Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 0878/936-103 Мартин Христов

Относно агнетата, които ще са поне две със сигурност и продължителността на мероприятието - 2 дни, предлагам следното: Да печем хайванечетата на две серии! Първа серия я залагаме в събота сутринта - на 30-ти април и я консумираме късния следобед, а втора серия я залагаме вечерта и я консмираме на 1-ви Май - неделя! Така гарантирано всичко ще се изяде и ще се сервира в перфектно за консумация състояние (поне аз най-го обичам директно извадено от огъня)...!!! Мисля, че това е оптималното разпределение на наличния ресурс спрямо предполагаемия интензитет и продължителност на бойните действия! Дайте да видим какво правим с веселата част..?!! Музики, гайдари, певачки, балета на телевзията на ГДР..?!!

Поздави
    Последно редактирано от maxxx; 22-03-11, 11:43.

Коментар

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko
      Относно агнетата, които ще са поне две със сигурност и продължителността на мероприятието - 2 дни, предлагам следното: Да печем хайванечетата на две серии! Първа серия я залагаме в събота сутринта - на 30-ти април и я консумираме късния следобед, а втора серия я залагаме вечерта и я консмираме на 1-ви Май - неделя! Така гарантирано всичко ще се изяде и ще се сервира в перфектно за консумация състояние (поне аз най-го обичам директно извадено от огъня)...!!! Мисля, че това е оптималното разпределение на наличния ресурс спрямо предполагаемия интензитет и продължителност на бойните действия! Дайте да видим какво правим с веселата част..?!! Музики, гайдари, певачки, балета на телевзията на ГДР..?!!

Поздави
      И аз мисля, че първата серия трябва да се сложи в събота РАНО сутринта, но печенето е поне 5-6 часа, кото ще рече, че всичко трябва да е готово предишния ден, а на фурната също и трябва време да се затопли, което пък ще рече, че трябва да се работи на терен от 6-7 сутринта.

А относно Ентъртейтмънт-та, това също трябва да се обсъди, щото кошии и селски събори бол, а тук идеята беше по-различна, но това си е мое лично мнение ... абе Хайдушко, Хайдушко, ама не е лошо и да има щипка култура, щото халтура да искаш ...
      Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-03-11, 12:07. Причина: сложни американски модерни думи на кирилица
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
        А?!?!
        И ОЩЕ НЕЩО...
        Не е ли време да ангажираме някой от администрацията да ни спретне един КЛУБ "ХАЙДУК МИЙТИНГ"?Бая членове ще набере клуба одман...
        А самото събиране,ще е основаване на Клуба и откриване сезона на любителите красотите на Родината и природосъобразното наДяждане и наДпиване.
        Има такъв клуб и доколкото си спомням и ти членуваш в него.
        Бар Наздраве. За 6-7 месеца има, няма 4 между градски сбирки и колко още регионални...

За протокола, подкрепям:
        -определяне на дата за изграждане на пещ и съпътващи съоръжения.
        -събиране на пари за химически тоалетни и ако се налага нещо друго.
        -име Айдук панаир.
        -поетапно печене на хайванчетата.

Коментар

Първоначално публикуван от x3mrjoe Преглед на мнение
          Повода е ясен и е провокиран от темата, резултата се предполага какъв ще е , а според мен трябва и да има леееко Европско звучене, че нали на там сме тръгнали , а и е важно още от заглавието да си личи грандиозността на събитието, та аз го виждам така:

Вакарел Гран Хайдук Мийтинг
          Това ми беше мотивираното предложение, което беше добре възприето от някои колеги.

Ясно е, че резултата от тая агнешка вакханалия ще е панаирджийски, ама нека поне в името на събитието да има нещо "по-така"

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Има такъв клуб и доколкото си спомням и ти членуваш в него.
          Бар Наздраве. За 6-7 месеца има, няма 4 между градски сбирки и колко още регионални...

За протокола, подкрепям:
          -определяне на дата за изграждане на пещ и съпътващи съоръжения.
          -събиране на пари за химически тоалетни и ако се налага нещо друго.
          -име Айдук панаир.
          -поетапно печене на хайванчетата.
          И на мен ми хареса идеята за Клуб "Хайдук" или "Хайдушка среща". Просто и ясно.

А общото с Бар "Наздраве" е колкото е общото на "кърската любов" и секса в 5-звезден хотел, целите и резултата са еднакви и са ясни, но пътя до тях е съвсем друг
          Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 22-03-11, 13:18.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Как се прави полеви нужник?

Взима се сандък от снаряди /празен/, маха се капака, обръща се наобратно и със зеге, трион или калашник се прорязва отвор 15 на 15 см.
            Изрязва се парче плат с размер 20/20 см и се заковава в единия край над отвора, за да покрива дупката.

При ползване се сяда върху сандъка, след това се затваря с парчето плат за да не влизат мухи и да летят из манджите!

При наличие на разнополови е добре да има импровизирано маскиране на седящия, но това не е толкова важно и е въпрос на естетика...

По въпроса за агнетата - добре е да дойдат под строй, с един главнокомандващ!

И да има състезателен елемент, примерно - ето нашата рецепта, ето вашата...

Хънтър, моята част от организацията я отстъпвам изцяло на Мещера защото виждам, че знае какво да прави!

Коментар

Тук нещата ,поне за мен започват лекичко да се разминават.Ще бъда откровен-очаквах сбирка , от да речем 15-20 оле- мале 30- 40 човека.Сега нещата отиват на събор.Ама Старото е прав.И на мен ми се слуше песента на пилетата горски в компания приятна ,а не дива чалга до зори.Дори и да се съберем повече хора ,нека запазим планинския дух.Поел съм ангажимент за ток и труд и ще го спазя,но много ми се иска да се разминем с комерсиалните изцепки.По тази причина за себе си одобрявам идеята до частта, хим. тоалетни,но нататък относно музика, озвучаване и прочее чалга ,не ме радва.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Аз пък мисля,че трябва да си разделим масрафа относно хайванчетата! Марто си е обещал на Стария,но не пречи да е за друг път! На мен лично,ще ми е неудобно,ако седна на масата,а не съм дал и един лев! Относно тоалетните-и аз съм за химията! А за работата по "обекта",казвате кога,и съм там!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Просто поставих въпроса! Най-малко чалгата ще ми липсва! Славеите и компанията ви са ми достатъчни! Относно агнето което съм обещал - думата ми на две не се цепи! Освен агне, REGULATOR, ще трябват и доста други неща, които също струват пари така, че ще има достатъчно място за финансова изява!

Поздрави

Коментар

Ами и аз като именит античалгар съм .. нали се сещате. По ще ми легнат на сърце живите изпълнения на яка компания. Съм за назад към природата отвсякъде.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Къде ще мериш Галена с патето във ваната и "Велик е нашият войник"!

Коментар

Е, как къде
                        Тургваме Галенчето във вана по средата на ливадето. Целим с кокалите от Ягнето.
                        (извинете за спама)
                        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Ваната я има в средата на поляната, е верно е Уеко каУничка но нали я има. И патетаще и уредим на мацката, само да не вие че се обривам.
                          Абе силиконя плува ли или потъва във вода
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Ако не плува, ще я напомпаме! И после с дартс-а, да (Ф)ърчи!
                            (леле тая вечер нещо оспамих яко, мах ще ме пляскат!)
                            LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                            2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от jumboframe Преглед на мнение
                              Ако не плува, ще я напомпаме!
                              Опсссссс на редичката!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                ....................
                                Абе силиконя плува ли или потъва във вода

Това се изследва емпирично
                                *** Ползва се губЕрка и..................................... цици

ПП СиликонЯ ....... 'ноо готино
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X