Поне от два дена линковете към FTP-то не работят. Иначе сървърът е достъпен (например с Filezilla).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на форумите 3 (нов софтуер, миграция)
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеОт скоро когато се логвам, много пъти ми излиза грешна парола, като само при първо логване ми излиза че съм бил направил 5 опита, пробвах да се логна за втори път и не ме допуска, че трябвало да минат 15 минути, а аз съм се логнал само един път и то с правилната парола, като минат тези 15 минути става, а сега сутринта ме прие от първия път но доста мисли преди дали да ме приеме, вчера на компютъра а сега на телефона, не знам дали е временен бъг или локален проблем, но рекох да драсна един ред за всеки случай, само да не се налага пак да сменям паролата....
Коментар
-
Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнениеПоне от два дена линковете към FTP-то не работят. Иначе сървърът е достъпен (например с Filezilla).
Коментар
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнениеQueen o’ the Hebrides’ golden tears, Distillation o’ two hundred years
Skal, Prost, Salud, Kampei, Cheers, Slainte-mhath! Laphroaig!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
Имаш ли под ръка тема с линкове, че не се сещам?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Аз пак да попитам,защо от телефона не мога да влизам? Изписвами,че е грешна паролата! А от компа си влизам без проблем.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
Като гледам, изтекла е валидността на SSL сертификата на ФТП-то
И от мен една тема с линкове към FTP.
https://offroad-bulgaria.com/forum/%...B7%D0%BA%D0%B0
Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Пак да попитам! Защо от телефона не мога да вляза?
Това се случи след задължителната смяна на паролите с нам си колко знака.0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Кое налага използването на парола с не по малко от 11 символа ?
Не че нещо, но банковите институции са с по малки изисквания. Това от телефон няма въвеждане
Коментар
-
Напомням, че от десетина дни темите нямат връзка с FTP-то и снимките, качени там не се виждат. И друг път се е случвало, но за 2-3 дни биваше оправено. Моля някой от оторизираните да оправи проблема. А ако повредата е в моя телевизор, да ми каже.Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.
Коментар
-
Не знам дали е за тази тема, но искам да споделя нещо, дето ме дразни.
Пoлзвам тъмната тема на форума - изгледа Dark (Beta1)
и ме дразни липсата на контраст на имената на потребителите.
Има ли как синьото да е по-контрастно, тоест имената да са в друг цвят, когато тази тема е активна?
Не е болка за умиране, ама все пак.
Коментар
-
Не знам дали е проблем, или някаква реорганизация (не съм влизал доста време и не съм в течение), но не мога да чета в подраздел: "Морско и океанско плаване". Излиза ми като празен, без никакви публикации - а там бяха разказите на братята от Сан Диего, историите на клуб "Наденица" и какво ли не още.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар