Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Пешеходците да казват от къде да ги взимам!За сега са Марто и Пламен,има още едно място!

Румене,ще те возя ли??
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Най обичам рано сабале 7 часът бавно да си храним зайцитес пиене на кафето

После фърляме две лайна от кравите и съм свободен

Всички Годечани при нас са на почитнали като дойде границата от Царибродска минахме в Годечка околията сме си .....
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
        Много си прав.Вече ставам пацифист.Иначе току виж в понеделник сме се събудили държавни глави.
        язе без джепанетата си от дома не излизам.....айдушки годин настанаха
        куче или вълк?
        в клетка ,или свободен?
        въпрос на личен избор.
        Вихрен Илиев
        0888249888
        blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
        Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от navar Преглед на мнение
          язе без джепанетата си от дома не излизам.....айдушки годин настанаха
          Не се притеснявай. На разклона на Тракия за Вакарел вече има заявен временен КПП. Оборудван е с металдетектор и дрегер. Има мобилни сейф-касети срещу 2 лв/час. Идваш оставяш ютията, палката, бокса, ножа и дъската за гладене и "отпочваш мероприятието".
          Шшшшшшшшт, да не чуе някой, ама откъм Панагюрище не сме правили постъпки. Те нали са хайдути. Пък и поводът хайдушки, та да не им спъваме развитиети де.
          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

значи остава прашката и джоб с камъни да си нося
            куче или вълк?
            в клетка ,или свободен?
            въпрос на личен избор.
            Вихрен Илиев
            0888249888
            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Последно ? Час за утре ?
              Надписа :"Кур бан" ли ще е !?
              По-ми харесва" Вакарел - по хайдушки '11" или "При Стария - по хайдушки".
              Нека се чудят другите за к'во иде реч, наки съзаклятие е все пак, да не е ачик ачик.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ако приемате нови членове - ще се опитам да дойда утре
                LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                  ... Тази аперативка ще е за идеи,сметки и доуточнявания всякакви.
                  Така е най-разумно, щото и без това е ясно, а и да не подхранваме излишни илюзии у читателите на темата за резултата от първата сбирка

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                  Абе тука нещо май бъркаме боя с ето. Курбан на кого? За какво? Я дайте други некви алтернативи.
                  +1

Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнение
                  И аз забелязвам някакво омекване на позициите.То си е казано "АГНЕ ПО ХАЙДУШКИ" -Вакарел 2011г.Ний хайдути ли сме или??
                  Още един път +1

Повода е ясен и е провокиран от темата, резултата се предполага какъв ще е, а според мен трябва и да има леееко Европско звучене, че нали на там сме тръгнали , а и е важно още от заглавието да си личи грандиозността на събитието, та аз го виждам така:

Вакарел Гран Хайдук Мийтинг

P.S. Чух се със Стария и след малко (14:30=14:45) тръгвам за леко предорганизационно мероприятие.

Ако има желаещи 0898 82 01 82
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Вакарел Гранд Хайдук Мийтинг 2011 - Това е! Еваларка колега!

Какво става за утре последно.?!! Звъня на колегата REGULATOR, ама ни дума, ни вопъл, ни стон..!! Може да е зает нещо колегата или да почива.. Ще опитам пак по-късно.

Поздрави

Коментар

Добре де, аз мога да тръгна с баничарката, и да взема някой от ОМВ Окръжна болница.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ше ядеме агне ама ако нема капак,кво ядем?!...некому...
                        Снощи към 19 часа дойде едно печено момче,пратено от Добрил.Пенчо.С едно комби.Евам утъпкааме капака фътре,дей..б..Та така момчета.Капака вчера пристигна у Русе,днес трябва да е на път за самото място.Дано е по график,пък...за жепанетата съм на друго мнение.То не се ли чуе...

ВАКАРЕЛ ГРАН ХАЙДУК МИЙТИНГ! Евала и от мен!спряха ми токовете докът измисля нещо-ма ето,готово е.Малии,как шъ са натряскаме...

ПП Цвете,мила.И аз ще донеса знаме.Това от аватара ми...

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                          Вакарел Гранд Хайдук Мийтинг 2011 - Това е! Еваларка колега!

Какво става за утре последно.?!! Звъня на колегата REGULATOR, ама ни дума, ни вопъл, ни стон..!! Може да е зает нещо колегата или да почива.. Ще опитам пак по-късно.

Поздрави
                          Колегата реже дърва и трудно чува...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Чух се вече с колегата REGULATOR. Утре към 11 ориентировъчно сме при Тони. И Майстор-а ще е с нас.

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                              Чух се вече с колегата REGULATOR. Утре към 11 ориентировъчно сме при Тони. И Майстор-а ще е с нас.

Поздрави
                              Колега,гледай да не объркате спатиите.Виж и ориентировката на съоръжението...знаеш за какво говоря,да е Богу-угодно.
                              Пък ний...сме лесни .

Коментар

чакам ви сабале
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X