Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    ...
    При наличие на разнополови е добре да има импровизирано маскиране на седящия, но това не е толкова важно и е въпрос на естетика...

...

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
    Тук нещата ,поне за мен започват лекичко да се разминават.Ще бъда откровен-очаквах сбирка , от да речем 15-20 оле- мале 30- 40 човека.Сега нещата отиват на събор.Ама Старото е прав.И на мен ми се слуше песента на пилетата горски в компания приятна ,а не дива чалга до зори.Дори и да се съберем повече хора ,нека запазим планинския дух.Поел съм ангажимент за ток и труд и ще го спазя,но много ми се иска да се разминем с комерсиалните изцепки.По тази причина за себе си одобрявам идеята до частта, хим. тоалетни,но нататък относно музика, озвучаване и прочее чалга ,не ме радва.
    И аз останах с впечатлението, че меропиятието ще е културно-увеселително, с идеята да материализираме виртуалните познанства.
    Слушам абсолютно всякъква музика, но всяко нещо си има време и място, и не мисля, че техническото озвучаване е част сбирката, овен ако не се прави панаир, но пък тогава аз нямам работа там.
    Последно редактирано от Джоу (x3mrjoe); 23-03-11, 12:56. Причина: лека корекция
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

[QUOTE=x3mrjoe;148352

...

И аз останах с впечатлението, че меропиятието ще е културно-увеселително, с идеята да материализираме виртуалните познанства. Слушам абсолютно всякъква музика, но всяко нещо си има време и място, и не мисля, че озвучаването е част сбирката, овен ако не се прави панаир, но пък тогава аз нямам работа там.[/QUOTE]

Да де ама тук пишем 5 човека а се очаква да дойдат повече. Да няма изненади от рода на " Гия Изотзадзе " в смисъл някой недоразбрал върл фен на мазнотията да извади няква джангър кутия с мазна чалга. Аз лично в такъв момент се изнасям бързо или надувам Рамщайн, но като културен човек по-скоро бих направил първото.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

:rock: :rock: :rock: Рамщайн ! Става ! :rock: :rock: :rock:

Ако трябва да съм по-сериозен, ето тези "дреболии" трябва да доуточним.

Коментар

За да не се почуства някой прецакан моето предложение е за естествено озвучаване, демек ще слушаме песните на пилетата, и сладки приказки.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            За да не се почуства някой прецакан моето предложение е за естествено озвучаване, демек ще слушаме песните на пилетата, и сладки приказки.
            С ароматни печива и разредители за тях.

Точно това ми беше и първоначалното впечатление за идеята.

Коментар

Така ше е най добреА и бройката агнета да не надвиши броя участнициКолко бяхме тая неделя най много още толкова да дойдат.Всеки е добре дошъл но не вярвам да се събереме повече от двайсетина души.Та помислете дали ше е добра идеята да изкопаме един селски кенеф в ниското материалите ги имам.Па който иска района е голям и храсталаци много няма толкоз да изцапамеЯденето трябва да е толкова че да се изяде айде пиенето се не разваляСега в неделя бяхте донесли толко много че остана а бирите ги пих за ваше здраве три дена
              Пък и селото е на километър какво не стигне ще се прескочи с кола и ще се вземе.
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Момци!

Има един основен принцип - "дявола са крие в детайлите"!

Ако искате да се направи нещо "като хората", трябва да се спазва това правило, иначе рискувате да се превърне в провал!

Трябва някой да мисли за цялостната организация, а като гледам никой не вижда пред очите си друго, освен кулминационният момент!

Затова лансирах Мещера, дето не съм го и виждал на живо! Няма спор ,че и Марто ще изкопа земята за акцията, но тия неща се правят с железна организация!

Това е моето субективно мнение по въпроса, а към него ще добавя и още един пирон!

Няма хайдушка дружина без главатар!

Тук такъв не се забелязва и нещата леко отиват към разпасана, брадясала "команда"..

Няма ли един /1 / човек, който да ръководи операцията, директно отивате в римския принцип - " Роб , с трима господари е свободен човек!"

Коментар

Вальо триумвират става ли? Че тази вечер се състоя, или пък да не вземе да стане много вожд малко индианец. Мислим другата събота и неделя да да почваме да градим. Който мисли да участва да драсне тук.

Коментар

Благодаря за доверието,Волк.
                    Аз бих казал,че всеки един от нас става за главатар, или да го наречем ТАМАДА-по грузинския тертип.За случая говоря.Моето идване е под въпрос.Трябва да се координираме с колеги от моя край,за да мога да дойда.Причините са финансови и...други.Взеха ми книжката до ноември заради едно дело,който е чел темата "софийски градски съд"-знае.Та затова аз не бих могъл да поема отговорността за това мероприятие като цяло.Това би значело да дойда пръв и да си отида последен.В поста си за подробностите описах какво аз мога да свърша и да донеса и го потвърждавам.Пръв ще стана и последен ще си легна...поне.
                    Затуй,да направим така:
                    ТРИУМВИРАТ!
                    1.Адаша-като домакин!
                    2.Марто-като фитилджия и основен виновник за идеята.
                    и 3. да решим помежду си или да оставим на строителите на пещта да решат.Те са хората,по ангажирани от останалите и аз клоня към тяхното решение.
                    Тази тройка отговаря за настаняване,провеждане и финал на събора/това ще е наистина събор,вЕрвайте ми/Те вече могат да си назначат още два-трима човека и-готово!А,колегата дето ще прави фланелките,да предвиди три-ОРГАНИЗАТОР и три-РАЗПОРЕДИТЕЛ/по Остап Бендер/
                    И въпроса ще се реши успешно.
                    За музиката.И аз слушам всякаква,но най-обичам ЖИВАТА.така че,акордеонисти,гайдари,кларнетисти и т.н.от колегите,предлагам да ги приемаме без забележки...Не знам какъв ще ми е транстпорта,иначе мога да доведа едно момче акордеон дето...с памук вади душата.
                    За тоалетните.Защо не си спестим тия 200 кинта Марто?Че жените два дена са били малко на по-така място ще им е и полезно и интересно.В двата края по един изкоп 60 см.Прави се от един човек за 30 минути.По 4 кола,найлон или стар брезент и готово.Е,и някоя дъска за стъпване.Не е философия.
                    А,за агнетата.Държа на първото си предложение всеки,който ще носи-да е по негова собствена рецепта за да сравняваме.
                    Но ако не,тогава трябва да се дадат пари на Адаша,да вземе живинките,и да предвидим време да ги колнем,приготвим,подправим и т.н.За това трябват тави,подправки ,фолио,хора...
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Мещера; 23-03-11, 21:38.

Коментар

Мещер, твоята такса WC ще я поема аз! Споко

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                        Мещер, твоята такса WC ще я поема аз! Споко

Поздрави

Айде ,толкоз за таксата ще намеря,вагабонтин такъв!
                        Искам да споделя и за Клуба-Хайдук мийтинг.Бар Наздраве е клуб на пиячите.И аз съм му горд член.Но тука става въпрос за друго...Мийтинг...на английски нещо от месо а на Български-митинг.Идеална игрословица.Това ще е клуб на хората,дето ядят и пият сред ПриРодата,момчета!/в определението включвам и дамите/
                        Ами я си представете,че тая година у Стария направим,догодина при мен/примерно/,после в Елин Пелин /един колега май предложи/ и тъй далеее?
                        Не ли НОВА ТРАДИЦИЯ?!
                        Пичове,нека го направим!...

Коментар

Вальо триумвират става ли? Че тази вечер се състоя, или пък да не вземе да стане много вожд малко индианец. Мислим другата събота и неделя да да почваме да градим. Който мисли да участва да драсне тук.
                          Вальо просто си прави сеир за чужда сметка...пък който се върже
                          Другата събота и неделя 2 и 3 април ли означава?

Коментар

Мещер, ние вече го правим! Без майтап...

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                              Другата събота и неделя 2 и 3 април ли означава?
                              ДА.

Коментар

ДА.
                                Значи бройте още човек и половина

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X