Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Установих, че Ивановата ракия лекува главоболие и като страничен ефект, Африките почват много по-бързо от обичайното, да вземат вакарелските завои.
    Адаш, домашнярката прави чудеса, а добрата домашнярка прави още по-големи !
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Установих, че Ивановата ракия лекува главоболие и като страничен ефект, Африките почват много по-бързо от обичайното, да вземат вакарелските завои.
      Сега остава да кажеш че си спрял и лекарствата и оградата е била готова като си се прибрал
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Днеска дойде Гошко Лошко той па не разбрал каква е тематаВодих го да види -очарован еНали е Вахарелски жител Почти

Влиза в групата

Хънтърче ракията ти е лекарствоама болните сме много

Убаво е да им капнеш в устата към 5 следобед
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ракията на Ванката е ......! Ами думите са излишни - трябва да се опита! Ще кажа само, че е толкова добра, че чак да ти се свиди, да се напиеш със нея в смисъл, че е питие изтънчено и с характер! Питие - компания, а не за наливане... Очаквам гроздовата на Мещера! Искрено се надявам тази двойно препечена самодивска сълза да ме разплаче от умиление, както и мезетата които очаквам да донесе! Мисля да си взема камерата и да снимам събитието до колкото мога! Такива неща трябва да се филмират и да остават за поколенията!

П.П. И понеже по някое време ни бе намекнато, че има "бар наздраве", ние пък ще покажем, че хайдушкия клуб е за професионалисти, та да не ни мешат другия път...

Поздрави

Коментар

Аз ще довърша видеото,че иначе ще ме изключите от клуба.Нали трябва да има и разказвачи!!

Подозирам,че и Захари Стоянов е бил трезвеник,иначе от къде толкова материал!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Софра или смърт!

Крумчо, що си мисля, че на първия хайдушки конгрес в Тони Илиево няма да си трезвен..?!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                П.П. И понеже по някое време ни бе намекнато, че има "бар наздраве", ние пък ще покажем, че хайдушкия клуб е за професионалисти, та да не ни мешат другия път...
                Чшшш, алооуу, в бара сме професионалисти... Тони и той е от бара, кака ти Цвета също, Миро, да не изброявам...

Майтап, радвам се, че пещта се получи, чакаме да я пробвате и да си кажете мнението. Ма подозирам, че ще е добро
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо! Знаеш ми отношението към тебе и останалите от бара (благодаря за поканата да се присъединя към вас на събора, още веднъж), но са ви много виртуални сбирките бе брат..!!!! Тука сме се събрали табиетлий - практици! Винаги си добре дошъл...

Поздрави

Коментар

....... Тука сме се събрали табиетлий - практици! ....
                    Това го приемам за изказване на вечерта. Изключително вярно отразяване на ситуацията в Тони Илиево.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Кольо! Знаеш ми отношението към тебе и останалите от бара (благодаря за поканата да се присъединя към вас на събора, още веднъж), но са ви много виртуални сбирките бе брат..!!!! Тука сме се събрали табиетлий - практици! Винаги си добре дошъл...

Поздрави
                      Това пък откъде ти дойде наум? В актива на бара имаме вече няколко сбирки наживо. И мераклиите с всяка сбирка се увеличават... Не сме виртуални, напълно реални сбирки си имаме, и напълно истински махмурлук. А идната сбирка (за гергьовден) ще е с две нощувки, и печено яре в отдавна готова пещ...
                      Не сме безобидни...

Да ви кажа наздраве... Нали не се води за спам
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Това пък откъде ти дойде наум? В актива на бара имаме вече няколко сбирки наживо. И мераклиите с всяка сбирка се увеличават... Не сме виртуални, напълно реални сбирки си имаме, и напълно истински махмурлук. А идната сбирка (за гергьовден) ще е с две нощувки, и печено яре в отдавна готова пещ...
                        Не сме безобидни...

Да ви кажа наздраве... Нали не се води за спам
                        Ние за един месец 4-5 пъти...

Коментар

Хм.... Гошко разбрал днес, до 30-ти колко ли ще разберат !?
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Понеже в петък заминавам за Велинград на специализация за празниците (2 агнета за 4 дни се заформят...), да продължим с организацията! Така като гледам много ток няма да ни трябва (в смисъл, че един генератор ще ни оправи). Ще ни трябват обаче удължители, разклонители и кабели с щепсели и фасунги, и ел. крушки да осветим мероприятието (освен ако не смятате да се направим от рано и да си легнем с кокошките)! Имаме ли налични или ще трябва да купуваме..?!! Кой поема политическата отговорност за масите, пейките и навесите, които трябва да се случат в петък - 29-ти (аз съм на снимки в петък и съм на линия в събота сутринта). Тони, чакам да ми се обадиш - да финансирам хайванчето (да не ударим греда, че ще ни се смеят поне една година после)! Тава (тави) имаме ли..?!! Дайте по-същество малко..

Коментар

Мноооого
                              пп Това беше във връзка с питането на майстора.

Коментар

Е аз на 30-ти че съм в липса Ама дано дистанционно Ви осигуря Гайдаря както съм обещал.

Кажете кога гласим предпремиерата
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X