Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ми тогава аз съм 1 джип с 2-ма възрастни

парите къде и на кого трябва да се заплатят
    или на място?
    LR RR Classic VM2.5

Коментар

[quote="zzlatev"]Пролога, който сме подготвили,е малко по тежък, с преминаване на брод и каране без път по ливади, но не е проблем за какъвто и да било джип, а Рейндж Ровър Класик и без тунинг си е добро возило.
      Голди, както виждаш, в "куверта за барбекюто не е включена ракията, така че ...
      Ей, е100, ти си чудо човек, аз не съм рибар, ама си падам по гъбите. Пък и късния следобяд на 15 ще можеш ли да разведеш по мераклиите по някои потайни екстремни пътечки около Влък? Аз ще покажа на който иска разни находища на слюдени кристали, абе с две думи ще има куп възможности за забавления.
      А, и поканих хората с бъгитата Вромос да дойдат да направят една демонстрация, дано се навият, че да видим това чудо на китайската техника, подобрено от българския гений.

Каква ракия бе човек.
      Ние ракиджий или джипаджий сме.
      LZ1VMH

Коментар

Дотук сме 5 джипа / или 6, не знам Гад с какво ще идва/ и поне 12 души с три или повече кучета. Явно се задава купон за чудо и приказ. . Чакам и информация от клуб УАЗ за тяхната група, че щатната скара е в Булдога и без нея нищо не става.
        Голди, ти си джипер с нов руски звяр УАЗ и оттук правя извод ,че е редно в типично руски стил да почерпиш с водка . Прав си, че ракията не е подходяща.
        За да няма неясноти искам още веднъж да кажа, че в тези 10 лева на човек за барбекюто ще влиза достатъчно храна/ наденички, кюфтета и кебапчета, домати, краставици, сирене, сладки и плодове за десерт и естествено хляб/ и умерено количество бира и безалкохолни. Алкохола всеки ще си го осигури сам в зависимост от предпочитанията си. Парите ще се плащат преди старта или на място, но храната ще е сметната според броя на тези, които са се записали. Така че разчитам на Вашата коректност за подготовката.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Какво ще пие Форума за здравето на новия уазик.
          LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
            Какво ще пие Форума за здравето на новия уазик.
            От всичко и по много
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

И бира...
              И шампанско за повръщане...
              Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Значи се започва.
                Продавам лебедка-заменям за водка.
                Продавам хайджек- за винце.
                На ти двигател - дай ми акумулатор.
                Дестилат незабравяй.
                LZ1VMH

Коментар

Внимавай с водката ,на 16-ти да не отсъмнеш с граждански мостове!Много завистливи погледи долавям,и моя включитетелно.
                  Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Тук се заформя Голямо мероприятие дано от клуб LRE се подготвят
                    както трябва защото ще дойдем и ние от клуб УАЗ
                    Ще стане една

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                      Ей, е100, ти си чудо човек, аз не съм рибар, ама си падам по гъбите. Пък и късния следобяд на 15 ще можеш ли да разведеш по мераклиите по някои потайни екстремни пътечки около Влък?
                      ...или по някои потайни, гъбарски пътечки към малинака..?!

А, и поканих хората с бъгитата Вромос да дойдат да направят една демонстрация, дано се навият, че да видим това чудо на китайската техника, подобрено от българския гений.
                      Ако не дойдат, аз ще ти покажа, на едно китайско АТВ, как му падат колелата и се развиват болтове със зегерки. Ще го докарам там.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                        Дотук сме 5 джипа / или 6, не знам Гад с какво ще идва/ и поне 12 души с три или повече кучета.
                        ГАД е със сигурност с "Партнер"-а, АТВ-то, сина и кучето.
                        Несигурно + ЖЕНАТА,"Рейнджър"-а, кума, кумата, децата им(2) и кучката им.
                        !!!Като гледам колко кучета и кучки ще дойдат, май най-добре е е100 да вземе приборите за шиене!!!

Коментар

Ей, Булдог, кажи колко Уаз-а да чакаме, имате ли някаква организация вече? И да не забравиш скарата.
                          Що се касае до сигурни и такива които ще идват "може би...", до 10-ти юли всеки трябва да е сигурен, защото аз ще купувам храната и трябва да знам какво да очаквам. И напомням, който иска да спи в хижата, да използва посочените телефони и да си запази място.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Мамка му , що живея толкова далеч
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                              Внимавай с водката ,на 16-ти да не отсъмнеш с граждански мостове!Много завистливи погледи долавям,и моя включитетелно.

Няма, недавам и охрана притежавам .
                              LZ1VMH

Коментар

Исками се и аз да дойда ,ама някой трябва да ме повози, защото джипа не е за пътища.... Става ли ???
                                Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X