Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Не знам дали в него е причината, но е на стотни от дупето на вашето момче Дали ще издржи на темпото е друг въпрос обаче.

Коментар

Той за издържане ще издържи, но много папкат гумите Мерцедес. Колата е проблема.
      Не изключвам на старта да ги издуха и двамата, но после прогресивно темпото му ще спадне и ако не го изпреварят след разрешаването на ДРС-а, то той ще влезе преди тях в бокса.
      Ако вали обаче, историите са много различни.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Aйде дъжд, дъжд... да видим кой-кой е... Айде прогнози, залагания..:
        На старта:
        Lewis Hamilton
        Jenson Button
        Michael Schumacher
        Mark Webber
        Kimi Rаikkonen
        Sebastian Vettel

На финала:
        В обратен ред:
        Sebastian Vettel (фен съм му - кво да направим макар, че ще почнем да печелим от Испания)
        Jenson Button тук го слагам- пич-джентълмен е
        Lewis Hamilton (едва ли ще завърши)
        После Mark Webber въпреки, че отстъпва на Kimi Raikkonen (макар, че колата му едва ли ще издържи)
        и старото куче Michael Schumacher (ако нещо пак не се скапе може и в 3-та)
        Сега пием ще кафе , за да потвърдим гадаенето до 40 мин.
        Приятно забавление на всички фенове - на червените моите съболезнования.

Коментар

Мда, май и днес ще е 2хМакларън и 2хГоведа, след което ще пристигне някое Рено. Това разбира се в случай че не станат изненади, а те са почти неизбежни. Силно се надявам Кими да ги разцепи отново и в състезанието и да се качи на подиума! Видя се че кара шампионски!

Коментар

Да, формула Скутер
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Може ли да тръгнат с интермедия гуми? И така да омотат стратегията нашите?! Освен вечния 4-ти - Уебър?! Е, за Кими и Шумито сори... Дъжд, дъжд

Коментар

Какво сори, Рено са мега зле от към стратегия в бокса. Няма такива дървета. Още от миналата година ги гледам, че просто са неадекватни. Райконен си проби път до 8 позиция и те го бавят на интермедия гуми, вместо да го приберат и да ги сменят. В крайна сметка го изкараха 13. А Шумахер...жалко, че му съсипаха карането.

Коментар

Откачено състезание! Но, червените и Алонсо измиха лицето си! Няма да съм саркастичен повече... Историята вода не става! Браво на сензацията Спиди Гонзалес - Серджио Перес! И кво само Mark Webber и Kimi Rаikkonen завършиха, както и тръгнаха?!
                  Последно редактирано от ivied; 25-03-12, 12:47. Причина: Откачено състезание

Коментар

Само Уебър- Райконен тръгна 10-ти!

Браво на Перес, тъпо ми стана като сгреши и изтърва победата! Ей, много ми се искаше да я вземе. Страхотно състезание направи. Мм браво и на мрънкалото Алонсо.

Това състезание си беше пълно тото. Картикенян ако не бъркам изкара и Бътън и Фетел от играта...

Както и да е много съм доволен- просто беше пълно с изненади.

Новата кола на Уилямс се вижда че върви много здраво! Жалко за Малдонадо- страхотен пилот.

Коментар

Ако не беха тея айпфони къде ми изкачаха постоянно тоя кръг беше големо меле, за Перес ме хвана мноо яд така да отърве завоя иначе на А лонсо бая му беше припарило.
                      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Ако не беха тея айпфони къде ми изкачаха постоянно тоя кръг беше големо меле, за Перес ме хвана мноо яд така да отърве завоя иначе на А лонсо бая му беше припарило.
                        Къде го гледа?! Другият път пробвай тук http://www.stream2watch.me/live-tv/rtl-live-stream . Няма реклами на фуллскрийн. Аз го гледах половината по скай, но там го спряха по средата на състезанието. Щях да строша компа. Добре че РТЛ ме спаси.

пп Съжалявам ония от вас които са го гледали по булсатком...мамчил манчев сигурно се е посрал. Нета мирише!

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                          Браво на Перес, тъпо ми стана като сгреши и изтърва победата! Ей, много ми се искаше да я вземе. Страхотно състезание направи. Мм браво и на мрънкалото Алонсо..
                          Предупредиха го от бокса. Тъкмо скъсяваше по секунда на обиколка и точно, когато се залепи за Алонсо... Според мен вече го гласят за мястото на Маса.

Коментар

И аз имам такова предчувствие. Много стабилен пилот е Перес. Мналото състезание потъна с няколко места последната обиколка, понеже му свършиха гумите...А като спомена Маса...той просто не е за този отбор, не е и за формула1 въобще.
                            Иначе ако не бъркам Райконен направи най-бързата обиколка?! Просто запуши устите на всички които си мислиха, че ще е пътник! Ама Кими е перде и хич не му пука!

Коментар

Миналата седмица се бях отчаял от Булсатком, тази си платих за HD - три часа без нито една реклама. Значи можело. Поздравления на феновете на червените (кончетата, не мъжките крави). Перез направо ми скри шапката. По време на червения флаг очаквах леко да позабави останалите докато го задминат.
                              Евалата на индиеца - успя да извади от състезанието първия и втория в шампионата.
                              А лимонадените май искаха (или май не искаха) Фетел да не завърши, за да могат да сменят скорости и двигател без наказание. Хитър тактически ход, но май решението не беше съгласувано с началството - оттам и различните команди по радиото. А в началото се опитваха да му кажат че радиото не работи.
                              “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                              Walter Rohrl
                              GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Ихууууу....
                                Кво да добавя, освен че Ферари обикновено притежават най-добрия пилот...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X