Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
    Този спорт бил отборен, не е вярно, спортът си е личностен от всичките които изброихте не са лоши момчета, прекрасни пилоти, но като изключим Бътън и Ървайн на всичките други им липсва хъсът, все те да са отгоре, все да са най-отпред. Сега ги гледам макларъните как заради някакъв мургавелко прееават втори световен шампион, така и не мога да им схвана идеята... може би е расистка, скоро ще видим и негър скиор или хокеист.
    Ами, не си спомням Бътън някога да е карал с повече хъс от "негъра". И не виждам също така , по какъв начин го прее...т. Иначе е много свестен пилот. Явно и хъсът си е до години, щото и Райконен като караше за Макларън, беше много по-темпераментен...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Или пък Бътън...или Уебър...нищо, че не са във Ферари.
      Бътън и Уебър са добри пилоти , но заслужават да бъдат световни шампиони, колкото Хил, например. И все пак, казвал съм го и преди, в Редбул повече заслужава да стане шампион именно Уебър, а не малкият....... (оприличавам го с Маса в началните му напъни) , когото журналистите наричат "Новият Шумахер".

Коментар

А помните ли мустакатия пощальон - шампион Менсъл? Какво правеше още докато Сена - най-Великия, който помня беше жив?! Сега участва със сина си в 24 часа на Льо Ман. И той беше изключителен - с равен автомобил издухваше всички! Хакикен, Райконен - къв темпемент, къв хъс?! Като роботи бяха - но без гениалноста, наглоста или таланта, както искате го наречете на Шумахер. За ПОТЕНЦИАЛА да поговорим - с най-голям все пак е... кой? Ами Фетел! Има къде-къде още да расте! Кой друг е с такъв?

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          Хакикен, Райконен - къв темпемент
          Темперамент ли??? Че те са/бяха като статуи бре?!?!?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Хакикен, Райконен - къв темпемент, къв хъс?!
            Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Темперамент ли??? Че те са/бяха като статуи бре?!?!?
            Значи за да покажеш темперамент явно трябва да си наглец каквито в момента са Фетел, Алонсо, Хамилтън не мисля че са по добри пилоти от Бътън, Барикело или Уебър които при досег със конкурентен болид си се доказват и без да се изживяват по медиите, доказано е че пилотите по принцип са си егоисти ама първите прекаляват.

п.п. И Менсъл и Хакинен и Райконен са пилоти от различни етапи на F1, все едно да сравняваш Голф1 със Голф5, но общото им на тези че устите им не бяха като сирени на линейки и са световни шампиони. Миналата година Кими може би със най-слабото Ферари от 20години насам вземаше много ама много повече от Маса ако е темпераментен, а тази година Алонсо не спря да реве че нищо не се случва по развитието на колата пък ако болида вземе та тръгне добре сигурно тогава от отбора няма да има нужната подкрепа, а Бътън да каза нещо подобно. Явно тези пилоти които вдигат повече врява са по харесвани.
            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              Значи за да покажеш темперамент явно трябва да си наглец ... Явно тези пилоти които вдигат повече врява са по харесвани.
              Имаш право донякъде... "Темпераментът е съвкупността от устойчиви индивидуални психични свойства, определящи динамиката на психическата дейност на човека и оставящи относително постоянни при различни мотиви, съдържание и цели на дейността."

Аз затова харесвам Бътън и гласувах за него в началото на сезона - казах го вече веднъж - джентълмен и едновременно с това отличен пилот. Ако трябва да дефинираме, какво значи "темперамент" на езика на Формула 1 - това според мен, е по-скоро страста към победата, карането на ръба на възможното и риска (да ок, не на всяка цена).
              Някой го имат в кръвта, за други е като наркотик, едни го могат, други просто се дънят с инциденти. И затова Формулата си е... Формула 1.

П.П. Иначе (макар и не моя тип кола) аз харесвах много повече Голф 1. Беше уникална кола за времето си (стана еталон - въведе нов клас в автомобилостроенето през 70-те - по доста показатели) - за разлика от Г5 сега - не впечатлява никого.
              Последно редактирано от ivied; 17-06-10, 18:39. Причина: темперамент и Голф

Коментар

За Бътън си стискаме ръцете, а Аз бих добавил и Уебър просто тези двамата са от пилотите които имат шанс за титлата и може би на тях най-много им симпатизирам тая година. А моят нов фаворит все още не се е появил, така че определено ще викам за Бътън повече тъй като на отборите съм фен на МакЛарън.
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Аз затова харесвам Бътън и гласувах за него в началото на сезона - казах го вече веднъж - джентълмен и едновременно с това отличен пилот. Ако трябва да дефинираме, какво значи "темперамент" на езика на Формула 1 - това според мен, е по-скоро страста към победата, карането на ръба на възможното и риска (да ок, не на всяка цена).
                  Някой го имат в кръвта, за други е като наркотик, едни го могат, други просто се дънят с инциденти. И затова Формулата си е... Формула 1.
                  В подкрепа:
                  Н.Менсъл(предишният ми любим пилот) има загубена титла(при почти равни по брой победи с Прост и Сена има мисля само една титла) поради свършване на горивото.Въпреки призивите от бокса да намали темпото.В аналогична ситуация А.Прост(неслучайно наречен професора) печели титлата, като си добутва болида на ръка(помните ли го това?). Това обаче не ми пречи да си харесвам Найнджъл.

Коментар

Ей на това, аз му казвам темперамент и хъс:

...и втора част:

С много добър епилог:

"Still sure it's all about the car?"
                    Oще ли сте сигурни, че всичко зависи от колата?

Поздрави на всички фенове!

ПП: Очаквам подобен материал за кой...Алонсо, Уебър, Фетел, Бътън...по ваш избор...

Коментар

Безапелационно, а?! Айде сега да сядаме и да ровиме по нета, или поне след мача, ама още от времето на Сена, дано да открием кадри и за Менсъл, после за Шуми - за които ми е останал спомен... има, има, ама хайде, намерете ги де...
                      И това ми хареса:
                      "Still sure it's all about the car?"
                      Oще ли сте сигурни, че всичко зависи от колата?"

Коментар

Еми, аз точно с гореспоменатите го оприличавам. Що пък да не се поровя после.

Коментар

Нали,не пречи,че е на мокра пистаhttp://www.youtube.com/watch?v=Wpc3D...eature=related
                          И едно на суха писта http://www.youtube.com/watch?v=qTi_S...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                            Нали,не пречи,че е на мокра пистаhttp://www.youtube.com/watch?v=Wpc3D...eature=related
                            И едно на суха писта http://www.youtube.com/watch?v=qTi_S...eature=related
                            Ама това е заради гумите(пост№472)

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                              Ама това е заради гумите(пост№472)
                              Де, да караше и сега така...
                              То не, че и Ферарито му позволява много на този етап, затова се надявам да го пооправят...

ПП: И никъде не съм казвал, че не е добър пилот...

Коментар

Ето, уникално изпреварване на Менсъл срещу... Сена на Монца - 1991
                                http://www.youtube.com/watch?v=TE_M4...eature=related

Вижте и това:
                                Сена - Менсъл - Барселона 1991...
                                http://www.youtube.com/watch?v=gpU61...eature=related

Ей... искри хвърчат чак, какъв заряд... така, че за новите по-кротко...
                                И едно тройно изпреварване тук...
                                http://www.youtube.com/watch?v=zrFKlMpYuD4
                                и няколко други...

Има и още... Така, че, нищо не започва от Хамилтън или Шумахер и нищо не свършва с тях
                                Последно редактирано от ivied; 21-06-10, 13:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X