Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Нек си плюят, оно си личи!

Най-после се натуткаха:

1 44 Lewis Hamilton HAM Mercedes 1:12.692 1:12.496 1:11.459 21
    2 5 Sebastian Vettel VET Ferrari 1:13.046 1:12.749 1:11.789 21
    3 77 Valtteri Bottas BOT Mercedes 1:12.685 1:12.563 1:12.177 20
    4 7 Kimi Räikkönen RAI Ferrari 1:13.548 1:12.580 1:12.252 23
    5 33 Max Verstappen VER Red Bull Racing TAG Heuer 1:13.177 1:12.751 1:12.403 26
    6 3 Daniel Ricciardo RIC Red Bull Racing TAG Heuer 1:13.543 1:12.810 1:12.557 28
    7 19 Felipe Massa MAS Williams Mercedes 1:13.435 1:13.012 1:12.858 27
    8 11 Sergio Perez PER Force India Mercedes 1:13.470 1:13.262 1:13.018 22
    9 31 Esteban Ocon OCO Force India Mercedes 1:13.520 1:13.320 1:13.135 22
    10 27 Nico Hulkenberg HUL Renault 1:13.804 1:13.406 1:13.271 24
    11 26 Daniil Kvyat KVY Toro Rosso 1:13.802 1:13.690 18
    12 14 Fernando Alonso ALO McLaren Honda 1:13.669 1:13.693 18
    13 55 Carlos Sainz SAI Toro Rosso 1:14.051 1:13.756 19
    14 8 Romain Grosjean GRO Haas Ferrari 1:13.780 1:13.839 21
    15 30 Jolyon Palmer PAL Renault 1:13.990 1:14.293 20
    16 2 Stoffel Vandoorne VAN McLaren Honda 1:14.182 11
    17 18 Lance Stroll STR Williams Mercedes 1:14.209 14
    18 20 Kevin Magnussen MAG Haas Ferrari 1:14.318 11
    19 9 Marcus Ericsson ERI Sauber Ferrari 1:14.495 11
    20 94 Pascal Wehrlein WEH Sauber Ferrari 1:14.810 10
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ами кво ще стане, ако с явно по-добра (все още) кола не спечели титлата и тази година?

Коментар

Еми, нищо. Какво да стане. Ще изравни и подмине евентуално и рекорда на Шуми за пол-ове и пак ще си е втори по победи след Шуми. Ако е с три титли.
        В момента Ферари са по-добрите. Аз се радвам че има интрига.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Абе добри. Сами си се правят по-слаби. Нали гледате какво става. За да печели един отбор, далече не е само добра кола.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            Еми, нищо. Какво да стане. Ще изравни и подмине евентуално и рекорда на Шуми за пол-ове и пак ще си е втори по победи след Шуми. Ако е с три титли.
            В момента Ферари са по-добрите. Аз се радвам че има интрига.
            След Монте Карло особено ти личеше радоста��Пък и с пилотски качества изпъкна пак там,особено в квалификацията.А футболните прийоми тръгнаха от теб.Наричаш нещастници отбора с най- много фенове в света.Доминацията на Ферари по времето на Шумахер се дължи на голямата жертва от страна на Фиат със спирането на Ланча от WRC и пренасочване на средствата към F1.Мерцедес дължат доминацията си на политически интриги.Опс,току що Перес и Окон получиха отборна заповед да пуснат Фетел,на когото изобщо не съм фен между другото.Айде живи и здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
              току що Перес и Окон получиха отборна заповед да пуснат Фетел
              Това по радиоуредбата ли го съобщиха?

Коментар

По радиоточката

Коментар

Пъпчивия ни лиши от много сериозна битка... Фетел сам му пусна фъндък де, предполагам не очакваше така да му се стрелне отдясно и беше оставил прекалено много място. Но пък добре bounce-back-на както обичат да казват в падока За Фетел имах много ниско мнение допреди време, но показва сериозен характер и почва да ме кефи. Много интересно какво му е бъдещето. От маркетингова гледна точка Мерцедес е много вероятен сценарий, но пък при положение, че Ферари му дадоха добра кола...

Тази зима ще има много сериозна въртележка с пилотите и общо взето Шунката държи ключа от бараката. Едва ли някой се съмнява, че той, Фетел и Алонсо са тримата топ-пилоти и просто няма как да се озоват в един отбор. Т.е. те и донякъде Макс ще решат пазара и всички други ще се нагодят по тях.

Аз от това състезание лично съм най-впечатлен от иначе и досега много симпатичния ми Окон. В квалификациите отстъпва на Чеко, но в състезанията кара много на ниво. А и е много симпатичен и позитивен. Мисля, че до две години ще го вземат в някой топ-отбор.

Позатвърди се и мнението ми, че Палмър няма място във Формулата. Такава голяма разлика между двама съотборници няма никъде другаде. Не знам дали е възможно по време на сезона, но ми се иска да върнат Кубица на негово място. А защо не занапред да вземат самия Окон. Френски пилот във френски тим...

Някои сигурно ще са доволни, Тенчев спомена, че усилено се говори за Макларън-Мерцедес догодина Много ми е интересно в този сценарий какво става с вече подписания договор на Хонда и Заубер. Ще се окаже, че най-слабия отбор на грида си има собствен доставчик...страшен доставчик, би казал някой
                  Последно редактирано от ivokbg; 12-06-17, 08:37.

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                    ...Някои сигурно ще са доволни, Тенчев спомена, че усилено се говори за Макларън-Мерцедес догодина ...
                    Е , ако чакаме на "инженера" да обяви :"Имаме новина! " ...

Те къде е чел :http://formula1.sportal.bg/news.php?id=21964

..иначе и на мен Окон ми е симпатичен . Розовите този уикенд вървяха добре и все ми се струва , че ако от бокса бяха "посъветвали" Сержо Перес да го пусне , Окон щеше да прескочи Рикярдо .
                    Само дето май не всички отбори са с философията на Ферари .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:img_20170610_0003.jpg
Прегледи:1
Размер:45.0 КБ
ID:5756390
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                      Това може и да го е писал, а не да го е чел.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
                        Това може и да го е писал, а не да го е чел.
                        Еste posibil , но не го е писал по 2 причини :

1. Инженера ги повтори няколко пъти тия работи по време на състезанието и ( май ) по време на квалификацията . Същевременно по разни причини се случи да гледам и трите тренировки . Там Той и дума не обели по въпроса.Статията тогава още не беше излязла .

2. Статията започва със следното : "...Изпълнителният директор на Макларън Зак Браун заяви, че отборът има резервен план за 2018 година и знае какво да прави, ако проблемите с Хонда продължат..."

Демек : Тенчев требе да е интервюирал ( или най- малкото присъствал ) Зак Браун ...а ако беше така - познавайки стилът на изказ на Тенчев , той не би пропуснал да отбележи по време на коментарите си : " Аз онзи ден като си говорех със Зак Браун и го питам : Зак , абе ти имаш ли резервен план , ако Хонда продължи така ? "

ПС. Лафим си де . Доде чакаме на Алонсо колата пак да се строши .

Иначе като човек, който непрекъснато твърди че Макларън се прее@аха с тая Хонда : да , аз например бих бил доволен ако от догодина минат отново на "задвижващи системи" от "Мерцедес" .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

По повод горните постове, тъпотийките във Formula1 на Sportal ги пише основно кретенът Манчев и още един дето си е "негов човек".
                          Тенчев пише в ClubS1.
                          Поздрави
                          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Владо, тези слухове за резервен план ги има от много време, някъде от март месец ако се разтърсиш в гугъл. Това, което си пропуснал и което е ново е, че за първи път идва информация от конкретни (явно уважавани) лица в немската преса. Още повече, че се говори за предварителен договор сключен в Барселона. Дали е вярно - не зная, но това вече е новина за конкретни събития, а не просто ала-бала.

Не знам защо подценяваш Тенчев. Не е най-великият коментатор, но не му е и това професията. Но има задълбочени познания за лицата и механизмите в Ф1. Освен това присъства лично на стабилно количество стартове, само тази година в Монако и Китай ако не се лъжа. Миналата година в САЩ и Мексико. В списанието му има и доста интервюта тет-а-тет с лица от падока.

Клишетата му в коментарното студио и мен ме дразнят понякога, но не се сещам за журналист в България, който да разбира повече от този спорт. До него се доближава само Георги Иванов.

Манчев и Сарафов не ги коментирам въобще, макар че първия чат-пат ме радва с разни лафове Но разсъжденията и на двамата са доста повърхностни, коментират се само случващите се събития. Нулево "четене" на състезанието, не виждам тактическо разбиране и разсъждения по темата, а само заучени коментаторски "лупинги" и жаргонни цитати чути по бг пистите.

Колкото до Хонда...аз все още смятам, че начинът да спечелиш титлата е да си единствен тим получаващ двигател от производителя. Ако новия ъпдейт, който всъщност би трябвало да е изцяло нов агрегат не донесе видимо подобрение не виждам наистина как може да продължи това сътрудничество и дали има смисъл и за двете страни да продължават мъките.
                            Но ако се окаже, че изведнъж почне борба с Ред Бул това за мен означава, че е намерен правилния път и подобренията натам са въпрос на време. Че няма как да се почне борба за победи изведнъж е ясно, каквото и да обяснява Алонсо. Но той самия ще остане, мисля, ако има такъв прогрес. Просто не виждам как ще се съберат с изрусения в един отбор, а не ми се вярва и да се върне във Ферари. (то и в Макларън не ми се вярваше да се върне, но явно тоя човек няма скрупули )

Коментар

Аз мисля че като начало, Макларън, им дават зор на Хонда да се размърдат най-после. Показват им може би последния жълт картон. Не мисля че Мерцедес горят от желание да си дадат моторите, както не ги дадоха и на РедБул. Ще видим...
                              Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                                Аз мисля че като начало, Макларън, им дават зор на Хонда да се размърдат най-после. Показват им може би последния жълт картон. ...
                                Именно де .
                                Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                                .... Не мисля че Мерцедес горят от желание да си дадат моторите, както не ги дадоха и на РедБул. ..
                                Хич не беше отдавна , когато Макларън караха с мотори на Мерцедес .Като клиентски тим имам предвид . Дали пък тогава в Мерцедес не са горели от желание да се отърват от Макларън , щото нали, конкуренция ?!

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                                Колкото до Хонда...аз все още смятам, че начинът да спечелиш титлата е да си единствен тим получаващ двигател от производителя. ....
                                В Ред Бул са на различно мнение
                                Бътън - тоже .
                                Последно редактирано от Vlado_Ts; 14-06-17, 11:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X