Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За бога, приятели, гласувайте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За бога, приятели, гласувайте!

Първоначално публикуван от Владо Йончев Преглед на мнение
    Ще гласуват, ако могат. Сигнал от наш колега, че не й позволяват да гласува:

http://www.offroad-bulgaria.com/cont...ata-da-glsuvat
    В статията прочетох нещо от рода на "да докаже, че не живее постоянно в чужбина..." Как се доказва такова нещо?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Незнам. И жената това пита. Видяла е още в петък, че я няма в списъка. Носела е лична карта, удостоверение за постоянен адрес, удостоверение, че получава майчинство и удостоверение, че е служител на министерството на финансите.
      www.offnews.bg

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
        Такава истерия на омраза срещу българско правителство не е имало от 89 та година. Платените "хейтъри" да не се потят повече, поне следващите 2 години.

Резултатите обаче показват ,че народа не толкова прост.

Както е тръгнало комунистите, сини, червени и всички шарени ще се наложи да се коалират с доган след 2 години за да влезат в парламента.

Плевнелиев "отвя" Калфин, а Данчето майчем без балотаж ще ги "отсвири" останалите
        Виж, какво партизанино, не съм хейтър, а още по-малко пък платен. Зачети пак по-горния ми пост - не ме интересува кой кого е отвял и отсвирил ни най-малко не ме интересува - интересуваме хората да получават заплати и бизнесът да върви, защото не мога да отида в магазина и да кажа - дай ми сега вересия, щото видиш ли клиентите ми нямат пари да си плащат, щото пък на тях не плащат, понеже всичките им пари отиват за хляб, отопление и малко ракия за да разтушават мъката си.
        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
          Виж, какво партизанино, не съм хейтър, а още по-малко пък платен. Зачети пак по-горния ми пост - не ме интересува кой кого е отвял и отсвирил ни най-малко не ме интересува - интересуваме хората да получават заплати и бизнесът да върви, защото не мога да отида в магазина и да кажа - дай ми сега вересия, щото видиш ли клиентите ми нямат пари да си плащат, щото пък на тях не плащат, понеже всичките им пари отиват за хляб, отопление и малко ракия за да разтушават мъката си.
          Хм, интересно как се припозна в моите думи и как реши, че моят пост е в отговор на твоят, но щом казваш !?

Партизанин ! - ами аз не се обиждам, най-малкото защото не разбирам какъв смисъл влагаш по мой адрес в това определение, но ако ти харесва така да ме наричаш нямам против, то сигурно ти е вътрешно влечение
          TLC 90 1KZ-TE 2000г.
          "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

Днес на втория опит за гласуване чаках около 40-50 минути пред секцията, това беше към 17.30ч. след мен имаше опашка от около 50 човека. На таблото в секцията пише "избиратели с право на глас-обощо 1030 човека" към 18.00ч. бяха гласували 300, т.е. ако има избирателна активност около 60-70 % ще бъде голямо блъскане и според мен доста хора няма да могат да гласуват.

Коментар

Незнам. И жената това пита. Видяла е още в петък, че я няма в списъка. Носела е лична карта, удостоверение за постоянен адрес, удостоверение, че получава майчинство и удостоверение, че е служител на министерството на финансите.
              Добре, живея постоянно в чужбина. Последния път като ми трябваше удостоверение за постоянен адрес /вадих си паспорт/ на репликата ми "ама аз там не живея от години" служителката ми отговори "пиши там нещо, на мене адрес някакъв ми трябва"...

Хипотетично- Не съм длъжен да съм по майчинство. Не съм длъжен и да работя някъде. Стоя в нас, клатя си краката и гледам телевизия. Тате носи, мама меси... Ще мога ли да гласувам?

Коментар

Колега Тони пак си в голяма заблуда.Споменаваш комунистите ,а ти си ги поддържаш със всички сили и средства,Споменаваш партийния член Данчето и Плевнелиев-комсомолски секретар.
                Земи се събуди.
                Стига номера на държавна сигурност.Не го ли разбирате бе хора.

Коментар

Първоначално публикуван от tony553 Преглед на мнение
                  Хм, интересно как се припозна в моите думи и как реши, че моят пост е в отговор на твоят, но щом казваш !?

Партизанин ! - ами аз не се обиждам, най-малкото защото не разбирам какъв смисъл влагаш по мой адрес в това определение, но ако ти харесва така да ме наричаш нямам против, то сигурно ти е вътрешно влечение
                  Имал съм предвид това:
                  До 1940-те години под „партизанство“ или „партизанщина“ се разбира, преди всичко, участие в партийни или котерийни борби и пазарлъци за уреждане по партийна линия. „Партизани“ се наричат участниците в тези борби и пазарлъци.
                  от тук: http://bg.wikipedia.org/wiki/Партизани
                  "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

NIKSD, не мога да ти отговоря. Казусът е абсурден, решението е Параграф 22. Аз такъв изборен гаф не си спомням. Страхувам се да не се изхвърля с бройката, но според мен става дума за около 100 000 лишени от глас, като само малка част от тях с основание.
                    Най-странното е, че не е проиграно решение. Ние, журналистите, също не сме готови за реакция. Не знаем как се е получило, не знаем как да се реши, не знаем кой е виновен.
                    www.offnews.bg

Коментар

NIKSD, не мога да ти отговоря. Казусът е абсурден, решението е Параграф 22. Аз такъв изборен гаф не си спомням.
                      И по Дарик казаха за такъв случай в кв. Хаджи Димитър.

Коментар

Този от Хаджи Димитър е първият. Вече валят отвсякъде.
                        www.offnews.bg

Коментар

След десетина минути първи предварителни резултати от гласуването според социолозите.

Както и ще стане ясно дали социолозите са били прави.

Редактирах се!

Коментар

Аз пък мислех, че имало някаква уловка а те просто са го направили на принципа "рече и отсече".

Ако се появя със жена си пред изборната секция, аз и тя ще извадим от джобовете си същите документи като сестра и и баджанака /които живеят и работят в България/. И при положение, че не съм длъжен да работя, как точно служителите на изборната секция ще определят кое семейство може и кое не може да гласува? Как въобще някой ще разбере къде живея? С лична карта минавам през терминал 2 и после с другия си паспорт /който никога няма да видят/ отивам да живея на другия край на света.
                            Или имам апартамент, имам пари, постоянния ми адрес е в София, но аз обикалям като турист света 10 месеца в годината. Туристическото ми хоби ще ме лиши от право да гласувам?

На прима виста мога да измисля още поне 10 варианта. Тия направо са за съдене с тия закончета и разпоредби.
                            Последно редактирано от NIKSD; 23-10-11, 20:23.

Коментар

Първи предварителни според Алфа рисърч:

Плевналиев - 40%
                              Калфин - 30%
                              Кунева - 14
                              ----

Витков - 1%

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                                Първи предварителни според Алфа рисърч:

Плевналиев - 40%
                                Калфин - 30%
                                Кунева - 14
                                ----

Витков - 1%
                                Това е без гласовете на Доган!
                                Да не забравяме и абсолютната невъзможност да гласуват всички желаещи!

Балотажа е тотално непредвидим!
                                СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X