Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Проблемът е че вече е загрял и трябва да се охлажда що-годе равномерно.
    Търтьо е прав че половин минута след спирането спирачките вече са охладили и ако колата помръдва или проскърцва по-юнашки от нормалното - надали е за да ги пусне да охладят допълнително. Може би просто дисковете вече са охладили и са се свили нанякъде, колкото да се наложи апарата да стегна една идея допълнително.

Коментара ми е че системата за автоматично задържане на място когато спреш а си все още на на D не действа на ръчната спирачка (то вече няма де, и тя е на бутон), която е на електромоторчета и съвсем отчетливо бръмчи като се задейства, а едвам-едвам задействайки спирачната система. Аз се опасявах че просто ще "дърпа" ръчната, забивайки мощно накладките само на задните колела в загрелия диск.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

По лесно е да ползва АБС за да натиска спирачките, отколкото ръчната
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Зимерман дупчени дискове,АТЕ БЛУ течност и Аксис Керамика накладки,до автомивката бавно и на втора да не загреят,водоструйката за да им отвориш пак дупките набити с мрьсотия и спиране по светофарите на степени как го обясни Гоблина.Там проблем се явява жена ти - не може да си кара човек как си знае та да загреят,че наистина да им трябва Мрьдни ме малко.

До момента крив диск нямам пьк сьм го карал и вьв вода до чистачките на фаровете,а защо?Ми защото нищо му няма или поне не му личи да са му пьлни дифовете с вода или пьк скорости да ритат след банята,но ми е много чудно ако нахакам един от новичките в малко езерце колко см. ще изкара преди да изпуши.

И за прости неща си пишем,спирачки които правя вьн на улицата за 20 минутки и струващи 3 кутии цигари накладките пьк никакьв гениален механик не сьм.Ако отворим дума за зацепено виско което тормозело водната помпа пьк вече кара 200 000 километра и нищо му няма..........те ония другите 200 000 вадят с 3 смени на тоя елемент в играта.

Не знам,станаха дьртаци моите и се чудя на какво да се метна,че и другите които сьм метнал око и те са дьртаци.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
          Накладките пречат на охлаждането на диска точно на мястото , на което се допират до него !
          Завизи от диска и накладките.
          А тези простотии се правят от името на всички ни.
          Даника
          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
            Завизи от диска и накладките.
            Няма как да зависи,там имаш вече 3 елемента сьбрани заедно - 2 накладки и диск.Виж ако имаш на 270 коня кола спирачки каквито има и 400 коня кола то зора да ги загрееш с над нормалното каране е голям.Ако се опиташ да напьнеш нов Нисан Алтима да речем след около 15 минутки или забива на трета или не си дава газ по някаква причина та проблем сьс спирачките нямаш,няма как да го засилиш до злобно червено в дисковете.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Да. Аз си говорех за стара (от вечните) с тунинговани дискове и накладки. Примерно 300коня и тегло на 150това. Бягам от темата , но съществуват от десетилетия без разходи на време и пари за поддръжката. Там това с ефекта от локвите не се броислучвало се е на 200км от дилъра французи да се мръщят, ма сменяват обикновени дискове
              А тези простотии се правят от името на всички ни.
              Даника
              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

С локвите никога не се брои,аз не знам много коли които мога да им тормозя спирачките и да ги набутам у локва как аз си знам и да не кривнат дискове.Ма да ги набутам,а не лекичко - като се люснеш да ти се строши панела или широката лайсна зад десния калник и да се отвори дупка педя на 2.Тате,тате виж тая Хонда как хвьрля вода.........тая Хондичка ли бе тате,гле'й сега баща ти какво може..........изби си пласмасата разиришли ма пьк подскочиха 2 тона и половина като се наврях как си се полага.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

На вниманието на Гоблин, да внимава с какво ще си дърпа платформата с поршето

http://auto.offnews.bg/news/Novini_1...hda_20999.html
                  Всеки трети е шести

Коментар

https://m.vesti.bg/tehnologii/avtomo...riolet-6065166

Абе това дали е от истинските?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      https://m.vesti.bg/tehnologii/avtomo...riolet-6065166

Абе това дали е от истинските?
                      Ми не. Днеска разглеждах вторичния пазар на г-класа, и се чудех на какво отгоре цените са такива. Геленди и митове?
                      Всеки трети е шести

Коментар

Имам с какво
                        Размина и се продажбата, по чисто специфични местно-колоритни причини се оказа по-полезна в наличност отколкото като пари в наличност.

Давай смело поршето насам. 928GTS моля, 95та година. В краен случай може и втората половина на 94та.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

Давай смело поршето насам. 928GTS моля, 95та година. В краен случай може и втората половина на 94та.
                          А-а, и ти обаче искаш от истинските...да,и влекача е от тях.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Понеже по-горе се отклоних с коментара на цените на г-класата, та каква пък е толкова разликата м/у г и патрол или крузер примерно 95-99г., от истинските. Някой и друг блокаж, какво?
                            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                              Понеже по-горе се отклоних с коментара на цените на г-класата, та каква пък е толкова разликата м/у г и патрол или крузер примерно 95-99г., от истинските. Някой и друг блокаж, какво?
                              Ами разликата е огромна, но е безмислено да ти обяснявам

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Ами разликата е огромна, но е безмислено да ти обяснявам
                                Да е огромна, колко да е огромна. Колкото разликата в цените - да ама не.
                                Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X