Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Лошо
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      :

Под на него, билетчето ли визираш
      Да !
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Лошо
        Няма лошо, поне ше пее от сърце !
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от rosslan Преглед на мнение
          Имам приятел Поп, изяви желание да благослви животното, мероприятието, което ще му струва малко от неговата парцуца. Която съм одобрил лично!
          Мнения?
          Абе довадай го...без това е свободен входа.
          С билетчета е само чакалото.

Коментар

Наближава 30-ти, а не сме преброили хайдутите...
            Пускам списък на всички, за които се сетих... Ако съм пропуснала някой с принос в хайдушкото дело, с извинение ще се поправя.
            Марто (Мартин Христов)
            Стария
            maystor
            Мещера
            derhunter
            artefekt
            cveta68
            Румен Николов-sineto
            REGULATOR
            Paladin
            c_gul
            Dobril Dossev
            rosslan
            LZ902
            x3mrjoe

Коментар

За протокола: Стария не следва ли да е първи в списъка? Все пак е чорбаджия. Цвета, а между теб и Марто (Мартин Христов) ще се избира воеводата ...... на балотаж ...... след третата дамаджана .

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                За протокола: Стария не следва ли да е първи в списъка? Все пак е чорбаджия. Цвета, а между теб и Марто (Мартин Христов) ще се избира воеводата ...... на балотаж ...... след третата дамаджана .
                Списъкът е хаотично оформен, пък и не претендирам да е точен и окончателен.
                От балотажа се отказвам доброволно. Няма да си /го/ меря с мъжете пиянството, щото не пия нищо от дамаджана

Коментар

Преди известно време тука прехвърчаха едни обещания за агнета, ярета, балета на телевизията на ГДР и какво ли не още... Май с наближаването на заветната дата ентусиазма на някой колеги се поизчерпа и спряха не само да пишат в темата, ами и да четат (не съм ги засичал скоро тука)! Аз каквото съм обещал ще го направя! Останалите бройте се, организирайте се и преценявайте кой какво ще носи щото 15 човека (до тука) с едно агне два дена няма да изкараме...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    Преди известно време тука прехвърчаха едни обещания за агнета, ярета, балета на телевизията на ГДР и какво ли не още... Май с наближаването на заветната дата ентусиазма на някой колеги се поизчерпа и спряха не само да пишат в темата, ами и да четат (не съм ги засичал скоро тука)! Аз каквото съм обещал ще го направя! Останалите бройте се, организирайте се и преценявайте кой какво ще носи щото 15 човека (до тука) с едно агне два дена няма да изкараме...
                    Тук съм съгласен напълно с Мартин.И да добавя,че изброените 15 няма да дойдат сами в повечето случаи-това увеличава бройката автоматично на поне 30 човека.И то,само по списъка дотук.По мое вътрешно убеждение,ще се съберем не по-малко от 70-90 души.Това ще иска още храна...
                    Аз ще добавя още двама към списъка,на моя отговорност,но съм сигурен че ще дойдат и ще "се отчетат" подобаващо.

НАВАР
                    БАТ ПЕПО
                    Единият от Пловдив,другият от София.това,че не са писали тук по-често,не означава кой знае какво.И двамата ще донесат мезета,пък с бат ви Пепо,ще сготвим чорбата за изтрезнявка...
                    А,сач не взимайте,ще донеса моят.Все пак,е най-големия у Форума!

Коментар

Кой кво си носи това ще яде. Кой кво си води това ще Агнето е само повод за сбирката според мен. Така че който се кани да идва да си прави сметката за ядене и пиене докато стане готов поводът.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

• Много обичам "тишината" след постове като последния написан от мен! И как от десетина четящи остават двама-трима или николко...!!! Обещавам много изчервяване на всеки който не мине теста с вратата и гъзо...

Кой кво си носи това ще яде. Кой кво си води това ще Агнето е само повод за сбирката според мен. Така че който се кани да идва да си прави сметката за ядене и пиене докато стане готов поводът.
                        Аз смятам да дойда с ръце в джобовете...!!!
                        Последно редактирано от maxxx; 19-04-11, 20:44.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов)
                          Аз смятам да дойда с ръце в джобовете...!!!
                          И да си тръгнеш гладен и жаден след два дни престой!?!

Коментар

Хора, с риск да не се съгласите...

Кулминацията на делото за мен е изграждането на пещта и облагородяването на околността. Това ще остане и ще се ползва и за в бъдеще.
                            Доказателство, че има ли добра воля и положителна нагласа, нещата се случват.
                            Такава бе и мотивацията за участието ми.

Сбирката на 30-ти я приемам като една от многото следващи, повод за приятно прекарване и запознанство с хубави хора.
                            Вярвам, че храна и напитки ще има предостатъчно, както е било досега на всички сбирки на форума на които съм присъствал.

Поздрави!

Коментар

И да си тръгнеш гладен и жаден след два дни престой!?!
                              Ще поема този риск, а пък ако много огладнея и ожаднея, че си бегам в къщи...

Коментар

Марто,споко приятелю.Нещата ще се огладят.Има време.
                                На мен ми влезе една друга муха у главата и искам да съгласуваме нещата.че ще се пие бира,е ясно.дет вика Марто,тя ще е разредител...
                                Имам агрегат за наливна бира...имам чешма,имам всичко необходимо.Но ми е далече да мъкна бира от тука.Има ли някой колега,който да може да осигури кега-било 30,било 50 литра,без значение.Имам глави и за двата вида кегове.Защо да нямаме ледена наливна биричка на туй богуугодно мероприятие?!
                                За СО не се кахърете.Все някоя от колите ще има компресорче за надуване на гуми...или крачна помпа,в най-лошия случай...
                                Искам,Хънтър,Марто,Адаш,Колеги,да кажете можем ли да спретнем такова нещо.Да знам какво да товаря в колата.???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X