Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Ариана Гранде - това 3 литра ли е?
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

На интервю в БГ Пощи:
      - Извинете, аз малко закъснях...
      - Достатъчно. Приет сте.

Коментар

Петьо турил малкио Петърчо да лега аа спи, цунал го по челото и му пожелал лека нощ. После, леко накокръжил са от превъзбуда са шмугнал под завивките при Пена и я награбил лакомо.
        - Де па ти стига бре шашкънин, детето още неа заспало! Петьо са обрънал на другата стран, ама сън го не лови. Минало време и он па да си пробва късмета отправил настойчивата си покана!
        - Детето не спи, а ти си са побръкал тука ! Нее ли та срам, бе? Причернело му на Петьо и отишел у кухнята да дири нещо за пиенье. Намерил сал неква бутилка евтино шампанско на пикоч останало от Нова годин и го шяпнал и, му избил тапата.
        Малкио Петърчо са надигнал от кревата и през цифки и сълзи рекъл на макя си:
        - Е доволна ли си сеги !? Зарад тооа твоя инат, дрътия са застреля у кухнята !
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Руснак позира на художник за портрет.
          - Искам да ме нарисувате в героична поза!
          Художникът:
          – И каква да е тя?
          Клиентът:
          – Пред мен бутилка водка и аз я гледам с отвращение...

"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Майка ми не може да си запомни пина на GSM-а. Баща ми си носи тефтерче с номерата и всеки път, като набира, чете от там. Баба ми си свети с GSM-а, за да види часовника.
            Как, по дяволите, тяхното поколение първо е излетяло в космоса???

Коментар

Безработен младеж прочел обява за работа: „Търсим помощник за гинекологичен кабинет в Русе!“ Веднага набрал номера посочен в обявата:
              – Здравейте, обаждам се във връзка с обявата. Можете ли да ми дадете подробности относно естеството на работата?
              – Разбира се! Работата се състои в това, да подготвяте жените за гинекологичните прегледи. Това означава, че ще им помагате да се съблекат, да легнат, ще измивате с топла вода областта на изследване и накрая ще ги масажирате с лубрикант в интимната област, за да се отпуснат и да се избегнат травми по време на изследването.
              – Идеално, интересувам се за мястото. Кога мога да дойда на интервю?
              – Може още утре, но ще трябва да отидете до Варна.
              – Но, защо Варна? Нали обявата е за Русе?
              – Да, кабинетът е в Русе, но краят на опашката от кандидати, в момента е във Варна…
              Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                Майка ми не може да си запомни пина на GSM-а. Баща ми си носи тефтерче с номерата и всеки път, като набира, чете от там. Баба ми си свети с GSM-а, за да види часовника.
                Как, по дяволите, тяхното поколение първо е излетяло в космоса???
                Явно с възрастта са се поукротили хората.И аз се чудя на тях , как позволяват на спъващи се по улицата , четейки в смартфоните си , да им дирят кусури
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

И аз се чудя
                  сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                  dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Хихохо, готин отговор...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Знаете ли, че...
                      Ценосиликафобия е страх от ПРАЗНА бирена чаша.

Коментар

Cenozythoscillicaphobia е фобия от празни бирени чаши, ценосиликафобия е само фобия от празни чаши. Бистрихме го в друга тема преди време.
                        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Пийте от бутилката! Тия чаши , само фобии докарват!
                          Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Аз обичам от шише Натиснете снимката за да я уголемите

Име:7799.gif
Прегледи:11
Размер:367.7 КБ
ID:5757505
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Вицове

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                              Аз обичам от шише [ATTACH=CONFIG]919807[/ATTACH]
                              От къде е тоя гиф, не мога да го копирам
                              Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                              За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X