Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Ние (аз и баща ми, а може и братовчед ми) също ще доидем с една Лада (лека кола ) но не ни бройте за барбекюто, защото ще спим в Кръстевич при баба ми Главно нащо посещение ще е за да се запознаем НЙадявам се ще успее мда стигнем да хижата с колата То май и Гад ще е с 4х2 !!!
Ето и списъка на официално потвърдилите участието си до момента:
Goldy -2
e100 - 2 + кучета
hf hpe - 2
Derhunter - 2 + дете и куче
GAD - 2 + АТV и куче
Buldog - 2 + дете
reihfurer - 1
balkanjiata -2
ebodg-2
Дявол Коледа - 1
Яро - 1
Kinex - 1 + ?
Братчеда 1+2
Дисем - 2
Соти с два джипа - 7
Георги Василев - 4 и куче
CJ7 - 2
и моя милост - 1
Моля всички, които искат да дойдат и са сигурни в това, нека да потвърдят до понеделник, 10-ти, своето участие. Тъй като ще купувам храна, пиене и прочие екстри, трябва да знам броя на гърлата за барбекюто.
И така, до тук сме 14 джипа, 2 леки коли, 34 възрастни, 5 деца и поне 5 кучета. Утре сутринта ще направя последна проверка и поръчвам храната, който се записал-записал. Парите ще ги събираме намясто преди старта. Първото сборно място е на Шела на Богров(след околовръстното посока Варна) на 15 в 10 часа, второто е до училището в Копривщица, същия ден 11,30-11,45часа. Надявам се че Дявола е поговорил със зам. кмета и полицията в Копривщица.
Аз ще тръгна по-рано и няма да доида в 10ч на Богров .
80км/ч средна скорост за Газ-69 е нереално( засега ).
Имайте в предвид, че за достигане на такава средна скорост, извън населените места трябва да поддържате поне 130км/ч.
Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.
Здравеите значи по същество зам.Кмета заминал на море и с него няма да мога да говоря но с началника на полицията ще се помъча да разговарям тези дни надявам се че ще ме разбере така че ще ви чакам пред училището
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар