Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
    Разликата дали ще е коментар на мнение върху самото мнение или мнение с цитат 5 страници след това е голяма и тя еднозначно е в полза на първи вариант. Представи си че преглеждаш тема от 500 мнения и те интересуват коментари на нечие мнение, ще трябва да я изчетеш цялата защото аз може да съм я видял година след това и да съм се изказал върху цитат от преди година след ....сет страници.
    Ако съм разбрал правилно идеята ти, се връщаме на една моя, която може би съм споменавал. Няма да е лошо да се напише кратък TFM - какво предлага като функции форума, за да можем да го използваме максимално удобно.
    И по-конкретно - виждаме че е цитирано мнение отпреди 3000 години. За да не търсим къде в темата се намира то, е достатъчно да кликнем на оградения бутон показан в картинката, и сме там. И не, не е магия. Стандартна функция е. И предишната версия на форума я имаше.

Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Гооооляма драма с тези коментари. Ами не пишете такива бе?!? Да ви е сложил някой чатал на врата? Друго си е някой да почне тема за компютри, а после да се подкарат реплики и дуплики за компоти. Те такива теми са и най-посещавани ...

П.П. Между другото, някой няма ли да отиде да нарита гумите на Цуки и да му потърси сметка защо и във Фейса има мегдан за такива коментари (отговор). Те, като гледам, дизайнерите на форумния софт малко са гледали да го докарат като Фейсбук.
      Не следя творчеството ти, тъй като не го намирам за интересно, но от това което ми се е мяркало в полезрението като твое участие в темата, то се заключава основно в кисели коментари, заяждане с други потребители и опити за внушение как това което някой е споменал като проеблем не било такъв, ама всичко си било наред, а са се били оплаквали за да има повод за мрънкане. И за циврене (това е мое допълнение, за цвят ).
      Убеден съм че от тия ти постове има голяма... не, огромна полза, но аз не успявам да ги оценя и да вникна каква е тя.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Наближават празниците, по този повод се сетих че винаги преди това променяхте главното лого като добавяхте дядо Коледа с еленчета, много, много ще ме зарадвате а и другите колеги, ако направите логото в цяла лента а не както е сега само в лявата си част и да се прелива в светлосивия фон, направете го точно както е тук цветово едно към едно, знам че е напълно възможно и няма да представлява трудност за вас:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:1.png Прегледи:0 Размер:221.3 КБ ID:6537715

Коментар

• Не знам какъв брой участници и гости има форума в момента в сравнение с преди миграцията , но ми прави впечатление едно нещо.
          Вчера пуснах една тема за продажба на дребни чаркалъци и за 2 дни посещенията са около 40.
          Преди месеци когато съм пускал подобни теми , за същия период гледаемостта е била минимум двойна.

Та със сигурност е паднал рейтинга на форума , което е много жалко. Все пак участниците тук го правят това което е или което беше.
          Надявам се хората от които зависи функционалността и интерфейса на форума да направят нещо по въпроса колкото се може по-скоро.
          Който търси , намира !
          Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

• Колеги, в тази тема Ви предлагам да се концентрирате върху технически проблеми. Как ще загинат форумите, съм го чел поне няколко стотин пъти в различни редакции, не вярвам да може да добавите нещо ново...
            Последно редактирано от Венцислав Петров; 19-12-19, 21:10.
            VPetrov.photography

Коментар

• От списъка с известията, като кликна на темата, вече отваря и се позиционира на първото непрочетено мнение, браво!

Коментар

• Преди в края на страницата имаше полезна информация относно кои са модераторите в тази тема, колко потребители и кои са влизали в нея и др. Ще ги има ли тези "екстри" в новия софтуер ?
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

• Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                  От списъка с известията, като кликна на темата, вече отваря и се позиционира на първото непрочетено мнение, браво!
                  Това е супер, наистина е така и работи, браво и от мен, сега е ред за "Коментар" известие като при ново мнение.

Коментар

• Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                    Наближават празниците, по този повод се сетих че винаги преди това променяхте главното лого като добавяхте дядо Коледа с еленчета, много, много ще ме зарадвате а и другите колеги, ако направите логото в цяла лента а не както е сега само в лявата си част и да се прелива в светлосивия фон, направете го точно както е тук цветово едно към едно, знам че е напълно възможно и няма да представлява трудност за вас:

Натиснете снимката за да я уголемите Име:1.png Прегледи:0 Размер:221.3 КБ ID:6537715

Невероятни сте, направихте Коледен подарък, благодарим за жеста! Весели празници на всички вас и за екипа по поддръжката на форума!

Коментар

• Благодаря, весели празници и на вас!

Коментар

• Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение

Невероятни сте, направихте Коледен подарък, благодарим за жеста! Весели празници на всички вас и за екипа по поддръжката на форума!
                        Честито ти за подаръка.При мен е някак гейско.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_2019-12-23-17-00-09-311_com.android.chrome.png Прегледи:0 Размер:182.2 КБ ID:6538898
                        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Еделвайс
                          Еделвайс коментира
                          Редактиране на коментар
                          Виждам че си регистриран от 2010, тогава знаеш че форума винаги е бил с такова лого и цвят, много колеги им липсва старата визия на форума, не виждам нищо лошо в това че една част от стария форум е тук

Весели празници

Цъкни на стил: Dark, и не само че ще е на черен фон ами и логото няма да го виждаш, така че имаш избор

• sabin
                          sabin коментира
                          Редактиране на коментар
                          Направи си броузъра на 100% и мисля, че ще се оправи. Това със зумовете да е същото е друг проблем, който също ще го боря...

п.п. Ако искате нещата да станат трябва проблемите да се обесняват точно. Гейско за теб не мога да бъда сигурен какво точно означава

• Имаш проблем със зрениети илииии ...? При теб е стария вид, който си е супер. При мен не стига, че логото е свръчкано в ъгъла, ами под оранжевото имам гейски синя лента, вместо оригиналната сива.
                        Погледни хубаво и открий седемте разлики.
                        И ти честитих съвсем от сърце, защото при теб е като стария форум.
                        Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• Синя лента е на всички. Скриншота е от стария форум, Павел е цитирал свой пост, както можеше и да забалежеш ако гледаше по внимателно.

Оправил съм оранжевия фон в горната част на страницата и разни отстояния покрай картинката. Ще продължа нататък ама не знам дали ще ми остане време от гадаене кое е гейско и търсене на 7 разлики.

Весело изкарване на празниците!

п.п. При мен картинката си е мъжки размер:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled1.png
Прегледи:271
Размер:399.1 КБ
ID:6538968

Коментар

• gabocvet
                            gabocvet коментира
                            Редактиране на коментар
                            И така си е добре! Малко по-малко и лека по-лека ще станат нещата. Просто си трябва време!

• тема:
                          Навигация, начин на употреба, или защо попаднахме в дерето.. (Размисли и страсти)
                          Съжаляваме, Вие не сте оторизиран да виждате тази страница!
                          Моля, опитайте да се регистрирате или да влезете като друг потребител или да изпратите съобщение до админ
                          Сега как да разбера дали е бъг, или е част от агресивната модерация. Появява ми се дори в теми, които не съм писал, а просто съм абониран.

Коментар

• Моля за малко разяснения относно картинката на аватара. Преглеждах си профила от таблет и ми изчезна картинката. Опитах многократно да я въведа отново, но след оразмеряването изведнъж изчезва от екрана. Пробвах и от компютъра, същата ситуация.
                            Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
                            VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X