Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
    И този път ник'ви ракии !!! Само кафе и кола
    Ти утрепа мотивацията на 90% от групата!!!

И аз съм на линия.Кирка,лопати,тесла,резачка за дърва(щото една не стига),мистрия,канче, пирони. А,и РК-.....2!!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Майсторе, как така бе..?!! Де си виждал багер без нафта да работи..?! Ние вече и старши по скара (плоча) сме номинирали, а ти кафе и кола..?!!! Тази РК-1 не върви с въздух...

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
        Ти утрепа мотивацията на 90% от групата!!!

И аз съм на линия.Кирка,лопати,тесла,резачка за дърва(щото една не стига),мистрия,канче, пирони. А,и РК-.....2!!
        И валандера, Крумчо Докато се работи трябва и да се хапне нещо. Ще носим малко мръвка, зеленчуци и бира, чинийки и вилички, за да не дялкаме като Чоко от клечките полеви прибори

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
          Ние миналата неделя при лошо време се организирахме перфектнона место което изглежда като след пряко попадение на ракета ТомахоукЖена ми още ми говори за счупената кенефна чиния до „масата“на която кипеше купона

Та за там може да правиме всичко в крачканали не бързаме за никъде и времето е нашеДедо Господ е Акбартой ше ни посочи правилния път

И песни на птиците нямате представа какъв кеф

И срамота е да искаме пари от хората кой дошъл добре дошъл кой как реши да се включиНека се включиНяма да сме повече от 20-30 човека така че ще сме около едно огнище

От първото събиране видях само железари яки
          Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Тони я кажи колко са дебели талпите и можем ли да набараме известен брой пънове. Да видя какви клинци да взема че нещо на тухли подпрено след обилна консумация на високоградусови безалкохолни.....да не се озовеме в дерето без време.
          Прави сте и двмата, но за ядене и пиене времето не е проблем, ама като тре да се "копа" не е много кеф да те облива студен дъжд.

Но както каза Тони, Той е Акбар, и на Него ше разчитаме ... поне за времето
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Радвате ми сърцето.Ако требе, и на стоп ще дойда но съм там.От осмокласник не съм я минавал тая дестинация на стоп,но не пречи.Както няма дърта риба,тъй няма и стари стопаджии.Направете пещта прилежно,останалата хамалогия по готвенето е от мен.

Коментар

Имам греди имам талпи имам дъскиимам плоскости един два камиона от тези кофражнитеДвора е голям и всичко е пръснато да не ловим на очи

Инструмент лопати кирки тесли имам в изобилиеСамо некой пирон трябва но ако нещо не е взето на Вакарел има голям магазин за всичко свързано със строителството

Кажете кой ден ше действаме съботата или неделята поздрави на всички

Нека видиме 10 дневната прогноза

За събота го дават слънчево за неделя може и превалявания казвайте.Нас нищо не ни плаши а най обичаме обстановката да е близка до бойната...............
              Последно редактирано от Стария; 25-03-11, 20:03.
              К мирной жизни не пригоден.
              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Нещата отиват на събота и неделя. Сигурен съм че няма да свършим за един ден, а и накой е свободен единиат, друг другият ден, така че..Работата никак не е малко а искаме всичко да стане както си трябва.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Обичам ви момчета!Ама наистина!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                    Радвате ми сърцето.Ако требе, и на стоп ще дойда но съм там.От осмокласник не съм я минавал тая дестинация на стоп,но не пречи.Както няма дърта риба,тъй няма и стари стопаджии.Направете пещта прилежно,останалата хамалогия по готвенето е от мен.
                    Кефиш ме на маxx.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

..........

И песни на птиците нямате представа какъв кеф

.............:
                      Нека се забрави музика от други носители. Ще е добре!

20-30 души не е проблем, но както се очертава над 50 ще ги пропусна.

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                      ..!!! Само кафе и кола, е ... може инякоя биричка, ама малка, не 3л.
                      Сакън, бре!!! Знам, че се майтапиш, ама на гол ...... и сто тояги...........малко.
                      Така мероприятието ще е обречено. Демек върви на провал.
                      Ъъъъъъъъъъъъ, да питам: Тогава ще има ли телемост /Или Агнешки мост/? Да мога да си пия ракията пред моста и да съм виртуално с вас.
                      ПП Ще си вземНа и едно надуваемо агне .
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Нека се забрави музика от други носители. Ще е добре!

..
                        Бре, че на гайдата какво и е ?

Слушали ли сте Пърпъл на гайда ?
                        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                        Суперспам - спама на суперите

Коментар

[QUOTE=Стария;1485124]..........
                          Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение

Това не го брОим. Това е към птичките.
                          ПП Пърпъл на гайда не съм слушал, както и гайдата на пърпъл.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от Dobril Dossev Преглед на мнение

Някъде имам автентично изпълнение на" Дим над водата " на гъдулка. Уникално! Накара 200 човека да го зяпат с виснали ченета.

Коментар

Дръжте се дружинаАко е рекъл Господ ше я направиме убавинята

И както се пее в песента;И Алахо от небето че ни завиди на късмето...........
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Дръжте се дружинаАко е рекъл Господ ше я направиме убавинята

И както се пее в песента;И Алахо от небето че ни завиди на късмето...........
                                Адаш!
                                Да ти го фукна у глината!нема да мажа дупката с глина!
                                Днеска направих водоема,пичове!Щастлив съм!До десетина дни,като поникне ечемика вътре,ще го напълня-Е те тогаз ше имаме рибоци наесен кат малки прасенца.Има още два-три деня довършителни работи,ама стана!
                                Мятайте пещта,идвам еееееееееееей!
                                Газовия пищов с ракетника и ше видите за кво иде реч.Требе си и и един мегафон,да не се провикваме като Боримечката!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X