Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 0878/936-103 Мартин Христов

Относно агнетата, които ще са поне две със сигурност и продължителността на мероприятието - 2 дни, предлагам следното: Да печем хайванечетата на две серии! Първа серия я залагаме в събота сутринта - на 30-ти април и я консумираме късния следобед, а втора серия я залагаме вечерта и я консмираме на 1-ви Май - неделя! Така гарантирано всичко ще се изяде и ще се сервира в перфектно за консумация състояние (поне аз най-го обичам директно извадено от огъня)...!!! Мисля, че това е оптималното разпределение на наличния ресурс спрямо предполагаемия интензитет и продължителност на бойните действия! Дайте да видим какво правим с веселата част..?!! Музики, гайдари, певачки, балета на телевзията на ГДР..?!!

Поздави
    Последно редактирано от maxxx; 22-03-11, 11:43.

Коментар

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko
      Относно агнетата, които ще са поне две със сигурност и продължителността на мероприятието - 2 дни, предлагам следното: Да печем хайванечетата на две серии! Първа серия я залагаме в събота сутринта - на 30-ти април и я консумираме късния следобед, а втора серия я залагаме вечерта и я консмираме на 1-ви Май - неделя! Така гарантирано всичко ще се изяде и ще се сервира в перфектно за консумация състояние (поне аз най-го обичам директно извадено от огъня)...!!! Мисля, че това е оптималното разпределение на наличния ресурс спрямо предполагаемия интензитет и продължителност на бойните действия! Дайте да видим какво правим с веселата част..?!! Музики, гайдари, певачки, балета на телевзията на ГДР..?!!

Поздави
      И аз мисля, че първата серия трябва да се сложи в събота РАНО сутринта, но печенето е поне 5-6 часа, кото ще рече, че всичко трябва да е готово предишния ден, а на фурната също и трябва време да се затопли, което пък ще рече, че трябва да се работи на терен от 6-7 сутринта.

А относно Ентъртейтмънт-та, това също трябва да се обсъди, щото кошии и селски събори бол, а тук идеята беше по-различна, но това си е мое лично мнение ... абе Хайдушко, Хайдушко, ама не е лошо и да има щипка култура, щото халтура да искаш ...
      Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-03-11, 12:07. Причина: сложни американски модерни думи на кирилица
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
        А?!?!
        И ОЩЕ НЕЩО...
        Не е ли време да ангажираме някой от администрацията да ни спретне един КЛУБ "ХАЙДУК МИЙТИНГ"?Бая членове ще набере клуба одман...
        А самото събиране,ще е основаване на Клуба и откриване сезона на любителите красотите на Родината и природосъобразното наДяждане и наДпиване.
        Има такъв клуб и доколкото си спомням и ти членуваш в него.
        Бар Наздраве. За 6-7 месеца има, няма 4 между градски сбирки и колко още регионални...

За протокола, подкрепям:
        -определяне на дата за изграждане на пещ и съпътващи съоръжения.
        -събиране на пари за химически тоалетни и ако се налага нещо друго.
        -име Айдук панаир.
        -поетапно печене на хайванчетата.

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
          Повода е ясен и е провокиран от темата, резултата се предполага какъв ще е , а според мен трябва и да има леееко Европско звучене, че нали на там сме тръгнали , а и е важно още от заглавието да си личи грандиозността на събитието, та аз го виждам така:

Вакарел Гран Хайдук Мийтинг
          Това ми беше мотивираното предложение, което беше добре възприето от някои колеги.

Ясно е, че резултата от тая агнешка вакханалия ще е панаирджийски, ама нека поне в името на събитието да има нещо "по-така"

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Има такъв клуб и доколкото си спомням и ти членуваш в него.
          Бар Наздраве. За 6-7 месеца има, няма 4 между градски сбирки и колко още регионални...

За протокола, подкрепям:
          -определяне на дата за изграждане на пещ и съпътващи съоръжения.
          -събиране на пари за химически тоалетни и ако се налага нещо друго.
          -име Айдук панаир.
          -поетапно печене на хайванчетата.
          И на мен ми хареса идеята за Клуб "Хайдук" или "Хайдушка среща". Просто и ясно.

А общото с Бар "Наздраве" е колкото е общото на "кърската любов" и секса в 5-звезден хотел, целите и резултата са еднакви и са ясни, но пътя до тях е съвсем друг
          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-03-11, 13:18.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Как се прави полеви нужник?

Взима се сандък от снаряди /празен/, маха се капака, обръща се наобратно и със зеге, трион или калашник се прорязва отвор 15 на 15 см.
            Изрязва се парче плат с размер 20/20 см и се заковава в единия край над отвора, за да покрива дупката.

При ползване се сяда върху сандъка, след това се затваря с парчето плат за да не влизат мухи и да летят из манджите!

При наличие на разнополови е добре да има импровизирано маскиране на седящия, но това не е толкова важно и е въпрос на естетика...

По въпроса за агнетата - добре е да дойдат под строй, с един главнокомандващ!

И да има състезателен елемент, примерно - ето нашата рецепта, ето вашата...

Хънтър, моята част от организацията я отстъпвам изцяло на Мещера защото виждам, че знае какво да прави!

Коментар

Тук нещата ,поне за мен започват лекичко да се разминават.Ще бъда откровен-очаквах сбирка , от да речем 15-20 оле- мале 30- 40 човека.Сега нещата отиват на събор.Ама Старото е прав.И на мен ми се слуше песента на пилетата горски в компания приятна ,а не дива чалга до зори.Дори и да се съберем повече хора ,нека запазим планинския дух.Поел съм ангажимент за ток и труд и ще го спазя,но много ми се иска да се разминем с комерсиалните изцепки.По тази причина за себе си одобрявам идеята до частта, хим. тоалетни,но нататък относно музика, озвучаване и прочее чалга ,не ме радва.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Аз пък мисля,че трябва да си разделим масрафа относно хайванчетата! Марто си е обещал на Стария,но не пречи да е за друг път! На мен лично,ще ми е неудобно,ако седна на масата,а не съм дал и един лев! Относно тоалетните-и аз съм за химията! А за работата по "обекта",казвате кога,и съм там!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Просто поставих въпроса! Най-малко чалгата ще ми липсва! Славеите и компанията ви са ми достатъчни! Относно агнето което съм обещал - думата ми на две не се цепи! Освен агне, REGULATOR, ще трябват и доста други неща, които също струват пари така, че ще има достатъчно място за финансова изява!

Поздрави

Коментар

Ами и аз като именит античалгар съм .. нали се сещате. По ще ми легнат на сърце живите изпълнения на яка компания. Съм за назад към природата отвсякъде.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Къде ще мериш Галена с патето във ваната и "Велик е нашият войник"!

Коментар

Е, как къде
                        Тургваме Галенчето във вана по средата на ливадето. Целим с кокалите от Ягнето.
                        (извинете за спама)
                        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Ваната я има в средата на поляната, е верно е Уеко каУничка но нали я има. И патетаще и уредим на мацката, само да не вие че се обривам.
                          Абе силиконя плува ли или потъва във вода
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Ако не плува, ще я напомпаме! И после с дартс-а, да (Ф)ърчи!
                            (леле тая вечер нещо оспамих яко, мах ще ме пляскат!)
                            LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                            2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                              Ако не плува, ще я напомпаме!
                              Опсссссс на редичката!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                ....................
                                Абе силиконя плува ли или потъва във вода

Това се изследва емпирично
                                *** Ползва се губЕрка и..................................... цици

ПП СиликонЯ ....... 'ноо готино
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X