ако минеш то лекия маршрут НЕ. преди 2 години един се качи на хижата с една Вектра . Така,че ще се качиш без проблеми и без последствия за пекапа ти . Но ако все пак те е страх ще те намерим местенце за пикапа докато сме на хижата .
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Я, тоя срам ще го преживея, да съм текезесар,
ама ако си мислят барабоите,
че ще им се размине една обиколка на Копривщица,
жестоко се лъжат...!!!!! К'во ша каже бандата??!!
ще звъна утре на един приятел от общината и ще видя дали нямя да мога да направя нещо за да се съберем в града, но ще ви кажа за резолтата утре
И за обиколката съм съгласен
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Няма ли край пътно заведение да се съберем. Разрушени сгради и ТКЗС в България много.
Спокоино нашите сгради на са разрушени ползват се и са добре
а що се отнася докраипътно заведение бившото СБА е близо но де да знам там за по еднокафе някак не върви но ще решим спокоино ще му намерим колая
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Ima grehka v nomera na Higata. Vernijt e 048981785 - Elena
Приятелю,пиши на кирилица.Маймуницата не е на почит в този
форум
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
zzlatev, сбрал съм група от два джипа (един и Лада "нива" де), моята ЧИБИ и Нива-та, идвам аз, детенце ми, още 4-ма в Нивата, само че те ще тръгнат от София в събота в 14 ч. В тотал сме 2 возила, 5 човека и едно детенце.
Е, хора, май доста народ се събрахме. Искам да Ви известя какво точни ще накупя за барбекюто, т.е. за какво ще си дадете 10-те лева.
За скарата: пикантни наденички, кюфтета и кебапчета
За салата: краставици и домати
За десерт: кайсии и разни сухи сладки
За пиена: Бира и безалкохолни(Кола и Фанта)
Естествено и хляб. И ще се постарая всичко да е в достатъчни количества, та да си хапнем на корем кой кавто му се яде.
Правя и последно разпределение на задачите:
Водачи ще бъдат Е100 за сериозния офроуд и моя милост за лекия път( ако въобще се налага да има водач за там, приготвил съм подробна карта). Клуб УАЗ, и по-тчно Булдога, има важната мисия да донесе голямата скара, въглища ще купя аз. Местна подкрепа за всякакви детайли ще бъдат Дявола и Джанго, те са от Копривщица и познават всичко и всеки наоколо. Главни обучаващи с "показалките" са Хънтъра и Е100, за пъстървата и нейния улов водач пак е Е100, за гъбарите водач ще е отново той( ако има време за всичко )
Това е то окончателната програма. Моля в събота да се съберем на Шела не по късно от 10 часа, че път ни чака. Стига съм писал, отивам да пазарувам.
Коментар