то ти требе говориш с човека 100% да не се ушашка оправата, щото като нищо ще дойде бая народ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс
Свий
X
-
Първоначално публикуван от derhunterПървоначално публикуван от balkanjiataАрна, братлета, е организацията,
стройна е даже, ама ... Бе, право е
братлето GAD като казва да се сбе-
ре дружината на мегдано, било за
кафе или друго там.Нека една оби-
колчица на градчето да напраим - да
видат хората, че живи са Джиперите,
живи и още мърдат.Поне така праим по
мотосъборите и си е голема атракция
за 'сички - вервайте ми.Така че, да го
помислим пак, а? К'во ше кажете?
и по целия път до Копривщица парад и половина.Само трябва да
уточним часа на срещата.Който иска да пътуваме заедно от София
да си каже.
Идеята ми беше не да ни гледат ( щот
сме ненигледни, райт?) по пътищата, а
да си напраим расодчица из градеца.
Шоуто си е готино - джипове, дзверо-
ве разни, български знамена и пр.
Младежта се кефи, запалва се по оффа,
почва да ръчка старите железа на тате
и по-малко мисли за ганджа.
Та ... предложението на Гадината по-
някак си ... така ... абе, по-оффроудски
ми звучи.
п.с Само споделям мнение .
п.п.с. Дяволе, не е грешка да споделиш
инициативата с зам. кмета, та белким една
патрулка обеспечат за обиколчицата!Да живей куманизъма!
Коментар
-
Към списъка със записалите се прибавям kinex(Пламен), но не знам той сам ли ще бъде, и Братчеда с още 2-ма. Но искам Братчеда да се закълне публично, че ако спука гума, няма да излиза от джипа и ще чака външна намеса. Че да не тичаме пак надолу- нагоре по баирите с гума под мишница.
Напомням, стартовото място от София е Шела преди Богров, на магистралата, веднага след околовръстното, в 10 сутринта. Сборното място в Копривщица нека да е в 11,30-11,45 пред училището( всеки местен ще Ви упъти), но само ако Дявола говори с зам-кмета, той е О.К. и полицията е в час каво става. До момента са се записали 12 джипа, но скромния ми опит от предишните походи показва, че ще се появят още поне 5-6 без да са се обадили. Което ще е проблем при организацията на барбекюто, така че моля, запишете се навреме.
Напомням, че такаса участие няма да има, събираме само по 10 лева от възрастен човек за участие в барбекюто. Считам, че всички, записали се за похода, ще се включат и в гощавката. Който ще спи в хижата, в началота на тая тема има телефони за резервация и информация. Останалите сме на палатка.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
и аз съм с вас! бройте ме със сигурност,само ако ме удари гръм няма да дойда.Аз като стигна на няколко км.от Копривщица ще се обадя на Дявола да мне посрещне и да видим къде ще си оставя колата, от там да видим на кой джип ще се качим, щото и багаж ще имам!Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Първоначално публикуван от reichfurrerи аз съм с вас! бройте ме със сигурност,само ако ме удари гръм няма да дойда.Аз като стигна на няколко км.от Копривщица ще се обадя на Дявола да мне посрещне и да видим къде ще си оставя колата, от там да видим на кой джип ще се качим, щото и багаж ще имам!
ЗЛАТИ, ДАЙ ДА НЕ СЕ ДЕЛИМЕ!
Да отидем до бивака всички заедно и тогава да се траяли,
всички ще искат да гледат!
Така ще оставим обикновените возила на бивака и после ще се разпределим и изнесем по маршрута.
Коментар
-
Дявол Коледа
Да GAD прав си може но откъм Кръстевич а да се връщаме обратно до там просто няма смисъл поне за тези които ще тръгнем от Копривщица а и нали отиваме на поход с джипове все ще има едно место за Фюрера при някои пък и той цяло буре Троянска Сливова обеща няма да го оставим еи така нали колегиДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Да от Кръстевич до Бунтовна може с кола!!! По последни непотвърдени данни: "Да със стара лада можеда се стигне! Няма проблем!"
Повтарям данните са непотвърдени и според мен зависи от климатичните условия! То може и да може да се стигне с кола, но на каква цена!?
И да си изкарате страхотноо 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatevНо искам Братчеда да се закълне публично, че ако спука гума, няма да излиза от джипа и ще чака външна намеса. Че да не тичаме пак надолу- нагоре по баирите с гума под мишница.
В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
ДО г-н ЗЛАТЕВ
Мисля да дойда и аз(1-Чибурашка и 2-ма-3-ма души).А ако успея да навия 2 девойки да дойдат с една НИВА,ставаме 5бр.Значи,със сигурност 1 джипка,за др. по-късно ще пишаКЪДЕ да давам пари за участие в В.В.Q.-то?
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
дяволе и Гад,ама навас май ви се пие повече отколкото на мен,да взема да говоря с кмета дави предложа за почитни граждани на града....ама изпита е много труден, незнам дали ще го издържите??? По сложен е защита на диплома работа!!
нели знаета девиза на троянеца!!
" Ние пием не колкото можем, не колкото трябва.....а колкото има..!!!"
....."34-ти Троянски сливов моторизиран полк"Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Дисем, от Копривщица по пътя за Барикадите и после за Бунтовна при сухо време със сигурност се минава с кола. Аз съм се качвал с Пежо 309, а преди месец като ходихме на разузнаване се бяха качили едни с Голф и Лада. Ако имаш предвит Шевито, няма да има проблем, то е височко. А телефона на хижата ми го дадоха хижарите на визитка, явно нещо се е променило.
Що касае избора на маршрут, ще го решим групово на място в Копривщица, но си мисля, че на болшинството ще им се ще да се заврат в гората, за останалите аз имам грижата( но само при сухо време). В официалния списък на участниците прибавям Дисем + 1 и Соти + 2.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар