както и "ЗАЗ" (Пенчо още не е надушил последните мнения, ще скочи да разправя врели-некипели, но който знае - знае! ). .
Гагич, не зная какъв ти е проблема с мен, ама не спирам да ти се чудя на акЪла.
Заза си е ЗАЗ в неговото си време. И да ти споделя, че с него където съм ходил, с хемито нямаш шанс да стигнеш. Освен ако не си викнеш булдозер.
Вектра Б брои ли се за истинска кола след като съм товарил в комбито кубик сурови нацепени дръве и 4 чувала кюмюр къде 1 тон ?
После и къща построи и носеше по 20 торби лепило всекидневно в продължение на 2 години
Е накрая салона се предаде но държеше добичето....
Ха ха почти същото с Форд Ескорт 1.6дизел.
Те истинските взеха да излизат май.
Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !
Именно. Стига си лъгал публиката тука. Освен самозапалилата се твоя Кия, разни Фордове, падналия в ряката мой бивш Пасатор, при дядо Владо има само два трупа на 40-годишни "Гранд Черокита" ZJ - от няколко години седят в околностите на гаража му.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Що да не може?!
Поставяме една гранична година, примерно средата на 90-те, като условие за избор на кола за някой български пенсионер, който ще трябва да я кара и поддържа(сам) около 10 години(100К км) с пенсия около 400-500лв.
Кой модел бихте му купили за целта? И да е наличен на пазара, не музеен експонат, като описаните от Мишоци.
Клета Майка, ако и да е много клета и окаяна, не е Куба все пак. Гоуфовете даже в Перник бяха заменени с БМВ-та 5-ци и 7-ци. Ти май скоро не си се връщАл у Мамковината, а?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Възможно е. Но все по-трудно се намират, все пак са до началото на 90-те. До средата на 90-те вероятно може да се подберат и други. Аз лично съм избрал друго за баща ми, че и няколко години минаха от тогава и не съм се разочаровал. Но за това, след мненията на другите.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Що да не може?!
Поставяме една гранична година, примерно средата на 90-те, като условие за избор на кола за някой български пенсионер, който ще трябва да я кара и поддържа(сам) около 10 години(100К км) с пенсия около 400-500лв.
Кой модел бихте му купили за целта? И да е наличен на пазара, не музеен експонат, като описаните от Мишоци.
Астра Ф моноинджекция талянка на газ с 2-3 кърпенета на вежди ще го погребе пенсионера
Може и дизел с немския матор без турбина да се кара на олио и квото доде
Ангренаж ако/като се сменя се купува ремък а на ролките се сменят лагерите за 3 лв броя - всичко 70 лв.
Последно редактирано от rosen_offroad; 26-02-17, 18:28.
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Именно. Стига си лъгал публиката тука. Освен самозапалилата се твоя Кия, разни Фордове, падналия в ряката мой бивш Пасатор, при дядо Владо има само два трупа на 40-годишни "Гранд Черокита" ZJ - от няколко години седят в околностите на гаража му.
Астра Ф моноинджекция талянка на газ с 2-3 кърпенета на вежди ще го погребе пенсионера
Може и дизел с немския матор без турбина да се кара на олио и квото доде
Ангренаж ако/като се сменя се купува ремък а на ролките се сменят лагерите за 3 лв броя - всичко 70 лв.
Това и децата знаят че гние. Както и Форд от тия години. А и го няма в състояние което да изкара още десет години, вероятно и в Италия. Кърпене и боядисване са си пари, ако може нещо без тях.
Между другото и в България все по-рядко се движи Астра Ф, и предимно са в окаяно състояние.
ХлОпела от тия години е истински само като механика, като лично недолюбвам техните собствени дизели. Още повече, че слагат и Исузу и техните още повече бледнеят, освен с цените на части и обслужване.
ПП: А ново Типо не, щото търсим барем 20 и кусур годишни. Т.е. кои са доживЕли до сега и могат да поживеят още с минимум разходи.
А ако кажете, да гледаме новите - да предложим такива излизащи сега от гаранция, които се очертават с минимална поддръжка и най-евтини ремонти в следващите 10 години. Но ще си е гадаене за бъдещето.
Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."
Коментар