Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
      Първоначално публикуван от didkata_s
      аз ПИКАСА-та я имам, но нали първо трябва да ги дръпна, или...????
      Ами Пикаса-та я препоръчвам за използване ПРЕДИ да се качат снимките.
      Щото после особена файда няма
      За сравнение - тук са обработени снимки

Ако е за разглеждане, по-горе има добър съвет - отвори страницата със снимките, пускай някакъв download manager и му дай да ти дръпне всички картинки, пък после ги гледай на твоя си компютър. Може и с Пикасата.
      Готини снимки! Важат

Коментар

• Тези снимки са правени през деня.

LZ1VMH

Коментар

• LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
            Браво Стояне,ама не си личи НЕПРЕВЗЕМАЕМОСТТА на въпросния връх.Не съм спал оттогава,ЕЙ... Май трябва да организираме нещо... ,а?Някой има ли филмчета на жалките ни опити
            В случаи че още не си намерил клиповете с превземането на върхът.
            Тука са.
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/k..._Koprivshtica/

Коментар

• Изкарахме си доста добре ето малко снимки и от мен:

Подготвяне на палатковия лагер

Майсторки на салатата

Двамата най ГОЛЕМИ философи GAD и Balkanjiata най после заедно

Още снимки:
              https://htftp.offroad-bulgaria.com/e...16-17.07.2006/

Коментар

• Първоначално публикуван от kinex
                Първоначално публикуван от ninja_1
                Браво Стояне,ама не си личи НЕПРЕВЗЕМАЕМОСТТА на въпросния връх.Не съм спал оттогава,ЕЙ... Май трябва да организираме нещо... ,а?Някой има ли филмчета на жалките ни опити
                В случаи че още не си намерил клиповете с превземането на върхът.
                Тука са.
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/k..._Koprivshtica/
                Благодаря МНОГО,Пламене Това ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЗЕМЕ
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• аз нещо се позагубих в копривщица, а и телефон нямах работещ и доста бързах по задача та така и не ви намерих

ама много странно ми се стори да няма ЛР на тая сбирка. само 1 рейндж видях по снимките

Коментар

• Следващия път ще се съберем повече ровери

мнгоо съжелявам че не можах да доида било е зверки яко)

Коментар

• Уни КАЛно е всичко!

Като страничен наблюдател съм УДИВЕНА! Може ли да помоля всеки, който има снимки да ми ги прати всичките на didi_disney@abv.bg, благодаря Ви предварително!
                      sigpic

Коментар

• Re: Уни КАЛно е всичко!

Първоначално публикуван от Di
                        Като страничен наблюдател съм УДИВЕНА! Може ли да помоля всеки, който има снимки да ми ги прати всичките на didi_disney@abv.bg, благодаря Ви предварително!
                        ще имаш огромен проблем тъй като ще ти се задръсти страхотно пощата, от 1 човек снимки и клипчета са 312 МБ, по-добре следи темата за линкове и си ги сваляй.
                        no signature no problems

Коментар

• Ами аз редовно си я чистя, няма страшно! Благодаря на тези които се отзоваха Просто не съм много в час с нещата как стоят тук , но ще свикна!
                          sigpic

Коментар

• Ти май не разбра, тя (пощата) не може да поеме дори мъничка част от снимките на един човек, да не говорим за филмчетата и тн. Виждам че всички които постват тук снимки дават и линкове към галериите със снимките, така че тегли си и ги гледай, още повече ще можеш сама да избираш кои да си запазиш
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Да бе, пък и няма разлика дали ще ги теглиш от пощенския си сървар или от FTP сървара на които са в момента.

Коментар

• Извинявам се за големите снимки !!!

Ако искате да съчетаем следващото мероприятие и с една тренировка за Войната2, моля вижте поста ми в дискусията на "Ловците" по темата.
                                Ако не....., Злати ти какво ще кажеш...?!
                                За съжаление, нашия основен "играч" ВОЛК, не виждам да се включва в дискусиите, но се надявам скоро да е на линия!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X