Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Джип,аз,жена,дете и куче.Злати пази си бирата.Водя КАРА.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ееей ...
      Ще взема да дойда и аз ....???
      Хънтъре ... изкушаваш ме ...
      То показалки, то мухарки ... чак ме засърбяха ръцете...

Ама тогава на Злати ... ще му трябва поне Виетнамка ... за продоволствието ...
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™
        Ееей ...
        Ще взема да дойда и аз ....???
        Хънтъре ... изкушаваш ме ...
        То показалки, то мухарки ... чак ме засърбяха ръцете...

Ама тогава на Злати ... ще му трябва поне Виетнамка ... за продоволствието ...
        Е хайде идвай да видиш каква бодра група се заформя.
        Ще се запознаеш с хора които вярвам ще ти допаднат.
        Все от нашата кръвна група.Ще се радвам да те видя.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

И аз като derhunter.

Коментар

На кого трябва да се обадя за записване??
            Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

За записвания, пишете тук, аз към 7-8 ще обобщя информацията и ще направя списък. За хората, които ще идват откъм Пловдив, разчитам на е100 да ги доведе и координира, за клуб УАЗ чакам информация от Веско и Булдога.
              Кар Тест, аз преди месец бях в Ямбол и видах "Мулето", но ти не беше около него, разчитам да Ви видя и двамата в комплект из Средна гора.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За всички ,които е по пряко през Пловдив ,моля пишете ми на ЛС да се уточним.Тръгването ще е от бензиностанцията ОМV на кръстовището Голямо Конарско шосе и бул. Дунав
                GSM 0888 712 842 Евстатий
                Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

???

Коментар

!!!Като гледам колко кучета и кучки ще дойдат, май най-добре е е100 да вземе приборите за шиене!!![/quote]

ГАД на теб съм ти приготвил Вилеров гоблен "Ловец с хрътка лови пъдпъдъци", може да си го тракнеш на 15 и 16 -ти

Коментар

Ее ... Злати да беше се обадил !!!
                      Що не ритна жипката?? ... веднага щяха да дакладват ....

За мероприятието ... ще направя всичко възможно да се видим ...
                      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да бе, ще ритам. Че да изкочат няколко яки ямболии и да ме опухат преди да обясня какво правя
                        Колеги, от бъгитата Вромос досега няма отговор дали ще дойдат за демонстрация, ако някой познава вносителите, нека ги покани и устно от наше име.
                        Имайте впредвид, че този поход е точно месец реди големия преход през Рила, Пирин и Родопите, организиран от Венци и Пламен. Въпреки че главния маршрут е туристически, за тези които искат да изпробват машините си преди голямото изпитание, има достатъчно възможности встрани от официалното трасе.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Булдог, дай някаква информация, по възможност точна, колко души с колко автомобила ще идват от Вашия клуб? Че аз имам организация да правя
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                            За всички ,които е по пряко през Пловдив ,моля пишете ми на ЛС да се уточним.Тръгването ще е от бензиностанцията ОМV на кръстовището Голямо Конарско шосе и бул. Дунав
                            GSM 0888 712 842 Евстатий
                            Като гледам, нямаш много клиентела, та ще трябва да минавам през Пловдив да направим колона?! ...Майтап бе Уили!
                            Аз съм през Филибето, щото в Белащица ми е АТВ-то!...Густо майна, ша си караме заедно!
                            GSM: 0889307133- Антонин

Коментар

От Пловдив не може ли да измислим маршрут през горите.Аз още не знам как ще ми се подредят нещата,но имам желание

Коментар

Първоначално публикуван от Антон Пенчев
                                От Пловдив не може ли да измислим маршрут през горите.Аз още не знам как ще ми се подредят нещата,но имам желание
                                Малко трудно ще е през горите,защото до Кръстевич и Стрелча е поле.Значи може да караме през полето.От Стрелча нагоре сме по гогски път. Пенчев пиши дали ще се присъединиш към нас за да може да уточним бройката.

За сега тръгващи от Пловдив:

1. е100

2. GAD

Ще има и още!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X