Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Хаха!
    Четох за това, да.
    Легендарен автомобил за хора с много "свободно време"
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
      2009 - Браун GP - спечелиха титлата както при пилотите, така и при конструкторите... Бътън и Баричело, верно с двигателите на Мерцедес...
      Е тогава за колко развита кола става въпрос след като мотора е друг?

Това да не е като да смениш мотора на която и да е серийна кола?

Там където всичко се строи около мотора,смяната му те връща много близо до началото!

То затова ключовата дума за всички титли на Шуми е=Браун!!

И Форд,и Рено,и Ферари не бяха най силните за времето си мотори,ама те ти резултат!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Нищо не казвате за Нюи. Аз бях два дни в безнетие и одеве мернах нещо, но още не съм се запознал какво се случва.
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

А то и аз от любопитство да попитам . Понеже попрехвърлях кой-къде , гледам в Торо Росо едно младо - Макс Верстапен.

http://www.formula1.com/teams_and_dr...5/default.html

Дали има нещо общо с Йос Верстапен ( беше ми симпатичен преди години) , или е само съвпадение на фамилните имена ?
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            А то и аз от любопитство да попитам . Понеже попрехвърлях кой-къде , гледам в Торо Росо едно младо - Макс Верстапен.

http://www.formula1.com/teams_and_dr...5/default.html

Дали има нещо общо с Йос Верстапен ( беше ми симпатичен преди години) , или е само съвпадение на фамилните имена ?
            Да, син му е
            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
              Да, син му е
              Мерси , адаш ! То си го пишело и в Уикипедията , ама кой да чете .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Моля, няма защо.
                Много го хвалят, той самият има за себе си много високо мнение, но когато гледах негови изяви във Формула3 - миии не бих казал, че е нещо особено...ама да видим
                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                  Нищо не казвате за Нюи. Аз бях два дни в безнетие и одеве мернах нещо, но още не съм се запознал какво се случва.
                  "Гениалният конструктор направи крачка назад и ще отделя внимание и на други проекти. При появата на Ред Бул RB11 обаче бе подчертано, че Нюи има голямо участие в създаването на автомобила.
                  Хорнер: През последната четвърт от миналата година сформирахме технически екип, начело на който е Роб Маршал, Ейдриан също участва. Нюи ще дели времето си във Формула 1 с работа в Ред Бул Адвансд Технолъджис, но той все още обича спорта. Съотношението между проектите ще е горе-долу 50:50 и вероятно ще присъства на половината състезания. Така че ще има сериозно участие, но по този начин се дава шанс и на други хора да растат. Това е много здравословна ситуация – заяви шефът на тима Кристиан Хорнер.
                  Маршал от своя страна обясни, че с още трима души си разпределят работата след оттеглянето на Нюи – той, шефът на аеродинамичния отдел Дан Фелоус, Пиер Ваш (шеф на департамента за представяне на болида) и Пол Монахан (главен инженер), но „Ейдриан продължава да е наоколо и ни дава съвети. Нищо не е толкова спешно, повечето задачи могат да се опишат и да бъдат дискутирани, когато се видим лице в лице, а това се случва горе-долу през ден или веднъж на три дни. Все още е лесно.”

Хорнер освен това не изключва възможността Нюи да се върне на старата си позиция, но условието за подобно развитие е правилата да не са толкова ограничени.

Загуба за Ред Бул бе напускането на Питър Продрому, преминал в Макларън, след като години наред бе дясната ръка на Нюи. Хорнер заяви, че не е бил кой знае колко изненадан от решението на инженера, тъй като „той искаше някои неща, които не можехме да му предложим и потърси място другаде
                  Последно редактирано от ivied; 19-02-15, 12:41. Причина: Питър Продрому

Коментар

Тhanks
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Измина вторият ден от вторите предсезонни тестове.
                      Ред Бул май най-накрая успяха да се сработят с Рено и да направят достоен брой обиколки.

Макларън са с 50% назад с графика заради един семеринг на MGU-K. Трябвало да се проектира и направи нов.
                      Щял да е готов за утре. Нищо неочаквано, предвид сложността на новите хибридни задвижващи системи и предвид факта, че за Хонда е пръв сезон.

Най-сетне усмивки на лицата на Ферари и Кими.
                      Не съм ферарист, но а дано!
                      ...ама, надали. По-добре с краката на земята, както се държат Маркионе и Аривабене.
                      От няколко години опявам аз, че трябва да изгонят онези некадърници прокудени от Макларън ( Фрай и Томбасис).
                      Мъдра крачка да наемат Алисън, който показа в Лотус как може да се направи достоен болид, дори с малък бюджет.

Лотус на Ниво. Трябваше им двигателя на Мерцедес, явно.

Уилямс, добре, но все пак инкогнита.

Мерцедес... Днес първи намек за вероятната ситуация.
                      Общо Хам и Нико-155 обиколки след непредвидения объркан вчерашен ден.
                      Верлен обаче поотхвърли аеросинамичната работа вчера.

В стинт от три обиколки , като горивото не се знае разбира се, 1.24.923 с гуми медиум.
                      На около 4 десети и нещо от най-доброто време на Рикардо , също с незнайно количество гориво - 1.24.574.
                      Също направено в стинт от три обиколки, но със софт.

От Пирели казват, че разликата между двете смеси е от порядъка на секунда в полза на софта.

Ще бъде интересно утре и в другиден.

После три дни почивка и още четири последни дни тестове.
                      Ще стане още по-интересно.
                      За последния тест ще настъпят на настройи и ще пристигнат нови аеродинамични пакети.

Коментар

Абе, по всичко личи, ще си бъде същото като миналия сезон.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Очаквам повече меле.

Коментар

Собственикът на Red Bull Дитрих Матешиц отрече да продава отбора си във Формула 1 на Audi. Германската преса за пореден път публикува слухове, че австриецът се опитва да изтъргува екипа си на автомобилната компания. Двете фирми са в добри отношения и миналата година Audi нае Стефано Доменикали от Ferrari да отговаря за търговски дейности, но всъщност ще извърши подробен анализ с предимствата и недостатъците за евентуално участие на Audi във Формула 1.
                            Според медиите цената на Red Bull е 300 млн. и Audi ще закупи екипа за участие през 2017 г.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              Абе, по всичко личи, ще си бъде същото като миналия сезон.
                              Говори се, че тази година Ферари тръгват с най-мощния двигател в кервана (+80 к.с. на миналогодишния) и колата до тук показва, че е бърза наистина. Остана да видим колко е здрава и умеят ли да и правят настройките. Ред Бул се връщат в играта, та май никак няма да е като миналата година..?!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Моето мнение е, че на този човек трябва да му плащат да НЕ прави коли, защото противното обезсмисля състезанията на F1, справка статистиката на шампионите.
                                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X