Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
    Срещнах един пост на колега в друга тема, дет си мисля, че се връзва идеално в настоящата :
    Що ли с мойта вектра б гъзовоз (лека й пръст, ама май е заживяла втори живот) не съм спирал в бронята на предния. И като цяло корав автомобил беше, хем от първите, хем и не бяха най-качествените. А и гаранцията си изкара без проблеми.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
      Що ли с мойта вектра б гъзовоз (лека й пръст, ама май е заживяла втори живот) не съм спирал в бронята на предния. И като цяло корав автомобил беше, хем от първите, хем и не бяха най-качествените. А и гаранцията си изкара без проблеми.
      Т.е. си карал нов автомобил => не попадаш като герой на горния пост.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Спомням си някога представителството на Мерцедес Бенц беше до Кристал. Аз юноша бледен карах такси. В началото на бул. Ленин преди разклона за Феята в най-дясната лента чисто нов Мерц 124 от първите с широки лайсни отворил капаците. Чичко на около 60 год. с костюм търси нещо под капака... Току-що го взел нов от представителството, заредил гориво от туба /беше в багажника/ и отивал към ресторант Лебед, където бил устроил празненства за новата придобивка... Да, ама немския флагман за 100 и няколко хиляди марки не бил на същото мнение.
        Не можех да му помогна и му предложих да не се мъчи без инструмент и с костюма да поправя чисто нов и гаранционен автомобил. Закарах го до представителството на марката и даже не му взех пари за такси...
        Ъ-ъ-ъ-ъ....Това коя година? Кое представителство? Марки или левове?.... сто иляди марки беше бая лев за предполагаемия отрязък време...
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение

Аз съм спирал няколко пъти в най-различни части на засичали ме коли. Вектра "Б" с тази остра муцуна беше като ония гръцки ли какви бяха галери, дето имат брониран шип отпред под носа и с него дупчели другите гемии в морски битки. Достра здраво купе. Хвърлял съм се в ров от около два метра височина - падна на четирите си колела и после я водих по сервизи, а всички ми викат "Няма ѝ нищо на колата?". Нооооо ел. инсталацията се разпадна преди да изгният ламарините. Два пъти ме оставя на път - сменях бензинова помпа, разпределителна "плочка", ли как се казва онуй дето замества делкото, накрая скъса ангренажен ремък от задрала водна помпа (без никакви предварителни обаждания като свирене, виене и т.н.). Пълен боклук за мен. Никога вече "Опел"!!!!
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
            Ъ-ъ-ъ-ъ....Това коя година? Кое представителство? Марки или левове?.... сто иляди марки беше бая лев за предполагаемия отрязък време...
            90-та баща ми си купи ВАЗ2107 на 6 месеца за 28000ЛЕВА /2800 долара по тогавашния курс/... Надали новия Бенц е бил 100 000лв
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
              гава.
              1990-то лето, дойче марки, мерца беше 260Е Хавтомат, фул екстри, даже и такива за които и не бях чувал до то
              Последно редактирано от s_s1; 23-02-17, 20:50. Причина: вижте софта как ми изписва "тогава"
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Важното е, че 1997г аз си купих първия "истински" автомобил Фиат Пунто 55 "S" за 15 милиона лв
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Пък аз си къпих първия истински автомобил за 500 марки, продадох го (след 50 000км) за 1000... (В полицията не щяха да ми го регистрират)
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
                    Т.е. си карал нов автомобил => не попадаш като герой на горния пост.
                    Всъщност аз я подкарах активно от 97.хил. км.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Аз съм спирал няколко пъти в най-различни части на засичали ме коли. Вектра "Б" с тази остра муцуна беше като ония гръцки ли какви бяха галери, дето имат брониран шип отпред под носа и с него дупчели другите гемии в морски битки. Достра здраво купе. Хвърлял съм се в ров от около два метра височина - падна на четирите си колела и после я водих по сервизи, а всички ми викат "Няма ѝ нищо на колата?". Нооооо ел. инсталацията се разпадна преди да изгният ламарините. Два пъти ме оставя на път - сменях бензинова помпа, разпределителна "плочка", ли как се казва онуй дето замества делкото, накрая скъса ангренажен ремък от задрала водна помпа (без никакви предварителни обаждания като свирене, виене и т.н.). Пълен боклук за мен. Никога вече "Опел"!!!!
                      Да, и при мен инсталацията в/у мотора (а не цялата ел.) беше в полуразпад, но на 100 и няколко хиляди, след това сръчни ръчички я оправиха за половин ден и край. И моята умря от скъсан ангренаж, ма водната помпа преди това течеше от година, но на някой не му се занимаваше да си смени ангренажния комплект, който м/у другото беше неоригинален,помпата тоже, но си изкараха 50-те хиляди. На 160хил. амовете си бяха оригиналните и в добра кондиция,ама това при юнашко юркане по дупките.
                      Всеки трети е шести

Коментар

... нали все пак говорехме за "истинските автомобили" а не за хЛопел или оРел... а и вече е "почти френски" та след 88 години от FuGm - та на френски глог...

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                          Понеже вече трета Мазда купувам след търсене имам известни наблюдения. Както е известно гният. На пазара е пълно с изгнили, ръждясали или прикрити, читавите държат цена и изчезват бързо защото освен мен явно има и други които дебнат за читава. Мазда която не е ръждясала никой няма да ти даде евтино, макар, че и 3-те дето купувах(2-те мои и на брат ми) бяха взети на добра цена, но след доста търсене. Дизеловите Мазди са евтини защото за калпави, аз дизел не искам. Друго хубаво нещо при Мазда е поддръжката - хем са много по-здрави, хем частите са по-евтини(има някакъв мит за евтина поддръжка на фолцваген).
                          Немаш си на идея колчава щуротия си написал, бате! Ела ми на гости тука у Франция да видиш на живо как в една държава дизеловите Мазда са повече от врабчетата. Е, верно, че наш'та нафта не е като ваш'та, ама тва е друга тема.

Само за твое инфо - имам абсолютно същата Мазда като твоята, даже същия цвят, 2.0 дизел 110 коня, 2002 г на 200 000 км, като нова. Също така най-тържествено обещавам Тук във Форума, че ще ти дам 1000 /хиляда/ евро суха пара + ..... мммммммм ...... едно малко багерче Кубота подарък, ако в рамките на /да речем/ един месец видиш Тук при мене ръждясала Мазда, Опел, или квото искаш там.
                          Това, че в Родината колите гният и то е друга тема.
                          Дивата БГ действителност явно изкривява съзнанието.
                          Айде сега вземи се поправи и се извини!
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Мишоци, от тукашна гледна точка не ние сме с изкривено съзнание ами ти си адски разглезен.

И нафтата ви е друга, и пътищата ви са други, и не ги поливат с коктейл "лиляна" през зимата ами с други вещества, и ги карате колите нови па после ги продавате у нашенско като им тръгнат проблемите.

Коментар

Тъй-тъй... мишоци ме уплаши, ама Ясен добре го каза. И аз имам една неизгнила, дизел, Мазда 5... наточил съм се да ѝ взема яки кинти. Прави е Жоров- няма такива коли. Е, верно че с казахтанска нафта върви по- добре от нефтохимската, ама върви пущината. Скъпо ще я давам- няма лабаво.
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

не знам в Германия /Мюнхен/ какъв е коктейла, но брат ми имаше 2 мазди една след друга /323F и 626/... Мотора е "чук" ама тенекиите си гният... Става въпрос за коли с пробег до 100 х.км

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X