Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Веднъж тя ми каза:
    - Дори целият свят да е срещу теб, аз ще бъда зад гърба ти... И ще ти подавам пълнители.
    Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
    Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      - К'во стана? Изпуснах ли нещо? Не ме гледай така, ами се обаждай на Мичето...
      Колко е важно да се спазва разписанието

feersum
      От: Вицове
      Веднъж тя ми каза:
      - Дори целият свят да е срещу теб, аз ще бъда зад гърба ти... И ще ти подавам пълнители.
      Това не е за виц.
      На тази жена трябва да се издигне паметник, а мисълта да се сложи в рамка.
      сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
      dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Иванчо се прибира от училище бесен.
        Тряска вратата и хвърля бележника си на масата. . . Учудени и леко уплашени техните го питат:
        - Ванка, какво става, чедо???
        - Имам двойка по биология - казал Иванчо.
        - И защо така? - запитали обезпокоени родителите.
        Иванчо се обърнал и със заканителен тон казал:
        - Не ме питайте, ами лягайте на дивана и ми обяснете как ме е донесъл щъркелът!!!
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Не е виц!

Във фейса обсъждаме тютюнопушенето и приятел ми се оплаква:
          То не стига че в кафетата виждаш само хора които са се навели и чатят по телефоните си и на цялата маса мълчание 30 минути ами остава и да лапнат по една цигара ....
          А знаеш ли защо и с кого чатят - с пушачите, щото не могат да са заедно...
          отговарям аз.
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

По-добре руснаците да ти спрат газа, отколкото немците да ти го пуснат. - Стара еврейска мъдрост.
            Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
            No man left's behind !!!!

Коментар

Излиза "Камаз" на кръстовище.
              Поглежда наляво - "Смарт", поглежда надясно - също никой...

Не всички ЖЕНИ са еднакви.
              Някои обръщат внимание и на вътрешната красота... климатроник, кожен салон, подгряване на седалките...

Коментар

Чък Норис хванал грип, но му станало жал и го пуснал!

След 17 неуспешни интервюта за работа започнах да се съмнявам в късметлийския си анцунг.

Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Бай Стамат, ел.техник с 30 год. стаж, даже жена си не хваща за двете цици едновременно!!!
                  Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Човек звъни в магазина за компютри и казва на продавача:
                    - От компютъра ми излиза дим.
                    - Сигурно ви е изгоряло захранването..
                    - Абе тука едни ми казаха, че ако сменя autoexec.bat, димът ще спре.
                    - Това няма да помогне, сигурно ви е изгоряло захранването...
                    След половин час безсмислени спорове, на продавача му писва и казва.
                    - Има още едно решение на въпроса. Трябва да се обадите в Microsoft и да поръчате NOSMOKE.COM
                    След половин час същия човек звъни отново:
                    - Трябва ми ново захранване, защото в Microsoft ми казаха, че старото ми захранване не е съвместимо с тяхната версия на NOSMOKE.COM...
                    Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                    Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

- Червена шапчице, къде така, ма? - попита големия лош вълк. - Не трябваше да се бръсна! - помисли си Дядо Коледа.
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнение
                        Бай Стамат, ел.техник с 30 год. стаж, даже жена си не хваща за двете цици едновременно!!!
                        Бай Стамат и колегата му Ламби човъркат нещо в уличен кабелен канал.
                        -Извинете госпожо, бихте ли ми подали онзи кабел? ;моли Бай Стамат на преминаваща жена.
                        -Заповядайте. ;услужливо подава жената оголения кабел и отминава.
                        -Вдя ли бе Ламби, че е нула. А ти фаза та фаза.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Когато жената каза на мъжа си, че си е купила нови обувки: кожени, сиви и с каишка, той въобще не подозираше, че са ТРИ чифта!
                          Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
                          Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer

Коментар

Умре човек - викат Амин, умре сървър - викат Админ
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              Умре човек - викат Амин, умре сървър - викат Админ
                              Админ в отпуска. Седи си кротко в някаква планинска хижа с пред камината, пийва си винце и се наслаждава на снежната виелица отвън. И изведнъж звъни телефона:
                              - Ало, Жоре, кажи паролата на файловия сървър, че трябва спешно да възстановим едни неща...
                              Админа въздиша тежко и отговаря:
                              - писнаминакураоттъпаци, без интервали, с английски букви, по БДС подреждане...
                              ;------------

Съвет за наближаващите празници: Ако се чувствате силни, смели, гъвкави и неотразимо сексуални ... време е за сън, вече сте достатъчно пияни
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Приятели си говорят кой как е изкарал на Нова година:
                                - Аз бях на Хаваите!
                                - Аз бях с 10 мацки в президентския апартамент!
                                - Аз бях с вас в кухнята, само че не пуших!
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X