Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Не, бре! На фона на постиженията на Мерцедес, предпочитам да гледам Фетел от миналото.
    За момента така стоят нещата-гледай го

Коментар

Забелязва се сериозно увеличение на феновете на Мерцедес.
      Не съм против Мерцедес. Даже и в гаража имам един, ама от пет състезания, шест двойни победи...Е, идва ми в повече. Оставям настрана изборът им на победител.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Обмислям вариант да не гледам състезанията до края на годината. ...
        Аз пък, да си призная, че от началото на този сезон до момента, надали съм гледал и 2 състезания?!
        Лошото е, че за разлика от преди, когато ако се случеше въпреки полаганите усилия, да пропусна някоя надпревара - да "ме яде отвътре", сега просто не ми липсва...
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Аз пък, да си призная, че от началото на този сезон до момента, надали съм гледал и 2 състезания?!
          Лошото е, че за разлика от преди, когато ако се случеше въпреки полаганите усилия, да пропусна някоя надпревара - да "ме яде отвътре", сега просто не ми липсва...
          Ники , аз спрях да ги гледам след края на ерата " Шумахер ". Чат - пат от тук се информирам как се движат.
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз пък си ги гледам. Ф1 винаги ми е била интересна, независимо дали фаворитът ми побеждава. Отделно сега, за разлика от ерата "Шумахер", възможните победители са двама..

Коментар

Това което най разваля удоволствието, е че пилотите не могат да натискат на макс.
              Все пестят, или пазят нещо.
              Вероятно надеждността ще се оправи с годините, но сега е кофти история.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

ей, голямо мрънкане му удряте... все едно тъщата карате, там е стискане на зъби де, или още по-лошо, тя кара...
                да го даваме по-разпускащо де... като не се кефим - що да се нервим?
                чак и няма да гледаме - ама ще коментираме
                ама и Силвъстоун, и после Спа, пък и немските писти следват... то само, който няма мотор на Мерцедес тази година няма шансове, ама... да видим, дъждец нещо, това-онова... ей, на и мачовете... или и там ядове...

Коментар

Аааа, не се нервим.
                  Даи Боже дъждец!

Коментар

Какво е станало днес? Гледам Ферари и Уилямс са успели да изпреварят единствено Кетарам

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                      Какво е станало днес? Гледам Ферари и Уилямс са успели да изпреварят единствено Кетарам
                      Нема да коментирам щото съм ядосан!
                      Иначе, ами английски климат...Дъжд, дъж, дъ, д...

Коментар

...яяяя, и ние с гайдите - бе мотори на Мерцедес - на първата редица...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          ...яяяя, и ние с гайдите - бе мотори на Мерцедес - на първата редица...
                          Е , взехте участие и в шампанското де . Yes, yes. yes !
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

абе, намокрихме се ... ама това на Розберг, ако не беше "тапа" пък на...

Коментар

Не ми става особено ясно какво искаш да кажеш, но пък стоповете на Хамилтън бяха "перфектни", както винаги.
                              Идеално си е на Нико 2.7 , а на Хам 4.1...3.4
                              Айде, миналия път подмина маркерите.
                              Сега какво нередно направи?

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                на Хам 4.1...3.4
                                Нали казах, той си е виновен по подразбиране.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X