Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Виолета Преглед на мнение
    Не е виновен Хамилтън, управата на отбора обаче се държи неадекватно вече трета година. Жалко наистина. Впрочем много хора точно затова не харесват Хамилтън, а той просто ще се окаже жертва.
    Личните ми симпатии са към Кубица и Бътън.
    +1
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      +1
      Не е само това Алонсо от 8-ми се изстреля до 3-то място само за 4-5 завоя и то с неадекватна кола грам не съм му фен даже обратното но не може да не му го призная че е класен пилот, има много изпълнения в съвременната формула които кефят много само вижте последния кръг от последните две години за какви драми става на въпрос и като почне да се въздиша какво било едно време тоя оня сегашните също не остъпват още повече че едно време излъчваха само кръга от Унгария като соц държава камо ли некой да проследи как са се развивали шампионатите. Преди Ринг+ някой сеща ли се коя телевизия е излъчвала целия шампионат без пропуск, ма то и интернета беше табу допреди 10 години в България.
      +1

Коментар

Като отворихте дума за отбори да видим Шуми с кой стана 7 пъти световен шампион?
        Кой направи Ферари да стигне до това положение?
        Кой пое миналата година Хонда и спечели точки с калпав японцки двигател?
        Кой спечели първите 2 старта с отбор, който не се знаеше до март месец ще участва ли в надпреварата?
        Ами Рос Браун. Колко сме се кефили на невероятните стратегии, как пилотът влиза 2-ри, а излиза 1-ви, не се случваше веднъж да победи не въз основа на по-добра кола или умения, а на стратегията направена от него.
        а КОй направи калпавата стратегия на Райкьонен в Малайзия?
        Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

A Шумахер защо не ги научи малко на стратегия тия тъпи италианци? Не е ли научил нещо от Рос през тия години? Или може би никой не го слуша и вероятно е така , като ги знам колко са самонадеяни. Чета Аутоспринт всяка седмица и според тях (щото списанието е техно) преди началото на сезона те се слагаха най-отпред като най- добре подготвени за сезона!!! Ами... то се видя... Какво да коментирам...
          Ето затова ги мразя тия смешници.

Еееее.. Дрейк (дъртия Енцо) сега се върти в гроба.
          Ако беше той , щеше да им нарита здраво задниците на тия самохвалковци.
          Ферари ги направи отбор Шумахер последните години. Видя се колко струват без него и Рос Браун.
          Смешници!

Коментар

Любимият ми пилот си остава КИМИ РАИКОНЕН макар че тои имам чувство че понякога е на друга някоя планета аа от старите сам фен на Мика Хакинен и за мен наи-добрият си остава Шумахер Михаел де без значение какво и как го е правил!!!
            [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Или може би никой не го слуша и вероятно е така , като ги знам колко са самонадеяни.
              Ами не знам, ама Шумахер и столче с монитор в падока няма! Стои отзад като сираче!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Sa6oko Преглед на мнение
                ...а от старите съм фен на Мика Хакинен
                Аз също.

Коментар

Аз съм фен на РЕНО, за пилотите к'во да кажа, мрзя Хамилтън....
                  Барабар Петко с мъжете...

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Ами не знам, ама Шумахер и столче с монитор в падока няма! Стои отзад като сираче!
                    Немой да го жалиш. За толкова години, добре ги изцоца. За какво му е - да им слуша глупостите ли?

Сега сигурно се брои консултант, или нещо от сорта.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Шумахер и Хамилтон ме кефат най-много.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Немой да го жалиш. За толкова години, добре ги изцоца. За какво му е - да им слуша глупостите ли?

Сега сигурно се брои консултант, или нещо от сорта.
                        И сигурно продължава да цоца здраво.
                        “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                        Walter Rohrl
                        GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Абе вие маи не разбирате,че пред келеша Хамилтън стоят само две алтернативи:

Наи-силната кола.......иии.......

Шампион на всяка цена.....

.....това не е състезател,това е човек които требе да е или Господ или никои......ама требе да изяде много Комати Хлеб докъто стане господ.Щото ако му дадът на Алонсо колата примерно бая пушек ще изгълта точно от него..........
                          Последно редактирано от spl77; 08-04-09, 09:08.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                            Абе вие маи не разбирате,че пред келеша Хамилтън стоят само две алтернативи:

Наи-силната кола.......иии.......

Шампион на всяка цена.....

.....това не е състезател,това е човек които требе да е или Господ или никои......ама требе да изяде много Комати Хлеб докъто стане господ.Щото ако му дадът на Алонсо колата примерно бая пушек ще изгълта точно от него..........
                            А какво стана като бяха с еднакви коли
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Май си гледал други състезания...
                              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ами Алонсо победи.....

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X