Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от zzlatev
    Булдог, дай някаква информация, по възможност точна, колко души с колко автомобила ще идват от Вашия клуб? Че аз имам организация да правя
    Малко със закъснение,но всички записали се от клуб УАЗ България са се записали и тук в тази тема.
    edobg,balkanjiata,reichfurrer,e100,Goldy,и аз разбира се ще
    участваме Каква голяма гума съм ви подготвил

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata
      Първоначално публикуван от edobg
      И аз, карам УАЗ
      И к'во като караш УАЗ? Да
      беше видел оня ден к'ва руса
      кака карах па аз ... огин ти каз-
      вам, огин ...
      Пишете го и балканджията, ако
      може! Барабар с булката му,
      дето има една дума!
      Ей..., най-накрая окна и ти!!!

Коментар

За неделя 16-ти е осигурен плаж в Стрелча от Камен Топалов ,който не знае той държи плажа там.
        Ще има и места за дискотека в Стрелча на 15-ти вечерта,ако решим може и групово посещение.
        За траяла ще има местен гид с частично посещение на резерват,рекички ,дерета ,горички,поляни,но ако гида каже може ученолюбивите с показалките да се отделим и да изтръшкаме един урок.
        От пет дни оправям скостна кутия и накрая опрях до нова.Сега сглобявам и до събота смятам да направа репетиция на Вълк,защаото хората отпочноха ,и аз изоставам с лекциите.Не искам да натрупам отсъствия и после да отработвам/дай боже всеки му/.
        Забравих да кажа ,който иска връзка с мен /понеже си изгубих телефона/ до 4-5 дни съм на 0888 700 983 ,после на стария 0888 712 842 .
        Чакам предложения и желания!
        Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Re: Дявол Коледа

Първоначално публикуван от Дявол Коледа
          С удоволствие ще споделя твоята палатка мисля че ще мога да си намеря спален чувал ще те чакам щом доидеш до Копривщица звънкаш вкарваме колата у нас и отиваме на сборния пункт
          Дяволе хубаво ще е ако ги прекараш от пътя за Барикадите към Влък,там ще е по интересно за джипарите отколкото по асфалта до отбивката преди Стрелча.
          Другия вариянт е през Копришката кория по Баш гичита /разрушения мост/,да излезете през Лошата усойна,покрай Рогачеви поляни, под могилата ,стария лагер и сте на Влък.Минава се през овчарника на Банчорите.Ако не го знаеш точно пътя ,кажи и ще дойда да водя,при всички положения ще е по добре от асфалта,защото никой не е дошъл заради него.

Коментар

T'ва си е като обява от сех телефон, майна!
            Не ми го вдява ъкъла, кога ще берем гъби, кога ще траялиме, кога ще ядем пържоли, кога ще ходим на дискотека и на плаж...?!
            Шестокрил петохуй да бях, пак нямаше да смогна на такава гъста програма!!!
            Густо майна!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD
              T'ва си е като обява от сех телефон, майна!
              Не ми го вдява ъкъла, кога ще берем гъби, кога ще траялиме, кога ще ядем пържоли, кога ще ходим на дискотека и на плаж...?!
              Шестокрил петохуй да бях, пак нямаше да смогна на такава гъста програма!!!
              Густо майна!
              Аз съм длъжен да дам всичко от мен,е не се надявай да се одупя.
              Искам да имам чести гости /не от червен бряг разбирасе/ и да уважа гостите ,но не като на южната граница.
              Аз предлагам Вие избирате,утре другеи ден ще развия селски туризъм ,ми нали на Вас разчитам!

Коментар

Дявол Коледа

е100 При всички положения в най-лошия случеи ще минем по асфалта за барикадите и от там на отбивката за 16тепокраи Меде дере нагоре през черния път но той е лек и се минава с жигула пробвано е ако искате можем да се опитаме по еди 100% черен и труден път но е доста по дълъг той е през билото покраи Богадан хижа Средногорец и после Бунтовна но отг там съмминавал веднъж преди две години и почти не си спомням пътя въпреки че съм убеден че ще го намерим но казавам този път е дълъг и осея с доста дупки и препятсвия решете вие аз съм с вас от където и да минем
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от e100
                  ....утре другеи ден ще развия селски туризъм ,ми нали на Вас разчитам!
                  На нас, селяните ли...?!

Коментар

е100, като чета дискусията Ви с Дявола, си мисля, че е по-добре да не използваме предварително направения трак/ и биз това има проблем с тоя пусти трак/, да отпадне всякаква такса за участие/ да остане само за барбекюто/ и просто да се срешнем всички на ТКЗСто накрай Копривщица, в 11,30 часа на 15-ти юли. От там, като видим колко и какви джипове сме се събрали, да ни поведеш по тайните горски пътеки. Как Ви звучи тоя сценарий? За мен е най-удачно да направим точно така.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Дявол Коледа

Аз съм за с риск малко да се поомотам бих ви повел дори по пътя през Богдан ще се справя по точно ще се справим нали сме група ако не ви водя по стандартния маршрут и сме на местото вие решете аз съм с вас но казвам ви ням защо да ходим до стрелча и после да се катерин нагоре до Вълк това е безмислено от там си е жив лек път минавах го със скутер преди две седмици
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

С МОЯ СКУТЕР
                        ЩЕ ТИ ОТКЪСНА ДЯВОЛСКАТА ГЛАВИЦКАА МОМЧЕНЦЕ.

НО Нали си мои човек живеи
                        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                        +359 0878 888 874
                        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Може от сборния пункт тези ,който искат да минем по горските пътища,а една част да се отправят по лекия път към бивака на Вълк.
                          Това може да се уточни на место.

Коментар

О.К. считаме въпроса за решен.
                            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
                              е100, като чета дискусията Ви с Дявола, си мисля, че е по-добре да не използваме предварително направения трак/ и биз това има проблем с тоя пусти трак/, да отпадне всякаква такса за участие/ да остане само за барбекюто/ и просто да се срешнем всички на ТКЗСто накрай Копривщица, в 11,30 часа на 15-ти юли.От там, като видим колко и какви джипове сме се събрали, да ни поведеш по тайните горски пътеки. Как Ви звучи тоя сценарий? За мен е най-удачно да направим точно така.
                              Злати, а не може ли да се събираме в центъра на Копривщица?!
                              До като се чакаме можем да пием кафе и ще ни бъде по-интересно от колкото на ТКЗС-то.
                              Пък и ще видим хора и хората "звер" ще видят...!!!
                              А в неделя ще се изсипем всите на плажа в Стрелча да уважим и Е100, не че не ни познават, ама ще сме още по-много!
                              Хеле ако Хънтера се покаже с националното знаме!!!

Коментар

Дявол Коледа

Това е добра идея но има едно голямо НО ако се съберем на центъра няма къде да спрем зверовете защото на центъра офицялно е забранено и ще ви надрусат актове верваите ми три дни под ред гледам как летят актове не е за препоръчване да си развалим кефа а пък паркинга в началото на града е затворен и сега е една безмислица но ако решите щему намерим начина само кажете къде да се срещнем на ТКЗС-то или на центъра пред паметника Костница

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X