От: Агне по хайдушки?
Абе видях те ама нещо се бех ядосал......
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Агне по хайдушки?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Да и навръщане преди да се качиш на магистралата ти се показах на половин ръст през прозореца ама ти изопще не ме одбелязаПървоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеТи оправи ли помпата?
Последно редактирано от derhunter; 14-06-15, 20:53.
Остави коментар:
-
Ти оправи ли помпата?Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеСлед около 5 дена кервана тръгва.
Остави коментар:
-
Ти виж някоя каска по запазена за дъщерята да на се срамваш, Хънтара ще ти обясни.Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеМи добре.
В Събота следобед съм на рожден ден на летището в Долна баня, а и без това мислех да мина преди това през Тони, та не е проблем да дойда и по-рано.
Времето май също ще става.Последно редактирано от derhunter; 13-06-15, 23:33.
Остави коментар:
-
След около 5 дена кервана тръгва.Последно редактирано от derhunter; 13-06-15, 23:32.
Остави коментар:
-
Ми добре.
В Събота следобед съм на рожден ден на летището в Долна баня, а и без това мислех да мина преди това през Тони, та не е проблем да дойда и по-рано.
Времето май също ще става.
Остави коментар:
-
Ами аз този уЙкенд съм либертак, ама забравих да питам Тони, хем се чухме днесПървоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЕ, чак па да се зиаме, ше стане мноо ангажиращо !
Дайте нещо по същество, кой кога ще може ?
... или темата отива към неква фейсбуковщина. (нарочно няма "?")
дали е окосил ливадата.
Остави коментар:
-
Е, чак па да се зиаме, ше стане мноо ангажиращо !Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеНе се пазарете, вземайте се
Дайте нещо по същество, кой кога ще може ?
... или темата отива към неква фейсбуковщина. (нарочно няма "?")
Остави коментар:
-
Не се пазарете, вземайте сеПървоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеЕ, в рамките на разумното !

Остави коментар:
-
Горчиво! Горчиво...Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнениеТвой съм ! [emoji38]
Остави коментар:
-
Твой съм !Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнениеЗа печенето ставаше дума,не за ориенталски танци... Нищо де,поне стой до мене да си бъбриме.Знам,че не си от приказливите,ама така,малко - за компания..?
Остави коментар:
-
Кога е вероятно да се осъществи събитието?Ако се участва с $,как,и на кой ги събира?
Остави коментар:
-
За печенето ставаше дума,не за ориенталски танци... Нищо де,поне стой до мене да си бъбриме.Знам,че не си от приказливите,ама така,малко - за компания..?
Остави коментар:
-
Пепи, аз желание имам, ама преди два дни ми интегрираха равностойността на приличен лъскав джип във врата, и не знам след колко време ше играя кючеци, ма поне за некъв съпорт може и да ставам, ама нищо не пречи барем консумативите да взема.
Кажете кога ?
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: