Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Както и да го въртите, пак се стига до Мерцедес. Един 126, вече на 31 години! Елате го вижте.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Както и да го въртите, пак се стига до Мерцедес. Един 126, вече на 31 години! Елате го вижте.

Дьрт е и бензина не е 26 стотинки вече пьк и едни такси имате там които не са за пренебрегване,но ДА - не ги правят вече така
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Никой не отвори дума за Пежо 405, за мен най-добрия достъпен френски автомобил. 1.6 бензин 90 коня. 12 години в банката го ползвахме. Икономичен, върви прилично за скоростите в България, широк отзад, 3 човека без притискане, никави проблеми за няколокостотин хил. километра.
        сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
        dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Прочее, "мРецедес" яко пропада в класацията на предпочитанията на мъдрия и практичен български народ. От второ място през 2012, на 4-то през 2014 та на шесто през миналата година... Уви, как ще ги стигнем албанците?

[ATTACH=CONFIG]903563[/ATTACH]
          Хм, в тази класация Нисан го няма въобще. Пък аз имам цели 3.
          HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от Bate_Boyko Преглед на мнение
            Никой не каза нищо за пасатите b3, b4 1.8 mono а и дизелите ги виждам постоянно като работни добичета, а са 20-30 годишни
            Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
            Никой не отвори дума за Пежо 405, за мен най-добрия достъпен френски автомобил. 1.6 бензин 90 коня. 12 години в банката го ползвахме. Икономичен, върви прилично за скоростите в България, широк отзад, 3 човека без притискане, никави проблеми за няколокостотин хил. километра.
            Пежата изчезнаха, Пасатите се виждат още сравнително често.
            405 е кола на годината на 88-ма. Избрана е с най-много гласове въобще в историята на тази класация.
            Пасата е разтегнат Голф. Произвеждали са се почти едни и същи години.
            Аз замених близнака на 405 -Ситроен BX, с Пасат за баща ми. Това поради много причини.

А между другото класациите на DEKRA са пълна глупост, като разгледах какво пишат за различните модели.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
              А между другото класациите на DEKRA са пълна глупост
              Те всички класациЙ са май кой как си плати.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

405 знам,че е добьр,но по-добьр беше 404,това бая години преди Олимпиадата в Москва.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  405 знам,че е добьр,....
                  Колкото и да е добър, естественият подбор си казва думата. Изчезнаха... Пасатите от тази епоха, обаче още са масови.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Колкото и да е добър, естественият подбор си казва думата. Изчезнаха... Пасатите от тази епоха, обаче още са масови.
                    Не е до естествен подбор. Внесени са много повече пасатори от 405.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Сьгласен,но по тая логика ти снимам 6 броя 123ки тук на топло без да гният и бием темата у земята.

Пежо от как карах 205 не искам да виждам,но с 404 дядо ми Бог да го прости 2 кьщи вдигна.Има го и това което казва Ясен - 0т 10 000 вкарани все са останали 1000,от 100 Пеженца и 99 да са останали все тая,няма ги.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Толкова ли са здрави тия пежа бре? Чувал съм, че нямат никаква обработка на купето против ръжда?
                        Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                          Толкова ли са здрави тия пежа бре? Чувал съм, че нямат никаква обработка на купето против ръжда?
                          Кои,404 ли?На такова сьм се катерил на облегалката на карача и сьм излизал през люка му като сьм бил на 4-5 годинки та преди повече от 35 едва ли са имали кой знае каква защита на купето.Всичкото мангал обаче по горна Африка ги вьртеше такси и си е било здрава кола с добра возия ма и говорим за едни години в който Шкода 120 Л се водеше кола,а Лада петица не е била и зачената още.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Изпреварваха ни в Алжир такива със 140-150км/ч, задните гуми разчепени почти на 45 градуса от натоварването, и с пет чалми стърчащи само на задната седалка. Машини си бяха.
                            Отделно пикапите им какви животни бяха не е истина. Това слизаше от марсилския ферибот влачещо се по корем, с кубици и кубици подаръци наредени отгоре. Хладилници, перални, денкове, а мотопедите висяха отстрани вързани като дисаги.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

2 талпи на заднитe врати от вьрте,махаш седалката и товариш с камьни за основите на кьщата.........и така курсове до откат,до запьлване на основите.
                              Ясно помня аз,поливах с маркуча плочата да не се напука и сьс сьлзи на очи гледах като го продаде,дзвер си беше това ако да е Пежо.

Чакай да плесна един линк,че половината поне няма да го знаят на какво прилича,те това си е сьвсем ретро.

http://www.curbsideclassic.com/curbs...y-grail-found/

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:800px-Peugeot_404_Berline_Schaffen-Diest.jpg
Прегледи:1
Размер:101.4 КБ
ID:5744412
                              Последно редактирано от BENZBOSS; 28-02-17, 01:20.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Това червеното е голям симпатяга, прилича на старите волва от преди 200 серията. За 405 имах предвид, това е доста по-старо...
                                Real Recognize Real

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X