Базата данни беше повредена, върната е здрава версия, засега работи...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
-
Преди около 10 мин изби пак SQL грешка при post на коментар.
По всичко изглежда, че въпреки грешката съобщението се записва но не се визуализира.
При публикация на коментар без SQL грешка се визуализират всичките.
Ако това помогне с нещо...
П.С: Този мина.
Вчера имаше същите грешки със същият ефект и отново свързани с коментарите.
-
-
Днес сутринта като опитах да вляза с редовния си профил Juiced ми каза ,че са минали 180 дни и да си ресетна паролата. Нправих го , даде ми грешка и от тогава не мога да вляза. Създадох нов профил и писах на админ , но все още няма вест. Някакви насоки?
Коментар
-
Да се отчета. Тия дни се бех напрегнал, че отдавна не съм си сменял паролата във форума и комшийката може да я е видяла.
Днес я смених и отново съм спокоен. За което изказвам безкрайно огромните си и безгранични благодарности.
Благодаря, че ми дадохте възможността да сменя паролата си. Сънят ми отново е пълноценен. Да илядите.
- 6 likes
Коментар
-
Защо НЕ виждам тази страница: https://offroad-bulgaria.com/forum/%...80%D0%B8%D0%B6Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
От известно време ми се случва следното :
Отварям нова тема или пиша в стара и следя за активност в темите от "Известия", обаче нищо.
Като дам на "Какво ново" излизат темите, че някой е публикувал в тях. След като я отворя, отметката "Абонамент" не е активна и за това не получавам известия. При някой друг да е така..?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Не е точно проблем, но подредбата ми се струва странна и затруднява търсенето на някои теми.
Темата озаглавена "Вицове" е в раздел "Спам, чат..."
Сходна тема "Вицове на чужди езици" е в раздел "Разкази, случки, хумор..."
Там е и темата озаглавена "Любим автовиц".
Та ако може да групирате вицовете на едно място, за да не са разпилени из целия форум...
- 3 likes
Коментар
-
Въпросче:
Ползвам две устройства - домашното ми дърто мобилно компютърче и стационарен служебен. От нас влизам, от служебния ми отказва - вход, регистрация, забравена парола, пет опита и опитай пак. След бутон "забравена парола" и каквото там следва, получавам известие че ще получа известие на е-поща. Ма известие няма. И влизане няма.
Къде греша?
Коментар
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеВъпросче:
Ползвам две устройства - домашното ми дърто мобилно компютърче и стационарен служебен. От нас влизам, от служебния ми отказва - вход, регистрация, забравена парола, пет опита и опитай пак. След бутон "забравена парола" и каквото там следва, получавам известие че ще получа известие на е-поща. Ма известие няма. И влизане няма.
Къде греша?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеОт доста време след като пиша в някоя тема - не ме абонира автоматично за нея, т. е. не получавам известия при активност в нея ?Интернет експлорър: Безплатно предоставян от Майкрософт тул за сваляне на браузер по избор.
- 1 like
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 7,747 в 09:48 на 20-03-21.
Коментар