Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от zzlatev
    Първоначално публикуван от zzlatev
    Първоначално публикуван от zzlatev
    Ето и списъка на официално потвърдилите участието си до момента:
    Goldy -2
    e100 - 2 + кучета
    hf hpe - 2
    Derhunter - 2 + дете и куче
    GAD - 2 + АТV и куче
    Buldog - 2 + дете
    reihfurer - 1
    balkanjiata -2
    ebodg-2
    Дявол Коледа - 1
    Яро - 1
    Kinex - 1 + 2
    Братчеда 1+2
    Дисем - 2
    Соти с два джипа - 5 + дете
    Георги Василев - 4 и куче
    CJ7 - 2
    Plam - 2 +дете
    Джанго - 1
    Миро - 3
    Николчо - 3
    Веско - 2
    Йордан Колев - 1( броя го за един, въпреки че са 2-ма, защото ще се включат само в пиенето)
    и моя милост - 1
    Моля всички, които искат да дойдат и са сигурни в това, нека да потвърдят до сряда, 12-ти, своето участие. Тъй като ще купувам храна, пиене и прочие екстри, трябва да знам броя на гърлата за барбекюто.
    И така, до тук сме 19 джипа, 2 леки коли, 46 възрастни, 6 деца и поне 5 кучета. Утре сутринта( 12 юли) ще направя последна проверка и поръчвам храната, който се записал-записал. Парите ще ги събираме намясто преди старта. Първото сборно място е на Шела на Богров(след околовръстното посока Варна) на 15 в 10 часа, второто е до училището в Копривщица, същия ден 11,30-11,45часа. Надявам се че Дявола е поговорил със зам. кмета и полицията в Копривщица.
    Дори и някой да не е успял да се запише, да идва, място и храна ще има за всички. Само напомням, всеки да прочете началото на темата и да се запознае с условията и маршрута, за да е наясно какво да очаква.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• [quote="zzlatev"]Е, хора, май доста народ се събрахме. Искам да Ви известя какво точни ще накупя за барбекюто, т.е. за какво ще си дадете 10-те лева.
      За скарата: пикантни наденички, пилешки шишчета, кюфтета и кебапчета
      За салата: краставици и домати
      За десерт: кайсии и разни сухи сладки
      За пиена: Бира и безалкохолни(Кола и Фанта)
      Естествено и хляб. И ще се постарая всичко да е в достатъчни количества, та да си хапнем на корем кой кавто му се яде.
      Малка промяна в менюто, по предложение на Дисем прибавяме и пилешки шичета за тези, които не са фенове на скарата от свинско мляно месо.
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Дявол Коледа

След като Злати вече ни обясни какво ще се яде и тн да се уточним последно значи аз и раихсфюрера ще се в Копривщица и ще ви чакаме на входа на бившото ТКЗС от там решаваме кои на къде ще ходи аз предлагам да има два маршрута единия за по екстремнно настроените да мине през връх Богдан таман ще се качим и на най-високия връх в Средна Гора другия по лек маршрут по царския път за Бунтовна като се видим ще се уточним какво ще правим убеден съм че ще е яко само да не вали или поне да не вали много
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

• Re: Дявол Коледа

Първоначално публикуван от Дявол Коледа
          ... ще ви чакаме на входа на бившото ТКЗС от там решаваме кои на къде ще ходи аз предлагам да има два маршрута ...

Дяволе, всичко добре, но не е
          ли по-добре да разденем колите
          на ( около ) хижата и после да се
          окаляме.Щото палатки има да се
          разпъват, едно - друго.Пък и по-
          арно им е на машините да се око-
          пават без багажи разни и търкаля-
          щи се буркани там, бутилки и пр.
          инвентар?
          Питанка само.
          Да живей куманизъма!

Коментар

• Сори, паправям се.
            Тя жената си пада по компютрите и тя ги върши такива.

Коментар

• Re: Дявол Коледа

Първоначално публикуван от balkanjiata
              Първоначално публикуван от Дявол Коледа
              ... ще ви чакаме на входа на бившото ТКЗС от там решаваме кои на къде ще ходи аз предлагам да има два маршрута ...

Дяволе, всичко добре, но не е
              ли по-добре да разденем колите
              на ( около ) хижата и после да се
              окаляме.Щото палатки има да се
              разпъват, едно - друго.Пък и по-
              арно им е на машините да се око-
              пават без багажи разни и търкаля-
              щи се буркани там, бутилки и пр.
              инвентар?
              Питанка само.
              Балканнджия ти си прав даже много прав може и така да се процедира както решите аз съм с вас
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

• И аз мисля че балканджията е прав Защото ако вали(а мисля че това е възможно) ние с колите май нищо няма да "разберем". Ако наистина първо ще се разспъват палатките и после "забавленията" може пловдивската група да се качи направо на хижата от към Кръстевич и там да стане срещата-все пак асвалтовите километрин не са малко до Копривщица
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• може ли да включите още 1 джипче с 2 на борд? Съжаляваме за късното известяване ама трябваше да видим какво става на морето. Ако трябва ще си носим храна и бирички

Коментар

• От мен приятно изкарване..... Достатъчно кал ви пожелавам и хубаво време.

А аз ще гледам да намеря начин да доставя фланелките навреме

Коментар

• Имай късмет да не ги доставиш...!!!

Коментар

• Нека идва, всеки който иска. Предвидил съм повечко храна и пиене, така, че не е нужно да се пита. В момента сме 50 души, но и още 10 да дойдат непредвидено, няма да има проблем. Направо идвай, coolcatyaya, вече си включен(на) в списъка.
                        И кой каквита скари и барбекюта има, да ги носи. Само кюфтетата и кебапчетата са 140 броя.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• добре де, аз обаче не разбрах в крайна сметка точното място на срещата, а и часът също ми е неясен ама около 12 май или?

аз имам работа в сопот утре следобед и ще патувам натам, но пътем през Копривщица колко му е да се мине

Коментар

• Дявол Коледа

Мястото е в парка на бившото ТКЗС което се намира в началото на града от посока Стрелча а на теб ще се падне в края акоидваш от към Козница

Коментар

• В Копривщица има ли ОМВ или Лукойл или някаква Газ- станция за да може преди влизане в Балкана да заредим?

Коментар

• В Средна гора по-точно.
                                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X