Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от ninja_1
    + и мойто дете На 7 години е,надявам се ще има с кой да си играе Той е толкова щастлив,че ще до взема...
    Ето ти една играчка за детето

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• "Терминашка"
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Леле, че сте черногледи.
        LZ1VMH

Коментар

• Не познахте. Според Соти това е ЧИБУРАТОР

Коментар

• Щом е Чибуратор трябва да чибурира
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

• Ние (аз и баща ми, а може и братовчед ми) също ще доидем с една Лада (лека кола ) но не ни бройте за барбекюто, защото ще спим в Кръстевич при баба ми Главно нащо посещение ще е за да се запознаем НЙадявам се ще успее мда стигнем да хижата с колата То май и Гад ще е с 4х2 !!!
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Не познахте. Според Соти това е ЧИБУРАТОР
                А бе,ше падна с вас двамата Но поне знам какво прави Чибурашка в гората
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от ninja_1
                  Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Не познахте. Според Соти това е ЧИБУРАТОР
                  А бе,ше падна с вас двамата Но поне знам какво прави Чибурашка в гората
                  Кво бе, не се ли радваш

Коментар

• Кво говориш,спуках се от смех Много е яко.
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от zzlatev
                      Ето и списъка на официално потвърдилите участието си до момента:
                      Goldy -2
                      e100 - 2 + кучета
                      hf hpe - 2
                      Derhunter - 2 + дете и куче
                      GAD - 2 + АТV и куче
                      Buldog - 2 + дете
                      reihfurer - 1
                      balkanjiata -2
                      ebodg-2
                      Дявол Коледа - 1
                      Яро - 1
                      Kinex - 1 + ?
                      Братчеда 1+2
                      Дисем - 2
                      Соти с два джипа - 7
                      Георги Василев - 4 и куче
                      CJ7 - 2
                      и моя милост - 1
                      Моля всички, които искат да дойдат и са сигурни в това, нека да потвърдят до понеделник, 10-ти, своето участие. Тъй като ще купувам храна, пиене и прочие екстри, трябва да знам броя на гърлата за барбекюто.
                      И така, до тук сме 14 джипа, 2 леки коли, 34 възрастни, 5 деца и поне 5 кучета. Утре сутринта ще направя последна проверка и поръчвам храната, който се записал-записал. Парите ще ги събираме намясто преди старта. Първото сборно място е на Шела на Богров(след околовръстното посока Варна) на 15 в 10 часа, второто е до училището в Копривщица, същия ден 11,30-11,45часа. Надявам се че Дявола е поговорил със зам. кмета и полицията в Копривщица.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Това само за барбекюто ли е, защото невиждам себе си
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

• Да, тъй като за барбекюто ще трябва предварително да се купят доста неща. Иначе, за останалата част от мероприятието всички са добре дошли.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Злати, аз също ще идвам, но понеже съм капризен ще си нося мръвката лично. За всичко останало ме брой като за двама.

Коментар

• Аз ще тръгна по-рано и няма да доида в 10ч на Богров .
                              80км/ч средна скорост за Газ-69 е нереално( засега ).
                              Имайте в предвид, че за достигане на такава средна скорост, извън населените места трябва да поддържате поне 130км/ч.
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• Дявол Коледа

Здравеите значи по същество зам.Кмета заминал на море и с него няма да мога да говоря но с началника на полицията ще се помъча да разговарям тези дни надявам се че ще ме разбере така че ще ви чакам пред училището
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X