Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
За протокола: Стария не следва ли да е първи в списъка? Все пак е чорбаджия. Цвета, а между теб и Марто (Мартин Христов) ще се избира воеводата ...... на балотаж ...... след третата дамаджана .
За протокола: Стария не следва ли да е първи в списъка? Все пак е чорбаджия. Цвета, а между теб и Марто (Мартин Христов) ще се избира воеводата ...... на балотаж ...... след третата дамаджана .
Списъкът е хаотично оформен, пък и не претендирам да е точен и окончателен.
От балотажа се отказвам доброволно. Няма да си /го/ меря с мъжете пиянството, щото не пия нищо от дамаджана
Преди известно време тука прехвърчаха едни обещания за агнета, ярета, балета на телевизията на ГДР и какво ли не още... Май с наближаването на заветната дата ентусиазма на някой колеги се поизчерпа и спряха не само да пишат в темата, ами и да четат (не съм ги засичал скоро тука)! Аз каквото съм обещал ще го направя! Останалите бройте се, организирайте се и преценявайте кой какво ще носи щото 15 човека (до тука) с едно агне два дена няма да изкараме...
Преди известно време тука прехвърчаха едни обещания за агнета, ярета, балета на телевизията на ГДР и какво ли не още... Май с наближаването на заветната дата ентусиазма на някой колеги се поизчерпа и спряха не само да пишат в темата, ами и да четат (не съм ги засичал скоро тука)! Аз каквото съм обещал ще го направя! Останалите бройте се, организирайте се и преценявайте кой какво ще носи щото 15 човека (до тука) с едно агне два дена няма да изкараме...
Тук съм съгласен напълно с Мартин.И да добавя,че изброените 15 няма да дойдат сами в повечето случаи-това увеличава бройката автоматично на поне 30 човека.И то,само по списъка дотук.По мое вътрешно убеждение,ще се съберем не по-малко от 70-90 души.Това ще иска още храна...
Аз ще добавя още двама към списъка,на моя отговорност,но съм сигурен че ще дойдат и ще "се отчетат" подобаващо.
НАВАР
БАТ ПЕПО
Единият от Пловдив,другият от София.това,че не са писали тук по-често,не означава кой знае какво.И двамата ще донесат мезета,пък с бат ви Пепо,ще сготвим чорбата за изтрезнявка...
А,сач не взимайте,ще донеса моят.Все пак,е най-големия у Форума!
Кой кво си носи това ще яде. Кой кво си води това ще Агнето е само повод за сбирката според мен. Така че който се кани да идва да си прави сметката за ядене и пиене докато стане готов поводът.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Много обичам "тишината" след постове като последния написан от мен! И как от десетина четящи остават двама-трима или николко...!!! Обещавам много изчервяване на всеки който не мине теста с вратата и гъзо...
Кой кво си носи това ще яде. Кой кво си води това ще Агнето е само повод за сбирката според мен. Така че който се кани да идва да си прави сметката за ядене и пиене докато стане готов поводът.
И да си тръгнеш гладен и жаден след два дни престой!?!
Кулминацията на делото за мен е изграждането на пещта и облагородяването на околността. Това ще остане и ще се ползва и за в бъдеще.
Доказателство, че има ли добра воля и положителна нагласа, нещата се случват.
Такава бе и мотивацията за участието ми.
Сбирката на 30-ти я приемам като една от многото следващи, повод за приятно прекарване и запознанство с хубави хора.
Вярвам, че храна и напитки ще има предостатъчно, както е било досега на всички сбирки на форума на които съм присъствал.
Марто,споко приятелю.Нещата ще се огладят.Има време.
На мен ми влезе една друга муха у главата и искам да съгласуваме нещата.че ще се пие бира,е ясно.дет вика Марто,тя ще е разредител...
Имам агрегат за наливна бира...имам чешма,имам всичко необходимо.Но ми е далече да мъкна бира от тука.Има ли някой колега,който да може да осигури кега-било 30,било 50 литра,без значение.Имам глави и за двата вида кегове.Защо да нямаме ледена наливна биричка на туй богуугодно мероприятие?!
За СО не се кахърете.Все някоя от колите ще има компресорче за надуване на гуми...или крачна помпа,в най-лошия случай...
Искам,Хънтър,Марто,Адаш,Колеги,да кажете можем ли да спретнем такова нещо.Да знам какво да товаря в колата.???
Коментар