Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой пилот от Формула1 харесвате и кой не?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Така, както се опитвам да гледам позитивно, даже коментаторите
    Колкото и позитивно да гледам, по-слаби коментатори не съм виждал! То и други няма, но и тези, вместо да придобиват качества...
    Няма ли кой да им обърне внимание?!
    Или, кого ли пък го е зор. Целта е да има реклами и парички.

Sparky, не съм казал, че Бътън е слаб.
    Казвам не е шампионски тип пилот. Затова и съм изненадан, че стана шампион. Докато другите се усетят, шефът му направи супер болид, Бътън натрупа лесно 6 победи и...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Щото отбора така или иначе взима максимален брой точки.
      Като са сметнали евентуалното класиране обаче , ясно е че Маса има минимални шансове за генералното класиране и затова го жертваха ... ега ти и отбора ! ....
      .... а иначе с добрите думи за нашите коментатори , направо изби рибата !

.
      Да, ама покрай испанеца има и една испанска банка, която е спонсор на ОТБОРА

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Колкото и позитивно да гледам, по-слаби коментатори не съм виждал! То и други няма, но и тези, вместо да придобиват качества...
      Няма ли кой да им обърне внимание?!
      Или, кого ли пък го е зор. Целта е да има реклами и парички.

.
      И що така плюете коментаторите в ТВ7? Я цъкнете на Евроспорт, коментаторите на колоездачите ръсят такива простотии, че направо ще заобичате тези на Ф1

Коментар

Да, ама покрай испанеца има и една испанска банка, която е спонсор на ОТБОРА.....
        Тъй де ! Бразилеца не е ли от отбора ? Или който дава парите - той поръчва музиката .

.... а за коментаторите вече е ставало въпрос . Аз заради тези нашите почнах на стари години да уча немски и си гледам RTL. ... та има и полза от тях .
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          Или който дава парите - той поръчва музиката .
          Задаваш отговори, или???
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сена и Шумахер това са пилотите #1.макар Шумахер сега малко да се излага,взе си каквото му трябва.

Коментар

Свалям шапка на гения на Адриан Нюи и компания!
              Всеки път вадят нов заек от ръкава.
              Това показва, колко "гъвкаво" наистина може да се тълкува техническия регламент.
              Окачват около 50 килограмови тежести на краищата на крилото, и то трябва да се огъне до максимум 1 см.
              Хубаво, ама при скорост 250-300 км/ч, дали налягането е 50кг?
              Тия легално избиха рибата!
              Според вас, трябва ли да е разрешено?

ПП: Снимката е от spnf1.
              Прикачени файлове
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Според вас, трябва ли да е разрешено?

.
                Разбира се! И още много други неща. Техническият правилник убива спорта, а не това кой какво казал на някого по радиото и той как го разбрал.
                Ходят и мерят милиметри и грамове!
                Ако питат мен: разрешават се всички технически хитрости, а ако скоростите станат опасни - намаляват кубатурата. Да видиш тогава какво развитие ще има изобщо в автомобилостроенето. А сега конструкторите имат стотици козове, но ги стискат в ръкава, защото са незаконни според правилника.

Коментар

Съгласен съм с теб! Просто ми се искаше да чуя различни мнения.
                  Ф1 е единствения спорт, който гледам и живо се интересувам от всичко и чета много.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Разбира се! И още много други неща. Техническият правилник убива спорта, а не това кой какво казал на някого по радиото и той как го разбрал.
                    Ходят и мерят милиметри и грамове!
                    Ако питат мен: разрешават се всички технически хитрости, а ако скоростите станат опасни - намаляват кубатурата. Да видиш тогава какво развитие ще има изобщо в автомобилостроенето. А сега конструкторите имат стотици козове, но ги стискат в ръкава, защото са незаконни според правилника.
                    +1! След 5 години ще бръмчат с 150 кубикови мотори при същите скорости!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      +1! След 5 години ще бръмчат с 150 кубикови мотори при същите скорости!
                      Нищо чудно. Нали си спомняте през 1994 г. победите на Шуми с 8-цилиндровия двигател Форд в Бенетон, с който побеждаваше както 10-цилиндровите двигатели на Пежо и Рено, така и 12-цилиндровте Ферари-та.
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Това което направи Шумахер е най-голямата свинщина в последно време. Ако зависеше от мен, щях да го изхвърля от F1. Сега го наказват с десет места назад в стартовата решетка за следващото състезание.
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Това което направи Шумахер е най-голямата свинщина в последно време. Ако зависеше от мен, щях да го изхвърля от F1. Сега го наказват с десет места назад в стартовата решетка за следващото състезание.
                          +1
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

По неговото време това се случваше често,а и за него това, по този е начин нормално да си брани позицията-за него,не казвам,че за мен е нормално.

Коментар

И защо? Понеже на Барикело му "дотежал крака" върху педала на газта и непременно имал желание да докаже, че в момента неговият автомобил е малко по-бърз от Мерцедес-а на Шуми, разработван за Дженсън Бътън? Ако пък не успеел да го изпревари, ще загуби световната титла? Самоцелното "натискане" с цел - изпреварване на бранещия позицията си състезател отпред, е не по-малко опасно, според мен.
                              Така или иначе, Барикело ще остане в историята единствено и само като състезателят, с най-много записани участия в стартове на Ф1.
                              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                                Така или иначе, Барикело ще остане в историята единствено и само като състезателят, с най-много записани участия в стартове на Ф1.
                                Все с нещо ще остане, все пак. Пък и опита му в "някои" отбори и покрай "някои" хора явно се цени. Пък и не е от хората, дето се пъчат като пуяци и приказват големи приказки. Върши си работата, и толкоз.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X