Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Поздрави на феновете на Макларън! Не подценявайте Фетел. Бътън е джентълмен, характеристика/качество/характер малко позабравени или пренебрегвани в днешно време. И има постоянство. А да изпреварят Шуми в последната обиколка... жалко след 7 титли... Но сега вместо него, формулата си има Хамилтън. А по-кисела физиономия от тази на Алонсо на стълбичката не бях виждал. Да, ама не, няма да го бъде и тази година и с новото ферари, от следващия старт.
    Готов съм да се обзаложа, хайде на каса ледена бира.
    (Алонсо и Кими - слабо подобие на Сена и Шумахер - сега Хамилтън и Бътън, Уебър и Фетел - винаги има две такива "привопожности", стила, маниери, характери...)
    Изпреварванията почнаха и от бокса. Вече Редбулите и Макларъните са еднакво бързи - сега ще видим пилотите. Предстоят най-интересните писти.
    Последно редактирано от ivied; 14-06-10, 11:42.

Коментар

Чак пък Ред Булите и МакЛарън да са били в Канада еднакво бързи? В Турция ДА ама в Канада определено НЕ. Просто тоя път МакЛаръните мачкаха и ясно се видя че там си има дисциплина, тоя път Бътън даже и не си помисли да притиска Хамилтън. Иначе явно трябва по често да преасфалтират трасетата защото се видя че сметките с гумите бяха много тънки и без тактика работите нема как да се случат, тези болиди и пилоти които щадяха гумите дадоха добри резултати другите потънаха.
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Не бях виждал такава тактика като на Уебър.Отбора му направи всичко възможно да се класира след Фетел.И това при положение, че човека има шанс за титлата!Да ама Германия колко по-голям пазар е от Австралия...
        Във връзка със заглавието на темата:Фен съм на Алонсо.Кисела физиономия верно, ама имаше победи и с по-слаби коли(например с миналогодишното Рено).А и сега колата не му е от най-добрите...Ако на Хамилтън(примерно) му дадат някоя по-слаба колица, веднага ще потъне в класирането.А и по принцип не харесвам хора, които приемат да им се помага, роднини да ги държат за ръката и т.н.
        Дано и Фетел не се окаже от тия, че допреди инцидента го харесвах.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Не бях виждал такава тактика като на Уебър.Отбора му направи всичко възможно да се класира след Фетел.И това при положение, че човека има шанс за титлата!Да ама Германия колко по-голям пазар е от Австралия...
          Във връзка със заглавието на темата:Фен съм на Алонсо.Кисела физиономия верно, ама имаше победи и с по-слаби коли(например с миналогодишното Рено).А и сега колата не му е от най-добрите...Ако на Хамилтън(примерно) му дадат някоя по-слаба колица, веднага ще потъне в класирането.А и по принцип не харесвам хора, които приемат да им се помага, роднини да ги държат за ръката и т.н.
          Дано и Фетел не се окаже от тия, че допреди инцидента го харесвах.
          Всеки прави грешки! От хъс, от амбиция, от адреналин... Не го защитавам Фетел, постъпи глупаво, ок, млад е - но има страхотен потенциал още да развива! А другите - кой от тях има такъв за развитие?! А на Алонсо все колите му криви?! Айде бе Сега и ново конче ще получи - развито - и ще видим. Поне 3 от марките вече са с изравнени възможности - сега е ред на пилотите, след конструктрите. Най-после...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
            А на Алонсо все колите му криви?! Айде бе
            Крива му е.... вселената.

Колата, отбора, съотборника. На крива ракета - космоса и пречи.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Крива ракета...Брей!Май забравихте кой свали краля(М.Ш.) от трона.

Коментар

Без да се заяждам, не мога да се сетя КАК точно Алонсо свали Шуми от трона! С това, че му прекъсна серията ли!? Шумахер беше Ферари, и Ферари беше Шумахер. Ако беше останал, пак щеше да печели. Рено спечели две титли и заради гумите (Мишлен).
                Алонсо е пилот с темперамента на Хакинен, Райконен и Бътън. И наистина е мрънкало. Жалко, че "погребват" Маса заради него, щото ако беше като в Макларън щеше да бере ядове с него. Ама във Ферари-"Най-великия отбор" винаги е било така- един ас и един слуга.
                Който не вЕрва , да пита Барикело!

А...защо не и Ървайн...
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Кой пилот харесвам май не го познавате; казва се Манфред фон Браухич. Почва да се състезава през 1932 като частен пилот на писта Авус с Мерцедес ССКЛ. И печили състезанието. Повече в книгата че бавно пиша. (Без борба няма победа) издателство медицина и физкултура София 1968г.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    Кой пилот харесвам май не го познавате; казва се Манфред фон Браухич. Почва да се състезава през 1932 като частен пилот на писта Авус с Мерцедес ССКЛ. И печили състезанието. Повече в книгата че бавно пиша. (Без борба няма победа) издателство медицина и физкултура София 1968г.
                    Чел съм я като малък,ама ако ми попадне,пак бих я прочел,струва си.

Коментар

Първоначално публикуван от Гена Преглед на мнение
                      Чел съм я като малък,ама ако ми попадне,пак бих я прочел,струва си.
                      Намира се по сергиите с книги втора ръка. За мен по-интересна е другата му книга, която е преведена на български - "Борба за метри и секунди". В нея има невероятни описания на преживяванията на пилота по време на състезание.
                      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                        Намира се по сергиите с книги втора ръка. За мен по-интересна е другата му книга, която е преведена на български - "Борба за метри и секунди". В нея има невероятни описания на преживяванията на пилота по време на състезание.
                        Да и нея,съм я чел,сещаш ли се един вестник от публиката какво прави.
                        Последно редактирано от Гена; 16-06-10, 21:17.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                          Без да се заяждам, не мога да се сетя КАК точно Алонсо свали Шуми от трона! С това, че му прекъсна серията ли!? Шумахер беше Ферари, и Ферари беше Шумахер. Ако беше останал, пак щеше да печели. Рено спечели две титли и заради гумите (Мишлен).
                          Алонсо е пилот с темперамента на Хакинен, Райконен и Бътън. И наистина е мрънкало. Жалко, че "погребват" Маса заради него, щото ако беше като в Макларън щеше да бере ядове с него. Ама във Ферари-"Най-великия отбор" винаги е било така- един ас и един слуга.
                          Който не вЕрва , да пита Барикело!

А...защо не и Ървайн...
                          Или пък Бътън...или Уебър...нищо, че не са във Ферари.

Коментар

Свалил краля..... След 7-мата му титла...

Ми то никой не е вечен.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              ....Който не вЕрва , да пита Барикело!А...защо не и Ървайн...
                              Или пък Бътън...или Уебър...нищо, че не са във Ферари.
                              Този спорт бил отборен, не е вярно, спортът си е личностен от всичките които изброихте не са лоши момчета, прекрасни пилоти, но като изключим Бътън и Ървайн на всичките други им липсва хъсът, все те да са отгоре, все да са най-отпред. Сега ги гледам макларъните как заради някакъв мургавелко прееават втори световен шампион, така и не мога да им схвана идеята... може би е расистка, скоро ще видим и негър скиор или хокеист.
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ървайн...

Не беше лош пилот. Просто като че ли ня гледаше твърде сериозно на всичко това. Гледаше да си изкара заплатата, и толкоз. И си харчеше парите с кеф. Помня една случка - от пистата, на яхтата с мацките, и на някъде. Затова ме и кефеше. След като си отиде от Ферари, нямаше някакви напъни и тем подобни, както правят много други. Просто приключи, и толкоз.

А в годината, в която М.Ш. се контузи след инцидента със спирачките дори имаше реален шанс за титлата, въпреки че до тогава всичко във Ферари, включително и той самия, работеше единствено и само за Шумахер. Какво би станало ако бяха на равни начала, не е съвсем сигурно. Дали Хакинен (или който беше тогава), нямаше да е с една титла по-малко?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X