Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Е, просто няма начин - аз съм точно обратното. Заклет фен на Шумахер. Хил и Вилньов - вечно плачещи некадърници. Хамилтън - разглезен негър дето не му е мястото там, а в някой рап генг.
    Мое ли си толко директно точен....

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      "оня другия" беше Култард.
      За Мартин Брандъл говорех...Култард дойде после.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тихомир и sparkybg получават по една бира (няколко пъти) ... за убийствено точните отговори!
        По този повод се сетих,че едно време се събирахме със знайни и незнайни съфорумци в някое заведение и си гледахме заедно (сиви,червени,жълти,сини......) Формулата!Дайте някакви предложения къде може да стане това още за следващия кръг...нали трябва да си изпълня обещанието
        Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Леле, какъв спор се е разразил в резултат на моите сравнения.
          Държа да отбележа, че по "него" време бях фен на Уилямс Рено. Радвах се на титлите и на Хил и на Вилньов. И намразих Шумахер. Сега правя аналогия на неговата арогантност и гафове със Хамилтън. А пък много хора тук ми "казват", как Фетел бил новия Шуми
          Па по него време, Ферари ми бяха симпатични с тези техни каручки, 12 цилиндрови и Алези и Бергер. И вечно нещо не им стигаше...
          Сетне ми станаха симпатични Макларън с Мика и оня другия, на когото неуслужливата ми памет не ми извиква името. Още бяха с ливреята на Марлборо.
          Оттогава съм фен на Макларън и до днес, а заради Мика и по-късно Кими, станах запалянко.
          Сега съм фен на Хам, и въпреки че прави най-кривашкия си сезон до сега, съм сигурен че има данни за многократен шампион.
          Обичам спора, със съмишленици, уважаващи спорта и противника.
          Когато аргументите са обиди и квалификации, да ти кажа хич не ми се участва в него, че много ми заприличва на нравите в един друг спорт, за който англичаните казват, че е джентълменска игра за грубияни...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
            Е, просто няма начин - аз съм точно обратното. Заклет фен на Шумахер. Хил и Вилньов - вечно плачещи некадърници. Хамилтън - разглезен негър дето не му е мястото там, а в някой рап генг.
            Абсолютно поддържам!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Сузука на старта, Фетел просто изтласка Бътън от пистата, ако не го бе направил, щеше да бъде задминат. Не стига това, ами и наказание не получи. Да го вкараме и него в някое гето, а?

Коментар

Аз пък си трая и си харесвам разглезеното двукратно шампионче Алонсо и...вярвам че има какво да каже.
                Знаем екипи "динозаври" - Уйлямс, Макларън, Ферари. Да добавим ли и Ред Бул? Както се очертава това е новият динозавър и може да се обзаложим, че Фетелчо ще направи още две титли, пък 2014 - каквото сабя покаже. Ако не се намесят ония с куфарчетата. Кои куфарчета ли? Ония с мангизите, разбира се!
                Колкото до коментаторите...Нищо ли не можем да направим? Това, зрителите нямаме ли думата?!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  Аз пък си трая и си харесвам разглезеното двукратно шампионче Алонсо и...вярвам че има какво да каже.
                  Знаем екипи "динозаври" - Уйлямс, Макларън, Ферари. Да добавим ли и Ред Бул? Както се очертава това е новият динозавър и може да се обзаложим, че Фетелчо ще направи още две титли, пък 2014 - каквото сабя покаже. Ако не се намесят ония с куфарчетата. Кои куфарчета ли? Ония с мангизите, разбира се!
                  Колкото до коментаторите...Нищо ли не можем да направим? Това, зрителите нямаме ли думата?!
                  Не знам дали ще намерят подходящи. При всички положения единия поне трябва да е наш пилот, който може и добре да обяснява, а другия да е някой запален фен-разбирач. Тия сегашните просто не се траят. Правят груби грешки, откровени глупости говорят и ми развалят кефа.
                  Аз си мисля че и Мерцедес ще се наместят в челото.

Коментар

Нормално е Шумахер да има много фенове, имайки в предвид колко е постигнал.Аз обаче никога не съм го харесвал, заради това че е готов да "убие" дори, само и само той да е.Скоро случката с Барикело отново го доказа.В днешно време, това обаче не се толерира и като изключим изцепките на Хамилтън /който са по скоро от глупост а не преднамерени/ такива пилоти няма.А иначе карането на болид от минали времена е ясно, че е доста по трудно, но надали някои изка да гледа трагични случки на пистата.
                    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Особено когато останаха силно изненадани как Алонсо се оказа пред Фетел.Вярно че и тъпите режисьори не дадоха този момент /това им се случва често/, но който е гледал веднага му стана ясно какво се е случило, но сигурно не е лесно и да говориш глупости толкова време само и само да запълваш време-справка Манчев "при равни други условия"
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Чак трагични случаи няма да има, просто разликата ще е огромна. Преди време си падах да гледам състезания с мотоциклети 500 кубика двутактови 4 цилиндъра 'кралският клас'. теглих ги из апокрифни торенти. Това са двуколесните аналогии на група б при ралитата и турбо ерата във формула 1. Караха се до 2001 година. Резки трудни за каране машни. Та при такива сложни за каране возила разликата между пилотите е огромна! Просто по-добрите финишират много преди останалите и интрига липсва. За сметка на това, понякога стават невероятни състезания! Малко са, но ги има, когато двама пилоти се борят за първо място и просто вадят душите на тия машини. Невероятно е!

Коментар

Навремето състезенията започваха така: "Джентълмени, запалете двигателите. Шумахер, ти също!"
                          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                            ...За сметка на това, понякога стават невероятни състезания! Малко са, но ги има, когато двама пилоти се борят за първо място и просто вадят душите на тия машини. Невероятно е!
                            при F1 помня едно такова, когато Патрезе кара втори повече от 10 обиколки на педя от първия. Първия така и не допусна грешка, а в края на състезанието Патрезе нямаше сили да излезе от болида, та го носиха докато се освести.

И Барикело имаше едно, когато на старта изгасна двигателя, и после от последен стана първи на дъжд, винаги са ме кефели майсторите на дъжд.
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение
                              при F1 помня едно такова, когато Патрезе кара втори повече от 10 обиколки на педя от първия. Първия така и не допусна грешка, а в края на състезанието Патрезе нямаше сили да излезе от болида, та го носиха докато се освести.

И Барикело имаше едно, когато на старта изгасна двигателя, и после от последен стана първи на дъжд, винаги са ме кефели майсторите на дъжд.
                              Да, това с дъжда е перфектно сравнение! При много трудните за каране болиди в тези условия, разликата между можещите и много можещите е голяма! Справка Бътън в Канада тази година!

Коментар

А още по-справка - Сена със сликове в дъжда!
                                Шуми също го бива на дъжд.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X