Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Агне по хайдушки?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Агне по хайдушки?

И на Мещерчето адашчето да кажеме супер е капака Добри го донесе и го видехмеЕвалла
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Брей вече съм с нов ник
      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Ми тогава едно масово кръщене на 30-ти Април..?!!! Трябва да поканим администратор да ни прекръсти!

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
          Е,по точна армейска инструкция няма.
          Това са хипарски инструкции!
          Никаква конкретика и ред! Някаква си демокрация!

Агнето и ярето живи ли да бъдат?
          Ако не, драни, замразени или от Лидл?

Предлагам да не се отправят във вечните слънчеви полянки на място, защото децата ще ни запомнят като зомбита!

Коментар

Първоначално публикуван от Marto-Novobranko Преглед на мнение
            Ми тогава едно масово кръщене на 30-ти Април..?!!! Трябва да поканим администратор да ни прекръсти!

Поздрави
            .
            Тоо ако сте сериозни и поп ще доведа
            Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Имам идея!
              След събора, пред ника си всеки да прибави"Хайдук" - като хаджиите дето ходят на Божи гроб! Примерно: Хайдук Мартин Христов (аз)....

Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                Това са хипарски инструкции!
                Никаква конкретика и ред! Някаква си демокрация!

Агнето и ярето живи ли да бъдат?
                Ако не, драни, замразени или от Лидл?

Предлагам да не се отправят във вечните слънчеви полянки на място, защото децата ще ни запомнят като зомбита!
                Да бе да! Хипарски. Донеси ги както искаш. Ако са живи мога да ти направя демонстрация по ... Вярно е че децата може и да видят нелицеприятни неща така че ги приемаме и в тавичка, надлежно напълнени и зашити. От Лидл тези ги пропускаме като опция и като едни съвременни чревоугодници консумираме такива свободно подскачали по полянките.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ето и от мен два шпионски кадъра от "заседанието"
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10048.JPG
Прегледи:1
Размер:224.9 КБ
ID:5262110 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC10049.JPG
Размер:207.9 КБ
ID:5262109

Доколкото разбрах датата на строежа трябва да се изясни тия дни.

Коментар

Еййй.....сега видех,шо има много ама много харни ора бре..Саборете и сбирките са много харно нещо.Тука у шопско има харни орица за ядене и пиение.....До тук с диалекта...
                    Поздравявам ви за сбирката на ВАКАРЕЛА и щатите около него...
                    Бе споменато, да се канят и администратори и т.н...това е добра идея.
                    Моето мнение е,че и тук около мен има прекрасни места за цър-пър....
                    Колеги и съфорумци, определете вие или аз дата, месец та и аз да организирам едно хубаво събиране с мн.хубави емоции.
                    Ето и двама сериозни помощници…….Натиснете снимката за да я уголемите

Име:иP3200081.jpg
Размер:268.2 КБ
ID:5262112
                    Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
                    GSM-0878722322

Коментар

Имам идея!
                      След събора, пред ника си всеки да прибави"Хайдук" - като хаджиите дето ходят на Божи гроб! Примерно: Хайдук Мартин Христов (аз)....

Поздрави
                      Марто, а аз какъв хайдук ще съм бре?!
                      Само знамето ще нося...

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                        И на Мещерчето адашчето да кажеме супер е капака Добри го донесе и го видехмеЕвалла
                        Благодаря!Дано да е хаирлия за всички ни.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                          Явно няма да се откажете!

Чакам инструкции!
                          Явно! С такава хайдушка дружина от качествени люде, няма отказване.
                          Нещата следват своя ход. И отиват към Операция " Хайдушки Вакарелски празници 2011" - с. Тони Илиево, общ. Новобранково.

Волк, ти подпали фитила, а сега чакаш инструкции? При толкова хайдути, много инструкции ще ти се съберат. Требе да дойдеш с Джоган с ремарке

ПП Джоган има наличен при Тони. И един фургон има вместо ремарке.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

да му .....майката,не можах да изклинча да дойда на сбирката на организационния комитет,но смятам да се поправя на самото събитие..сега остава да се доизчистят детайлите ,и да се действа..
                            куче или вълк?
                            в клетка ,или свободен?
                            въпрос на личен избор.
                            Вихрен Илиев
                            0888249888
                            blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
                            Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                              Между другото подадох молба за промяна на потребителското име ,ясно осъзнавайки ,че ученическия прякор, вече явно не си кореспондира ,хмм с годинките ми.

И на Тони ще му е по лесно да ми поиска бира по име,отколкото да се мъчи с ник, който ама хич не се връзва със съдържание и възраст.
                              Така е по добревече няма да се учудват кой не ни познаваПоздрави
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Вчера беше свежо ! Даже прекалено свежо на по-зиморничевите , ама си заслужаваше !

Всички неприсъствали могат само да съжаляват. Много !

Благодаря на вчерашната група за приятното изкарване !

Имам идея!

Поздрави
                                +1

P.S. И понеже вчера хич не ми се тръгваше, а ангажиментите за днес ми приключиха, а и имам Виньетка до днес, мисля да отскоча до Тони за обедно доуточняващо мероприятие, ей сега !

P.P.S. И нищо да не свършим, поне ще обсъдим темата за Каменица-та и нейните алтернативи !
                                ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X