Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
    Това да ви е проблема - превежда се "Паднах от от самосвала и си ударих главата в асфалта."
    http://www.rsdn.ru/forum/humour/4396833.1
    канагаттандырылмагандыктарыныздан — это одно слово на казахском. означает "в силу того, что вы были неудовлетворены". перевод я не помнил — нагуглил счас, а вот произнести это я могу
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

В хотела сервитьорът любезничи със симпатична закусваща двойка – нали трябва да се заслужи бакшиша. Мъжът отговаря с нежелание на натрапника:
      - Малко на ваканция, а?
      - Да…
      - А деца имате ли?
      - Да…
      - Решихте да ги оставите в къщи тоя път, а?
      - Да…
      - Колко е хубаво само двама без деца. Романтика!
      - Да…
      - А кой гледа децата?
      - Жена ми…
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Вълка отваря с шут врата на трите прасенца:

- Салям алекум, прасенца!

-.......ей изкара ни ъкъла бе!

Коментар

Ну,иди к гидриду натрия с йодидом урана.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Ну,иди к гидриду натрия с йодидом урана.
            Что?!
            NaH UI
            Хм... ну, химик, а ты тогда иди обьём-3,14-целые числа-дискриминант-напряжение!
            ?
            V Pi Z D U

Стар виц е ... ама още върви.
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Каква е приликата между женските гърди и детските влакчета?
              По принцип са създадени за малки деца ама най- много обичат да си играят с тях татковците!
              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Младежи на първа среща. Лято, луна звезди, щурци... По някое време младежа набира кураж, целува момата, след което, напълно доволен от живота я пита:
                - Целувала ли си се с някого преди?
                - Ами... само веднъж. Aма то не се брои, гледаха ни поне 100 човека
                - Че какво са правили там?
                - крещяха "Гор - чи - во !"...
                ;------------------

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                В хотела сервитьорът любезничи със ...
                Това ме подсети за нещо съвсем истинско. Командировка в Пазарджик, вечерта се изнасяме в едно от крайградските хотелчета. Естествено, всички сме вече яко изгладнели и бързаме да поръчаме нещо за хапване. Единият от колегите не яде месо (принципно) и пита какво се предлага без месо. нататък цитирам разговора дословно:
                - Ами ... без месо... омлет?
                - Добре, а с какво го предлагате? - в смисъл дали може да е с кашкавал или с гъби.
                - Е, как с какво ... с ПАЛАМУДИ!
                - ?!?!?
                - Ей сега ще прибягам до Бургас да хвана няколко ...

По-късно същия келнер реши, че е крайно наложително да ни уведоми, че жестоко сме сгрешили с избора на транспортни средства. Надълго и нашироко обясни колко смотана кола е служебното БМВ и че няма никакви шансове на магистрала срещу неговата Жигула и колко смотана джипка е моята Витара и как няма никакви шансове на кал срещу - познахте! - неговата Жигулка.

Не знам дали някой ще се изненада, че повече не отидохме там, а няколко месеца по-късно въпросното място фалира окончателно, въпреки близоста до града и сравнително читавия басейн...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце. Господинът казал:
                  - Какво ще кажеш да си поговорим, за да мине по-бързо времето?
                  - Добре - казало момиченцето, затваряйки току-що отворена книга - за какво искате да говорим?
                  - Нека да поговорим за нещо интересно... например за атомната физика... - казал мъжът, подсмихвайки се надменно.
                  - Съгласна съм, но първо искам да попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата - голяма купчина, а конят - сушени топки. Как си обяснявате този феномен?
                  - Идея си нямам... - казал господинът.
                  - Тогава как да си говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна не разбирате нищо?! - казало момиченцето.
                  Последно редактирано от VULKAN; 06-12-13, 10:18.
                  Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                  Стефан Арзатов

Коментар

Обява във форума
                    Мъж, 40 години търси секс.
                    Седя и мисля - има проблем с пунктуацията или това е някаква пълна трагедия?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

DJ-ят в дискотеката:
                      - Готови ли сте да избухнеееем?
                      От задните маси:
                      - Аллах акбар!

...

Шеф си взима секретарка.
                      - Когато искам кафе, искам кафе. Когато искам да правим доклад, искам секс.
                      - Добре, шефе!
                      На другия ден.
                      - Искам кафе и доклад.
                      - В момента съм в месечна ревизия..
                      - Добре, тогава самo кафе.
                      Занесла му кафето и се притеснила, че отказала.
                      - Ако искате доклада ше го направим устно . . Или със задна дата.
                      - Не, спокойнo. Вече го написах на ръка.

...

И да добавя...Питам един циганин дали ми е измазал хубаво къщата,а той самоувероно ми отговаря:Стана да си ебеш майката.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Обява във форума
                        Мъж, 40 години търси секс.
                        Седя и мисля - има проблем с пунктуацията или това е някаква пълна трагедия?
                        По тоя повод, сутринта чух по радиото една готина мисла: "Не харесвам мъже с надървен поглед и замечтана пишка."
                        Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                          В самолет на съседни седалки седят господин и момиченце. Господинът казал:
                          - Какво ще кажеш да си поговорим, за да мине по-бързо времето?
                          - Добре - казало момиченцето, затваряйки току-що отворена книга - за какво искате да говорим?
                          - Нека да поговорим за нещо интересно... например за атомната физика... - казал мъжът, подсмихвайки се надменно.
                          - Съгласна съм, но първо искам да попитам нещо: Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата - голяма купчина, а конят - сушени топки. Как си обяснявате този феномен?
                          - Идея си нямам... - казал господинът.
                          - Тогава как да си говорим за атомна физика, като Вие дори от лайна не разбирате нищо?! - казало момиченцето.
                          А, ми, аз го знам на английски и е с мааалко по-различно съдържание:

An atheist was seated next to a little girl on an airplane and he turned to her and said,
                          “Do you want to talk? Flights go quicker if you strike up a conversation with your fellow passenger.”

The little girl, who had just started to read her book, replied to the total stranger, “What would you want to talk about?”
                          “Oh, I don’t know,” said the atheist. “How about why there is no God, or no Heaven or Hell, or no life after death?” as he smiled smugly.
                          “Okay,” she said. “Those could be interesting topics but let me ask you a question first. A horse, a cow, and a deer all eat the same stuff – grass.
                          Yet a deer excretes little pellets, while a cow turns out a flat patty, but a horse produces clumps. Why do you suppose that is?”

The atheist, visibly surprised by the little girl’s intelligence, thinks about it and says, “Hmmm, I have no idea.”
                          To which the little girl replies, “Do you really feel qualified to discuss God, Heaven and Hell, or life after death, when you don’t know shit?”

And then she went back to reading her book.

Както и играта на думи в предпоследното изречение
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Не само съдържанието, ами и смисъла на последното изречение е малко по-различен: "you don't know shit" не е като "Вие дори от лайна не разбирате нищо", въпреки, че все лайна участват. Не го бях чувал на английски и вече вица стана смешен, а те тъп като в българския превод. Което още веднъж потвърждава безмислието да се превеждат вицове, които разчитат на играта с думи в определен език.
                            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Направих си рок-банда !
                              Аз свиря на електрическа китара , комшиите - на ударни , по радиаторите и тръбите на парното .
                              Но нещо не можем да влезем в ритъм по цяла нощ.
                              - И да поздравиш жена си за празника.
                              - Но тя не празнува днес.
                              - Кой, тая скумрия ли?
                              Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Мъж дава назад с джипа си и без да иска закача един контейнер за боклук.
                                В следващия момент от контейнера излиза циганин и казва на шофЕра:
                                - Бате, сега ще оправим между нас или да викам КАТ?
                                Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                                0879076007 Жельо

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X