Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Те, при представянето винаги са скромни с рекламите, после ще видиш.
    Странична устойчивост, но ако са след задното крило, така в средата са просто табели... като такситата в щатите

Коментар

http://www.formula1-dictionary.net/shark_fin.html
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Тези перки показват само алчност - ново поле за реклама. Нямат никаква аеродинамична стойност.
        Аеродинамични тунели , компютърни симулации за обтекаемост ..... все си мисля , че са го мислили това Следователно , ако не помага - поне не вреди на аеродинамиката . В противен случай ако е само заради алчността , би било доста прекалено.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

И в линка на Хънтъра по-горе става дума за това че е спорна ползата за аеродинамиката. Но пък рекламата се плаща на кв. см. или може би сега, според новите собственици, на кв. инч и цената варира според видимостта на мястото

Коментар

Абе не знам кое-какво, ама Зеленият поставя нови рекорди по пистите и пак ще гледаме...Знаете какво.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Е, от трети ден предсезонни тестове е малко нелепо да се вадят изводи кой колко е бърз. Вчера Ферари завършиха на първо място, което е приятна изненада, а днес Ботас е "счупил рекорда" при това сутринта.

Според анализатори времената ще паднат поне още секунда, най-малкото никой не натиска за времена. Половината отбори карат с едни конструкции, които мерят ветрове, турболенция и т.н.

Извод от предсезонни тестове според мен може да се вади накрая, а историята показва, че и те не са много показателни.

Иначе за момента титаничен провал за Макларън...по-скоро за Хонда де. Топ отборите за половин ден въртят толкова обиколки, колкото те са направили за два и половина. А и 2/3 от техните обиколки са инсталационни. Ад. Мисля, че Алонсо вече е известил началството, че си отива

Иначе Хамилтън имал синини след вчерашния ден...чудно как са му ги видели

Коментар

Първоначално публикуван от ivokbg Преглед на мнение
                Иначе Хамилтън имал синини след вчерашния ден...чудно как са му ги видели
                Сам си е признал.
                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Относно рекордите, абсолютният за тази писта е на Маса 2008г и е около 1,18,3 по спомен.
                  Прогнозите са, да се бие до края на тестовете.
                  За Макларън, наистина жалко. Колко години им трябват на тия от Хонда да направят един свестен мотор, не знам...
                  Рос Браун намеква, че Мерцедес пак ще са първа сила, а на него нямам причини да не вярвам. На второ място Ред Бул или Ферари. Лично смятам, че биковете се крият за момента.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Рос Браун намеква,
                    Директно си казвам, че е прав.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Броенето почна - ама пилците се броят наесен.
                      Аз пЪк казвам - няма да е Мерседес

Коментар

Ферари са доста близо, но кой колко кара и колко крие...

Ред Бул изостават доста, освен това ФИА казва да си променят окачването, което противоречи на правилата. Рено пък трябва да променят задното крило.

А Строл ще се окаже твърде надъхан. Вчера отново е строшил колата и то така, че днес Уилямс въобще няма да карат. Ще им излезе през носа милиардерския син май-май.

Коментар

"Това не звучи като лоша идея, заяви Люис. – Формула 1 определено има нужда от нов формат. Откакто съм тук за последните 11 години той е от четвъртък до неделя и винаги е едно и също. С колите, които имаме, става по-трудно да се изпреварва, и трябва да опитаме различен тип състезания. В Монако например трябва да има различен формат, защото никой не може да изпреварва там. Може би трябва да имаме спринтово състезание.”

Това за Монако ми изглежда интересна идея. Да ги пускат да правят обиколки и да печели този с най-бързата, примерно.

Коментар

Казаха ли по коя от нашите телевизия ще ги дават тая година?
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Не, но предполагам пак Диема. Дано не са тия новите Ментелци защото сега се ядосвам за тениса. Не дават възможност да се гледа ако нямаш техен кабел, май.

Коментар

Аз минах на Бу...ом заради Ф1 преди години. Трябва да видя къде ще са, че да сменям овреме.
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X