Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Двойна победа за моя отбор!
    Не можах да гледам състезанието, но много се радвам.
    Шумахер и аз никога не съм го харесвал, не само защото съм върл антиферарист. Не го харесвах още в Бенетон, но не мога да отрека, че БЕШЕ гениален пилот. И все пак ми е неприятно да го виждам в тази ситуация.
    Новият Шумахер е Хамилтън!
    Може да не е на първо място сега , но винаги най-голямото шоу го прави той. Млад, на моменти безразсъден, нагъл, агресивен...
    Това ако не ви напомня за Шуми в началото...не знам.
    Затова съм го посочил като претендент номер едно за титлата.
    Ако събереш изпреварванията му за тези четири състезания...
    Някои не правят толкова за цял сезон.
    Хамилтън ми допада но ......... като изваден от инкубатор е "робокоп" от 6 годишен Макларън си го отглеждат , прилича ми на Анакайн Скайуокър джедаите си го кътат , дано не мине на тъмната страна и той

Коментар

Първоначално публикуван от maikallllll Преглед на мнение
      Хамилтън ми допада но ......... като изваден от инкубатор е "робокоп" от 6 годишен Макларън си го отглеждат , прилича ми на Анакайн Скайуокър джедаите си го кътат , дано не мине на тъмната страна и той
      И е така, и не е точно така. Хамилтън е в Макларън, откакто е в Макларън. Че може чичо Денис да го е потупал по рамото ( с някоя пачка в началото), може , но е наблюдаван точно от Денис още от началото на кариерата си. Имам един пост, мисля че беше пак в тази тема...
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Не вярвам Шумахер да се е върнал за пари, но не вярвам също така и да се е върнал заради приятелството му със Рос Браун за да му помага като обърне гръб на Ферари, и той е човек и той сере и явно си е жертва на собственното си его.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

+1 Най-вероятно.

Коментар

И според мен завръщането на Шумахер е грешка. Но има време, договора му мисля че е 3 годишен. Оплакваше се по едно време, че колата не е за него направене. Лично аз никога не съм го харесвал, но не мога да успоря успехите му.
            В момента, според мен, Алонсо е най-добрия пилот. Любимец ми е, но не съм фен на Ферари. И Фетел и Хамилтън са добри, но мисля че са още млади и не са достигнали неговоти ниво. Бътън ми харесва като пилот и много се радвам за доброто му представяне, изненадващо за мен.
            Това си е мое мнение за нещата и не ангажирам никой с него

Относно състезанието, добре че отново имаше дъжд. Но пак прекалиха с този Сейфти кар. За едно счупено крило и веднага кола за сигурност. Опасните маневри, според мен са си част от играта и добре нямаше наказания.

Коментар

Pirelli - обяви плановете си да представи оферта за доставка гуми за всички отбори във Формула 1.
              http://www.formula1.com/news/headlin...0/4/10710.html

И Michelin или Cooper Avon ще предложат гуми за сезон 2011?
              http://www.formula1.com/news/headlin...0/4/10706.html

П.П. Тези 3 седмици до старта в Испания ми се видяха като 3 години... Айде да видим Алонсо... и Ферари?!
              Последно редактирано от ivied; 01-05-10, 10:49. Причина: Pirelli, Michelin, Cooper Avon

Коментар

В първите две свободни тренировки Шуми заковава третото място. Без изненади са и тези пред него - единият път Макларън, другият Редбул. Промени по Мерцедеса Му, най-очевидната - крайно промененият въздухозаборник на двигателя
                Журналята ми надуха главата със системата за обдухване на задното крило на Макларъните. Интересна идея, която просъществува съвсем за кратко при задкрилките на изтребителите преди около... 40 години. И тук не предвиждам да има бъдеще.

Коментар

И на мен ми надуха главата, особено българските, повечето от които не разбират нищо, а и не знаят да превеждат. Да не говорим, че са подчертано анти макларен настроени.
                  За никаква промяна на ъгъла не става въпрос. Ако беше така, то системата щеше да бъде обявена за незаконна.
                  Не се касае за подвижни елементи , каквито са забранени, а за струя въздух, която "почиства" определени завихряния около крилото и по този начин позволява по-малко аеродинамично съпротивление при висока скорост.
                  Радвам се, че Шумахер най-сетне е доволен от колата си.
                  Така ще стане по-интересно.
                  А според Фетел и Вебер, Макларън се крили във втората сесия.
                  Знае ли се

Коментар

Ей! Да не пропуснете! Утре е тренировката за място на старта в Монако.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Няма такава опасност
                      Поне аз, не изпускам

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        За съжаление, някои ще пропуснем квалификацията, поради служебни ангажменти.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          ?! Я пак !.... да не би да имаш предвид квалификацията , щото вече 2 тренировки изгледах и предстои още една .
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Колеги, някой ще помогне ли с информация къде може да се гледа онлайн през интернет? ATDHE.net излъчва, но ужасно накъсва .... а скороста ми е 30 Mbps .....
                            Георги Танев (0+)
                            Land Rover Discovery 1 300 TDi
                            Land Rover Club Bulgaria
                            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Такива красиви кадри има само на едно място през сезона

Коментар

За всички, които недолюбват Люис Хамилтън, без да обиждам никого.
                                Преди време бях писал за едно състезание от GP2-сериите, а именно Гран при на Турция 2006. Как се стартира трети, след две обиколки и завъртане се озовава осемнадесети, и как за двадесет обиколки се стига втори.
                                Ето видео:
                                Както казват италианците: "Класата не е вода"

ПП: Да ви напомня за някой?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X