Миналия път от София до Златица стигнахме за 1 час(85 км), Копривщица е на още 35 километра по-далече, затова предвиждам още 30-40 минути. Но дори и да се забавим малко, нали срещата е на центъра на Копривщица, до училището, така че тези които евентуално чакат, ще могат да пият кафе или да хапнат, докато дойде основната група.
Използвам момента да предупредя всички участници, че стартовия час е 10 часа за софийската група, и който закъснее, ще ни догонва по пътя.
не само, че ще те разбере, ами и ще "мобилизира" повечко старшини да пишат актовете
Тед, мани бъзникните, говорим за
едно сериозно мероприятие, все
пак.Тази изява популяризира не
само спорта ни, но и града.Така
че, общинарите би трябвало да
ни подкрепят, катаджийте също.
Остава да ни запукат с актове, за
нема нищо!
Злати записвам Миро-Самурай-1 че ми се обади ей-сега.
3-ма с 1 джип.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Аз ще тръгна по-рано и няма да доида в 10ч на Богров .
80км/ч средна скорост за Газ-69 е нереално( засега ).
Имайте в предвид, че за достигане на такава средна скорост, извън населените места трябва да поддържате поне 130км/ч.
Ако тръгнете в 10.00 от Богров, в което силно се съмнявам, ще пристигнете в Копривщица най-рано в 12.
Така, че що не тръгнете по-ранко...?!
Колега Василев, ако намеря накатника, ще ти го донеса на мероприятието.
zzlatev пиши и мен за сега ако немога да се появя Дявола ще плати за мин а и го знам че когато иска яде за двама
Извини ме за късния отговор но нета ми е скапан напоследък и трудно правя в нета каквото и да е
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
Ето и списъка на официално потвърдилите участието си до момента:
Goldy -2
e100 - 2 + кучета
hf hpe - 2
Derhunter - 2 + дете и куче
GAD - 2 + АТV и куче
Buldog - 2 + дете
reihfurer - 1
balkanjiata -2
ebodg-2
Дявол Коледа - 1
Яро - 1
Kinex - 1 + ?
Братчеда 1+2
Дисем - 2
Соти с два джипа - 7
Георги Василев - 4 и куче
CJ7 - 2
Plam - 2 +дете
Джанго - 1
Миро - 3
Николчо - 3
Веско - 2
Йордан Колев - 1( броя го за един, въпреки че са 2-ма, защото ще се включат само в пиенето)
и моя милост - 1
Моля всички, които искат да дойдат и са сигурни в това, нека да потвърдят до сряда, 12-ти, своето участие. Тъй като ще купувам храна, пиене и прочие екстри, трябва да знам броя на гърлата за барбекюто.
И така, до тук сме 19 джипа, 2 леки коли, 46 възрастни, 6 деца и поне 5 кучета. Утре сутринта( 12 юли) ще направя последна проверка и поръчвам храната, който се записал-записал. Парите ще ги събираме намясто преди старта. Първото сборно място е на Шела на Богров(след околовръстното посока Варна) на 15 в 10 часа, второто е до училището в Копривщица, същия ден 11,30-11,45часа. Надявам се че Дявола е поговорил със зам. кмета и полицията в Копривщица.
Дори и някой да не е успял да се зяпише, да идва, място и храна ще има за всички. Само напомням, всеки да прочете началото на темата и да се запознае с условията и маршрута, за да е наясно какво да очаква.
Колеги, тъй като полицията в Копривщица иска разрешение от Полицията в Пирдоп, пък аз трябва да занеса официално писмо в РПУ Пирдоп, че искаме разрешение да паркираме в Копривщица( което само по себе си е пълен абсурд и няма да стане), мястото и часа на срещата в Копривщица се променят. Срещата ще е между 11,30 и 12,00 часа в двора на бившето ТКЗС, където сега се помещава обществената пералня. Ако се излезе от Копривщица по посока Стрелча, на 50 метра след табелата за край на Копривщица има едно-единствено асфалтово разклонение в дясно, леко нагоре и назад, което извежда на голям изоставен асфалтов паркинг, пред няколко дълги и доста занемарени сгради. Той се пада вдясно над пътя и на 30 метра от него. Ако някой Ви пита, потърсете Райна, собственичката на пералнята и и кажете че сте приятели на Злати. Но там мястото е достатъчно, има дори канал, и никой няма да ни притеснява.
Кинекс, аз съм без кола, но ще се постарая да ти върна касите някак си. А ти сам ли ще идваш или с компания? Щото те броя за 1.
Така сега значи последно остава среща в стопнаския двор на бившото ТКЗС така при това положение аз и раихфюрера ще ви чакаме на входа точно до КПП на ТКЗС-то ще бъдем там точно в 11:30 там няма проблем да се съберем както Злати каза има и канал даже два поне до преди време бяха два.Аз преди час се разходих по асфалта до отбивката за Бунтован в общи линии пътя до там става въпрос за асфалтовата отсечка става има дупки но става като сметнем че моита кочина няма окачване значи бива като се сберем ще решим кои от къде ще се движи желаещите за желаещите за екшън също ще има от къде да се мине така че чао до тогава
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар