Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Хамилтън си плати за гяволията и беше справедливо наказан. Както за "не го видях", така и за неработещото радио и "гениалната" идея на отбора, да му надянат интермедия.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Хамилтън си плати за гяволията и беше справедливо наказан. Както за "не го видях", така и за неработещото радио и "гениалната" идея на отбора, да му надянат интермедия.
      ... ами, наказаха го, защото е црън.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Црън, ама с квадратни атрибути.
        Без него, Ф1 не би била толкова интересна.
        Жалко за асоциациите на някои колеги с джунгли и тем подобни. Логично е, всеки да си има фаворит и за това е темата, но...

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
          ... ами, наказаха го, защото е црън.
          Напротив, спестяват му наказания по същата причина.
          Нали сме прекалени демокрасти.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

УмрЕх си от кеф! Голямо състезание!!
            Черното камикадзе пак беше на път да спретне голямо меле! Как само се върна на пистата след завъртането?!! Все едно, че е на тестова обиколка и освен него няма друг на пистата!!
            Унгарските стюарди извадиха голям късмет! Фетел направо си ги беше отнесъл на изхода на пита!!
            А кой беше оня дето се паркира напряко в пита за смяна на гуми? Перес ли! Шеше да си изтрепе механиците!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Според мен трябва да им глобим БЗР - то, толкова опасности от катастрофи не сме гледали от началото на годината!
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                УмрЕх си от кеф! Голямо състезание!!
                Черното камикадзе пак беше на път да спретне голямо меле! Как само се върна на пистата след завъртането?!! Все едно, че е на тестова обиколка и освен него няма друг на пистата!!
                Унгарските стюарди извадиха голям късмет! Фетел направо си ги беше отнесъл на изхода на пита!!
                А кой беше оня дето се паркира напряко в пита за смяна на гуми? Перес ли! Шеше да си изтрепе механиците!!
                Да, те толкова излитания и завъртания имаше, че това в бокса беше направо очаквано =))). Тази година доста състезания бяха на дъжд и шоуто беше пълно. Направо не е истина как ме спечели отново Ф1. Такива приятни състезания стават!! И най-хубавото е, че има 3 пилоти които карат здраво и кажи речи са с равни шансове във всяко състезание. Все повече дъжд за напред!! Още в началото се видя кой може да кара на дъжд и кой...не чак толкова =))).

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Црън, ама с квадратни атрибути.
                  Без него, Ф1 не би била толкова интересна.
                  Жалко за асоциациите на някои колеги с джунгли и тем подобни. Логично е, всеки да си има фаворит и за това е темата, но...
                  Извинявай ако го приемаш лично, но не го обичам и това си е, а и темата е "Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?" Е, аз този - не!

Коментар

Не го приемам толкова лично. Тук сме интелигентни хора.
                    ПП: Знаеш, че винаги съм бил обективен, въпреки предпочитанията ми.

Коментар

То Саше, ако не сме ангажирани с пристрастия, няма да гледаме.
                      Представям си каква скука ще е, ако всички пилоти са ми любими.
                      Хамилтън натрупа негативи по времето когато беше често правилигирован.
                      Напоследък, като че ли не е и аз лично му "простих"...

Коментар

И аз не съм хейтър, но някои неща ме дразнят. Например Маса, ако не престане да ми навира от всеки негов кадър онази бразилска шльокавица, ще намразя и него Ако държи кутията, грижливо пръстите му не покриват надписа, ако е оставена на колата пред него е с надписа право към нас... Имам чувството, че повече мисли за ангажиментите си към спонсорите, отколкото за състезанието. То си личи от резултатите де...
                        Последно редактирано от Паджеровод; 31-07-11, 21:20. Причина: й-и

Коментар

Ами, аз не съм фен на Ферари, но не мога да си кривя душата, че Алонсо ми харесва с какъв хъс кара.
                          Харесва ми отношението мна Макларън и към двамата пилоти, и не мисля че в момента някой е привилегирован. Може би тая ера отмина с оттеглянето на Денис.
                          Днес ми хареса борбата между Хам и Бътън, и се радвам че им позволяват.
                          Според мен, не е честно да демотивираш един пилот, когато е нахъсан да се бори за позиция.
                          Не трябваше да разрешават заповедите от бокса. Някак много плоско става за нас зрителите.
                          Мое мнение, разбира се.

Коментар

За нас зрителите е така, ама за спонсорите...
                            Разрешиха им днес, ама защото шампионата е на 85% решен.
                            Я да имаше шанс Х. за титлата да ги видим какви демократи са в Макларън.

Коментар

А това влизане в бокса за погрешни гуми дали не беше вместо заповед?

Коментар

Вероятно е така, но си остава разочарованието за нас. В момента в Ред Бул, се държат точно така, както навремето с Хамилтън в Макларън.
                                Затова винаги съм се кефил, когато Уебър успее да задмине Фетел и бих се изкефил, ако Маса успее да лъзне Алонсо.
                                Ми, нали затова им плащате на тия пилоти, джанам!
                                Оставете ги да се състезават, момчетата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X