Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Гад, един личен въпрос. Колко е голям синът ти, засега съм го писал при децата под 16 години, нали не съм сбъркал? Питам те, щото за децата е безлатно, но ако той е голям, може да го влече повече бирата и пържолите, и тогава ще трябва да го включа в сметките.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Дявол Коледа

Скапа ми се нета от една мълния та две седмици сушяа и гледам заформяте купон Злати що не звънна като сте идвали да се видим както и да е кажи аз къде да ви чакам и колкоще ми струва идвам със сигорност кой ще ме вози
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev
        Гад, един личен въпрос. Колко е голям синът ти, засега съм го писал при децата под 16 години, нали не съм сбъркал? Питам те, щото за децата е безлатно, но ако той е голям, може да го влече повече бирата и пържолите, и тогава ще трябва да го включа в сметките.
        Ще изпие не повече от две бири, за пържолите не знам...?!
        На 15г. е синчагата, но не ми се свидят 10 лв, така, че го брой за възрастен.

Коментар

Ей, Дяволе, появи се и ти най-после. Не съм ти звънял, защото организацията стана спонтанно. На 15-ти юли ни чакай на табелата за край на Копривщица, на изхода по посока Стрелча, се ще намерим някой по-хард джип, че да те натоварим на него . Като спрем с колоната там, питай който и да е за мене, щото и аз си нямам джип и ще се возя при някой колега, но отсега не знам при кой, и работата ще се нареди. Броя те и тебе за барбекюто вечерта, нали?
          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

дявол коледа

Злати пишете ме за всичко кажете аз с какво мога да съм полезен имам голяма раница така че може да домъкна нещо все пак
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Ами аз кого да чакам ,къде и кога? в Колко часа? Понеже тръгвам от Троян , къде ще е най добре да се чакаме??
              Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Дявол Коледа

Значи като стигнеш до Копривщица звъниш на 0878777886 и се разбираме къде си и с какво си и къде да се намерим от там чакаме общата група заедно търсиш Димитър така се казвам въпреки че и дявола да кажеш ще се сетя ще те чакам

Коментар

Райхфюрер, май ще ти е най-удобно направо в Копривщица, през Беклемето и Клисура. Ако дойдеш с кола, Дявола ще ти помогне къде и как да я паркираш. Ако си с джипа, направо го мяташ при тебе. Сам ли ще бъдеш или ще сте повече, да знам за бройката за вечерта?
                  Дяволе, не се налага да носиш нищо, аз от София ще организирам всичко за барбекюто, горе ще спим на палатки( или в хижата по-изнежените) така че може би ще ти трябва бивачно оборудване. Барбекюто, което готвим, е само за вечерта, така че ще ти е необходимо и хапване за през деня и после за неделя. И ще осигурим само бира, по-твърдото гориво всеки сам си го носи.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Дявол Коледа

Ми аз така да се каже палатка нямам и не съм разпъвал до сега то не пречи да се науча та значи ще спя в хижата евентуално въпреки че ми се иска да съм при вас но ще видим оставил съм си телефона които идва самодеино без групата от азлични от София и Пловдив места да звънка да видим какво да правим аз ще чакам на края на града при бившото ТКЗС точно до табелите кажете в колко часа

Коментар

Значи аз ще съм сам, Имам палатка така че Дяволе няма нужда да спиш в хижата, палатката ми е 4 местна -няма проблем!! Ако идвам с джипа ще ти се обадя предварително, но засега ще съм с колата! Ще купонясваме здраво от тука усещам....мирише ми на бензин..
                      Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Дявол Коледа

С удоволствие ще споделя твоята палатка мисля че ще мога да си намеря спален чувал ще те чакам щом доидеш до Копривщица звънкаш вкарваме колата у нас и отиваме на сборния пункт

Коментар

Абе, вие мислите и да спите ли.....?!!!!

Коментар

Пишете ме и мен + 1човек

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                              И аз, карам УАЗ
                              И к'во като караш УАЗ? Да
                              беше видел оня ден к'ва руса
                              кака карах па аз ... огин ти каз-
                              вам, огин ...
                              Пишете го и балканджията, ако
                              може! Барабар с булката му,
                              дето има една дума!
                              Да живей куманизъма!

Коментар

омчете пишете и мен, но под въпрос защото не се знае дали тогава ще съм свободен. Един вид едно на ум за мен
                                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                                +359 0878 888 874
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X