Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
    Това със забраната за презареждане убиха всичко инресно във F1, видимо по бавни, убиване на всеква тактика или стратегия със това кой ще си запази гумите по едно време се унесох и щях да заспя а толкова време го чаках първия старт, преди 3-4 години като забраниха смяната на гумите беше същото просто ни очаква един дълъг и скучен сезон въпреки първоначлните индикации. Просто по агресивните пилоти да забравят всекакъв шанс за по прилично класиране.
    Съгласен! Разочарован съм
    Един единствен начин има да се подобри спектакъла , като се замислих: да ги задължат да влизат в бокса за гуми поне два пъти. Така в карая на състезанието с по-малко гориво и пресни гуми , ще има малко шанс за борба. Ясно ми стана веднага , че всички ще спират един път и "състезанието" ще се превърне в скучно влакче
    Или да измислят трети тип гуми и да ги задължат да ги ползват
    Превърнаха най-бързия спорт в ендуранс
    С години се мъчат да подобрят спектакъла и все по-скучно става
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Съгласен! Разочарован съм
      Един единствен начин има да се подобри спектакъла , като се замислих: да ги задължат да влизат в бокса за гуми поне два пъти. Така в карая на състезанието с по-малко гориво и пресни гуми , ще има малко шанс за борба. Ясно ми стана веднага , че всички ще спират един път и "състезанието" ще се превърне в скучно влакче
      Или да измислят трети тип гуми и да ги задължат да ги ползват
      Превърнаха най-бързия спорт в ендуранс
      С години се мъчат да подобрят спектакъла и все по-скучно става
      И според мен състезанието е много по-скучно така. Чак в края малко се посъживи обстановката. Не мисля че промяната е добра. А отностно идеята за съживяване на спорта, според мен ще е по-добре като се махнах някой ограничения, а не като се добават все нови и нови

Коментар

Явно не само на нас ни е било скучно. Ето какво пише пресата по света:
        http://www.sportal.bg/news.php?id=226783

Извинявам се, че не ми е към горния пост, но незнам как

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
          Явно не само на нас ни е било скучно. Ето какво пише пресата по света:
          http://www.sportal.bg/news.php?id=226783

Извинявам се, че не ми е към горния пост, но незнам как
          Е те тоя сезон трябваше да има миналогодишното време, да ги съсипе от дъжд та да стане нещо интересно на пистата. А за дебютантите едиственно поздравления за Лотус че успяха да издържат и завършат, другите явно се се объркали към кой спорт е трябвало да се насочат, просто F1 си е за производители а не за отбори които и един мигач за цвят не могат да направят, дано кризата отмине бързо и почнат да се завръщат бившите големи играчи че откаже ли се още някой ще заприлича примерно на Формула Рено, почти всеки е чувал за нея ама никой не я следи.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Здравейте колеги да изкажа и аз мнение,за мен Шумахер си е номер едно,мисля че сега му трябва още малко време и пак ще е един от първите трима поне така си мисля.
            Поздрави
            КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
            (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Кво стана бре юнаци ?! Предния кръг "Браво на Фераритата" .... сега пълно мълчание ....няма кой една добра дума да каже за Бътън.
              Излезе , че и без Рос Браун момчето си направи печеливша стратегия .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Какво да се каже? Перфектна стратегия, отлично състезание, заслужена победа. Не съм му голям фен, но се справи отлично.
                Жалко за Хамилтън. Ако не го бяха прецакали със втория бокс, щяха да са първи и втори. Знам, че по принцип по-напред класиралия се има по-добрата стратегия , но с Луис определено направиха голяма глупост, а и той направи перфектно състезание.
                За мое огромно разочарование, бидейки фен на Макларън...
                Последно редактирано от TigerHunter; 29-03-10, 12:45.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                  Кво стана бре юнаци ?! Предния кръг "Браво на Фераритата" .... сега пълно мълчание ....няма кой една добра дума да каже за Бътън.
                  Мисля, че Алонсо се справи доста добре.Дори допускам че не му дадоха да изпревари Маса за да могат да вземат повече точки за отбора, защото ако го беше изпреварил, Маса щяха да го хапнат без проблеми идващите отзад.
                  Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                    Мисля, че Алонсо се справи доста добре.Дори допускам че не му дадоха да изпревари Маса за да могат да вземат повече точки за отбора, защото ако го беше изпреварил, Маса щяха да го хапнат без проблеми идващите отзад.
                    И аз смятам така,все пак трябваше да опази и гумите, а и в един момент бе един от последните и за около 25 обиколки стигна до 4то място,а това,че не изпревари Маса е една много дълга тема-но така са решили навярно

Коментар

Радвам се за победата на Бътан, която не беше много очаквана, поне за мен. Като цяло състезанието беше милиони пъти по-интересно от това в Бахрейн. Но според мен основна роля за това имаше дъжда, а не правилата. Дано да има повече такива състезания, за да се наслаждаваме на спорта, а не да задремваме пред телевизорите

Коментар

Първоначално публикуван от darinnn Преглед на мнение
                        Радвам се за победата на Бътан, която не беше много очаквана, поне за мен. Като цяло състезанието беше милиони пъти по-интересно от това в Бахрейн. Но според мен основна роля за това имаше дъжда, а не правилата. Дано да има повече такива състезания, за да се наслаждаваме на спорта, а не да задремваме пред телевизорите
                        На същото мнение съм . Та в този смисъл : Дано да има всеки път дъжд , за да няма скука!
                        Иначе Макларъните бяха най-подготвени . Двойната победа им прилягаше. Жалко наистина за Хамилтън .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз пък много се зарадвах на второто място на Кубица, коментаторите не спряха да повтарят че го настигали и бавел колоната но не беше съвсем така. Ако не беше изхвърчал заради студените гуми и водата и Петров щеше да се представи доста добре предполагам 8-9-10 място пред Шумахер със сигурност.За Рено след първия кръг останах с впечатление че се борят за 5-то място при отборите ама може и да се окаже че имам по-големи амбиции.
                          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                            Как да няма? За него гласувах в анкетата за победител тази година... Макар, че Фетел за мен е N:1... И бих искал да е в отбор, който може да спечели. Да видим утре... Пак Red Bull - ама дано изкарат цялото състезание, а не пак нещо..."френско" Ще се види и кой е най-добър на дъжд сега... (Помните ли Сена? Мир на праха му!)

Коментар

Христос Воскресе!
                              Честити Светли празници!
                              И най-после Фетел, от 3-я път стигна там където му е мястото - 1-вото! Проблема предишните 2-ти бил... в "закрепващата шайба на гумите"...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                                Христос Воскресе!
                                Честити Светли празници!
                                И най-после Фетел, от 3-я път стигна там където му е мястото - 1-вото! Проблема предишните 2-ти бил... в "закрепващата шайба на гумите"...
                                Само в Мелбърн, в Бахрейн беше една от свещите, иначе безапелационен подиум за него, колите на Ред Бул са доста силни в момента и освем Макларън не виждам кой може да им се противопостави и ако не беше вчерашния дъжд да обърка квалификацията щяхме да гледаме една доста скучна надпревара.
                                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X