Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от помощ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Браво! Кураж и от тук насетне само хубави новини!
    Поздрави на адаша - силни хора сте!

Коментар

• От: Мещера (Антон) има усложнения след тежка операция, семейството му има нужда от по

Много се радваме, аз и Дани!
      Много лично приемам съдбата на Антон, моята баба също претърпя инсулт, после усложнения и знам колко е трудно и колко е важна подкрепата и материална и морална!
      Стискаме палци всички трудности да останат зад гърба ви и оттук насетне здраве и късмет!
      Поздрави и не се предавайте!
      Любовта, позитивното мислене и подкрепата, която имате, могат да направят чудеса!
      Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
      Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Няколко реда за състоянието на Антон.Както всеки ден,така и днес бях при него.Беше радостен ,защото главния лекар му беше казал преди няколко дни ,че ще го изписва в понеделник.Отидох да им честитя празника и да говоря с д-р Горанов.Той ми каза ,че няма да го изписват,защото е планиран във вторник за скенер.Не могат да установят защо все още има температура.Антон много се разстрои, разрева се .Много ми стана мъчно,но не можах да го успокоя.Дано всичко мине и да разберат коя е причината за температурата.Иначе бавно вече се движи,хапва по-малко.Това е за сега.Благодаря за подкрепата!Бъдете здрави!

Коментар

Браво Светлана, това, че се движи сам и, че има апетит са все хубави новини, поздрави Антон и горе главата.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Светле, тази температура нещо ме притеснява.....но е възможно и от нервното напрежение да е.....моите щерки така като са пред изпит вдигат лека температура.....а това че вече се движи сам е прекрасно.....дай му сили да издържи до скенера....защото навът трудно ще може да бъде направен такъв.
            Желая много...наистина много успех....и да си го приберете скоро с големи усмивки на лицето.
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Тази вечер се опитах да говоря с Антон по телефона,но не успях.Не иска да разговаря с никой.Дано до утре да му мине.А за тая температура ,така и никой до сега не е открил каква е причината.Защото точно с такава температура започнаха проблемите ни още през октомври миналата година.Благодаря за хубавите думи Доби,Бате Георги,Вени!Добре че ви има ,за да не спирам да вярвам и да се боря!Приятели,БЛАГОДАРЯ!!!

Коментар

Колеги темперетурата (зависи колко е де) не винаги е толкова голям проблем..... Казвам това от личен опит. Преди около 13 години изгълтах де що имаше антибиотик на света и обиколих всички светила в медицината до който се докопаха родителите ми тогава заради не спадащата темперетура след прекарана плевмония, седеше около 37,3 , както всъщност си и остана и до днес и не мисля, че ще се промени вече някога това. Същевременно съм здрав като бик поне за сега.... Просто не се разбра защо е повишена, но явно не е толкова страшна.
                0-

Коментар

Амоняк ...
                  Не е честно да му го стоварваме, ама доктора Емануилис само ако може да даде още някой акъл.
                  Макар че не ща да съм на неговото място.

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
                    ...А за тая температура ,така и никой до сега не е открил каква е причината...
                    Отдавна изгубих нишката на всички перипетии и процедури, та да питам - на някой от етапите взимани ли са му проби от пикочния тракт по някаква причина, със сонди по канала ?

Мой близък мина по тоя път - взеха му пробите, казаха му "ще вдигнете температура за три-четири денонощия, нормално е", само че пусто тия денонощия вместо три-четири удариха плътно месец и половина, със системно качване на 39-40 градуса всяка божа вечер. Антибиотици се пробваха какви ли не - ниц. Някои я смъкнат, други не. Като свършат - температурата обратно в тавана.

След това решиха умниците че е туберкулоза, и от там хайде още шест месеца конски антибиотици. После се оказа че не било туберкулоза, а инфекция от пробата - Качила се в бъбреците. За шестте месеца погрешно лечение успяла да стане хронична, сега при всеки дразнител в този район инфекцията се "събужда" и се почва ребелот с турбо температура и антибиотици.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Svetlana Meshterova Преглед на мнение
                      Тази вечер се опитах да говоря с Антон по телефона,но не успях.Не иска да разговаря с никой.Дано до утре да му мине.А за тая температура ,така и никой до сега не е открил каква е причината.Защото точно с такава температура започнаха проблемите ни още през октомври миналата година.Благодаря за хубавите думи Доби,Бате Георги,Вени!Добре че ви има ,за да не спирам да вярвам и да се боря!Приятели,БЛАГОДАРЯ!!!
                      Ще му мине....не се тревожи, сигурна съм че го осъзнава че е за негово добро....просто му идва в повече,изчерпало му се е търпението......и няма сили да гледа болничната обстановка.....за това е аз на няколко пъти съм го изживяла и го разбирам.....сега му трябва само подкрепа и да повярва че е минало най лошото.
                      Прегръщам те Светле, силна жена си...пожелавам ти скоро да си прибереш момчето у дома и да му грейнат очичките.
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Здравейте,приятели!Днес изписаха Антон!Говорих с лекуващия лекар,който ми каза, че състоянието за сега е стабилно.Изписаха му едни хапчета за уретера.Казаха ми ,че трябва да се направи консулт със съдовите хирурзи за продължаване на лечението с "плетал"и "синтром".Утре ще бъде готова епикризата,така че ,за да направя консулт най-малко трябва да имам и нея.Антон се зарадва на настъпилата пролет и цъфналите дръвчета.Като пристигнахме вкъщи се разплака от радост,че е отново у дома.Поздрави на всички!Ще пиша пак!От негово име още веднъж огромни благодарности за подкрепата!БЛАГОДАРИМ!

Коментар

Дано да се възстанови бързо и безпроблемно!

Респект към силната воля, която имате Светлана!
                          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Браво! Здраве и само напред. Голям мъж е, доказа го!

Коментар

За пореден път благодарности и адмирации за Краси Найденов от Варна!Благодаря ти ,Краси,винаги си насреща ,когато имаме нужда от помощ.Днес взех епикризата от Силистра и започнах да звъня в Съдова хирургия в "Св.Марина"във Варна,трябваше ми консулт .Уви,не можах да направя нищо.Чудех се какво да правя.Сетих се и веднага звъннах на Краси.Както винаги, той веднага взе при сърце нещата и незабавно реши проблема.Изпратих му епикризата,направи на място консулт и обратно ми изпрати рецепта.За радост точно толкова инжекции ми бяха останали от предния път и още тази вечер ще бием едната.Днес имаме напредък хапваме по-малко, пием витамини и мляко с мед.Обадих му се към 9.30 да проверя как е , а той ми вика:"Хайде идвай си", но ще свикне,трябва някой да работи.Още веднъж благодарности за свършената работа от Краси!Бъдете здрави!С уважение:Светлана и Антон

Коментар

Браво Светла, страхотни новини, скоро ще искаме и снимки на разходка сред природата
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X