Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнение
    И това как се отразява на малките партии?
    Със смяна на системата Атака ще остане в парламента или Възраждане ще вземе повече от 1,5%...
    Както и да се броят гласовете, няма как ЦЦ да добута до премиерския пост. Максимумът е субсидията.
    На тези избори ще има 31 партии и 8 коалиции. Погледни спсиъка да видиш за каква крайна мизерия става дума-повечето нямат дори сайтове, за контакти с ЦИК са дадени личните мейли на представителите им, а не служебни на партията.
    На теб служебната поща безплатна в АБВ ли ти е? Дай по-сериозно...за да добута една партия до там, системата на броене да и решава нещо, трябва бая да поработи.
    Как се отразява - знаят само Мишо Константинов и Центъра.
    По-рано знаеха и Г.Близнашки и разни други, ма откак ги изрѝта`а от Столетницата, последната не видЕ мнозинство.
    Точно в преразпределението на мандатите е "Голямата игра - Восток дело тонкое". От него зависи кой ще е със Златния пръст, а кой с повече гласове - с пръст в г@з.
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Може и така да се получи, но няма гаранция. Системата не знае предварително колко мандата ще трябва да се преразпределят.
      Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Е, нали ЦИК вече била изчислила резултатите, само щяла да ги обяви на 7-ми април

• Аз пък ако мога да гласувам бих гласувал за чалгаджията на републиката

Просто обичам да съм контра на статуквото.

Преди години много се кефех и гласувах за Жорж Ганчев - много ми беше забавен
      Land Rover Discovery II, V8 4.0
      VW Golf VI variant
      Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

• s_s1
        s_s1 коментира
        Редактиране на коментар
        И аз съм гласувал за Жоржи и за Болен.

• kbot
        kbot коментира
        Редактиране на коментар
        То и аз съм гласувал за Болен, ама тогава още се учехме.

• Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Аз пък ако мога да гласувам бих гласувал за чалгаджията на републиката

Просто обичам да съм контра на статуквото.

Преди години много се кефех и гласувах за Жорж Ганчев - много ми беше забавен
      Жорж напраЙ яка пачка благодарение на такива като тебе. Да не говорим за тарикатите от обкръжението му като Кристиян Кръстев, Иво Трайков, Радослав Каратанчев и една камàра кредитни милионери.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Аз винаги гласувам , за комунягите и за Герб не съм гласувал никога , няма и да гласувам !
        За тези избори мисля , че има избор....та излизайте и гласувайте !
        Който търси , намира !
        Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• s_s1
          s_s1 коментира
          Редактиране на коментар
          Винаги!

• piron45
          piron45 коментира
          Редактиране на коментар
          То пък един избор!

• И аз си мислех за чалгаджията, като някакво разнообразие. Все пак, практиката показава, че като се рабъркат л...ната, после временно се пооправят нещата. Ама нещо развитието, което претърпя ме отврати. Събираха млади, знаещи и можещи от няколко години и ей ги изборите са на вратата, а аз ни един не видях.
        Опс... Видях. Една кръшна мома от Перник, дето нито е млада и разбрах само че е работила "и други такива простотии".
        И другата мома от Видин, дето я натириха, че е пила кафе с НЕГО, пък тя като я слушах как говори, ще вземе да излезе свястна.

И на цялото това нещо злобното, зам-човече Тошко. Малииий!
        Не, че по-рано си нямахме Цецерон за зам, ама той поне не беше злобен, за разлика от Тошко, а мен злобни хора в политиката ме отвращават.
        Queen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
        Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!

Коментар

• Решихме да гласуваме!Ще е за някоя партия,член на ЕНП.
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

• Едно време си прецаквах последните дни от почивката на море за да гласувам.... Ама сега сякаш ми е дошъл акъла...Само ако пуснат "зелен коридор" в Джъмбо за изборите - тогава бих отишъл в Джъмбо
            Публикувайте отговор

Коментар

• s_s1
              s_s1 коментира
              Редактиране на коментар
              Винаги съм бързал да хвана края на изборния ден. Така на предишните избори хванах 300 лв от камерата около Стражица на главния път Сф-Варна.
              Но не съжалявам и пак ще гласувам.

• Аз съм под карантина до 5-ти включително.
            Т.е. един път спокойно да мога да кажа, че ми дреме на папура за изборите и никой да не ми мръхти какъв съм национален предател. Те старите хора са казали: "Всяко зло, за добро"/
            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

• p-pleven
              p-pleven коментира
              Редактиране на коментар
              Дреме ти на шмайзера кой кво ти мръхти и си гледай здравето. Тия дето мръхтят- (не се чете).

• s_s1
              s_s1 коментира
              Редактиране на коментар
              Запишете са за подвижна секция.

• Първоначално публикуван от mdim Преглед на мнение
            И аз си мислех за чалгаджията, като някакво разнообразие...
            Ъхъ. Сигурно ще се повторя: след, като гласувахме за Везира, Царя и Пъдаря крайно време е изберем за шеф и Шута. О времена, о нрави

And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

• kbot
              kbot коментира
              Редактиране на коментар
              За царя съм гласувал. Имаше признаци да е нормален, а шута го познавам от малък - не става.

• Поздрав за гъбарите:

https://www.segabg.com/hot/category-then/eligo-ergo-sum

Коментар

• Моята мотивация за гласуване е единствено свързана с това, да намаля процента на БСП. Основна точка в тяхната програма е покачването на данъците, и колкото по-далеч са от властта са, толкова по-добре. 16 години плащах данъци в чужбина, за чужди пенсии, безработни, мързеливи, бежанци и какви ли не още, докато моите родители не получаваха нищо. Не искам да правя това и тук,а и не искам да работя под масата, както правят много сектори.
              От там нататък, на принципа на най-малкото зло си избрах, Демократичната коалиция. Първоначално мислех за ВМРО да гласувам, но след като взеха Калканджиева, се отказах. Изобщо цялата плеяда актьори, музиканти и подобни са резултат от гражданската квота, която е следствие от референдума на тиливизионните. А тяхната партия е новия клуб, на мераклии, които искат да боднат от буркана с меда. Другите няма и да ги коментирам...
              А най-лошото, е че в неделя май ще вали и за риба няма да става. Така, че гласувайте...

Коментар

• Малко остана.
                Ама може и да не вали, та разходете се, моля.
                За да няма после олеле......

Коментар

• p-pleven
                  p-pleven коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имам да готвя и ще пусна една пералня. Няма да ми остане време да се занимавам с глупости.

• Krelion
                  Krelion коментира
                  Редактиране на коментар
                  Имам да готвя и ще пусна една пералня. Няма да ми остане време да се занимавам с глупости.
                  Ще трябва и да се изкъпеш!Неделя е.

• Бате Пенчо, що се бъзикаш!?
                Тука сме се мъжаги, досега не съм видял/чул някой тъдява да се плаши от лошо време... Абсурд, аз не го вярвам, да има таквиз субекти...

Коментар

• Как така за всичко друго имаме различни мнения с политиците, а за гласуването цари пълно единомислие? Хм хм, има нЯщо гнило...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X