Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    И не знам вие как мислите но при тези птичи песни в края на май да има нужда от музика не знам
    Тони, да няма промяна в плановете?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
      Тони, да няма промяна в плановете?
      ВиноватКрая на април
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Аз пък, понеже не съм Р.Ч. ще кажа, че чорба от агнешки дреболии е ЖИЗНЕНИЯТ СОК НА МАХМУРЛИИТЕ МЪЖЕ...на сабхле.
        С повечко сол, люто и оцет.

От тук произлиза и нуждата от казан и допълнителен огън за него.
        Чорбата е чудесна идея!
        Някой по-отблизо трябва да се ангажира с една голямшка тенджера.От мен ще бъде лютото.Много люто и много количество ще донеса.
        ОЩЕ ЕДНА ИДЕЯ!ОТНОСНО ФЛАНЕЛКИТЕ И ПО-БЪРЗОТО ПРЕМИНАВАНЕ ОТ ВИРТУАЛНО-КЪМ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКО ЗАПОЗНАНСТВО.
        На гърба да е надписа Хайдук мийтинг,както го решихме,а отпред знака на форума с ника на притежателя.А под или над знака-и името на човека!!!Така няма да се чудим кой-кой е...
        Ако е трудно изпълнимо като индивидуални щампи,може да е само знака отпред,празен.Един дебел маркер и всеки се "легитимира" на място.А?!?!
        И ОЩЕ НЕЩО...
        Не е ли време да ангажираме някой от администрацията да ни спретне един КЛУБ "ХАЙДУК МИЙТИНГ"?Бая членове ще набере клуба одман...
        А самото събиране,ще е основаване на Клуба и откриване сезона на любителите красотите на Родината и природосъобразното наДяждане и наДпиване.

Коментар

Тони то е ясно че "добитъка" ще изпотъпче поляната, но какво да се прави. По важно ще е след мероприятието поляната да е чиста, тревата ще порасте. Относно тоалетните аз клоня към химическите. ще ни трябва и шанцов инструмент за подравняване на терена под пеща и за глината. Под талпите за пейки е по-добре пънчета отколкото тухли 4-ки.
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Това "мийтинг" много новобългарски звучи.

Коментар

Може да е сбор, сбирка или нещо подобно.
              Тениските трябва да са по-големички
              LZ(единица) Лима Жоро Жоро
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Тъй като ще има и жени добре е WC-то да бъде заградено с четири кола, а около тях чер найлон/става и от чували за смет. От тия за "трупове" от по 130 л.
                Това май е добър вариант. Предполага се, че тази пещ ще се използва не само веднъж.Ще трябва да се копае обаче. Отгоре 2-3 здрави греди, върху тях дъски и четири здраво забити дървени или метални колове. За стените е ясно

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                  Това "мийтинг" много новобългарски звучи.
                  И аз съм за нещо по- нашенско, майтапчийско даже.
                  Друго за което се сещам- я тук да напишат хората които твърдо са решили да се отчетат с агне/ яре в тавичка. Причината е че се реши пеща да е за 4/ четири тави. Да вземаме мерки за вместимоста и овреме.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Аз - Агне + хамалогия(кибичене) по време на строителните работи по пеща.
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

За агнето на Тони има ли смисъл да пиша (това дето аз ще го платя)...?! Току що говорих с една фирма за химически WC-та под наем. За две тоалетни работата с транспорта и всичко останало е към 200 лева (50 лв. на тоалетна + 1,20 лв./км. транспорт). Мисля, че не проблем да видим колко хора ще идват и да съберем по 5-10 лева и да си спестм копането! А и жените ще са хепи от малко цивилизация на къра..

Поздрави

Коментар

Марто то твоето е ясно.До тук станаха 2. Май е време и да се обявяват хората които мислят да присъстват та да изясним и частта с тоалетните.

Коментар

"Айдук панаир". За кенефа - пускай билетите, за мен 2.
                          подаръци за мъже от FACOM
                          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
                            За агнето на Тони има ли смисъл да пиша (това дето аз ще го платя)...?! Току що говорих с една фирма за химически WC-та под наем. За две тоалетни работата с транспорта и всичко останало е към 200 лева (50 лв. на тоалетна + 1,20 лв./км. транспорт). Мисля, че не проблем да видим колко хора ще идват и да съберем по 5-10 лева и да си спестм копането! А и жените ще са хепи от малко цивилизация на къра..

Поздрави
                            Аз участвам и мисля че е разумно.
                            За агнето:
                            Ако Тони има възможност, направо да каже как да му дам парите и да станат 2

Коментар

На мен ли само ми се стори, че Volk спомена нещо за едно агне и едно яре..?!!

Поздрави

Коментар

• Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение

Поздрави
                                И аз мислех точно за това, за да не се правят некви "дървени" импровизации, щото за 5-10 човека не е проблем, ама за калабълъка който се очаква ще се окаже голям.

Имам и още няколко сериозни предложения, и за да не разтягаме излишни приказки предлагам да се видим за по едно кафе и да обсъдим по-важните неща по същество, защото в неделя беше приятно, но не взехме конкретни решения за тези "дреболии" които в момента се дискутират.

С Хънтъра в неделя затворихме кръчмата, Марто докато си пихме беше до мен, ама да се еа у Червената шапчица, не Ви взех координати (номера!), та ще помоля да пуснете по нещо на ЛС или Скайпа. Майстора гледам, си е оставил почти пълно СиВи, така, че с него е лесно.
                                Последно редактирано от maxxx; 22-03-11, 11:42.
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X