Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв ФОТОАПАРАТ да избера ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какъв ФОТОАПАРАТ да избера ?

http://www.dpreview.com/products/com...ducts=leica_x2
    ВАЗ 2102 СС пакет проект 4х4
    Е250 1998-продаден
    Субару Пустош

Коментар

... Сонито бих избрал-след 4 часа четене...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
        Благодаря ти наистина за труда и отношението!
        Просто ми даде друг поглед в/у приложението и спецификите...
        Извън масовките досега, нямаше да обърна внимание на посочените апарати, ако не ги беше споменал...
        Дори и изработката на някои от тях, прави впечатление на много сериозна и професионална.
        Ще гледам, сравнявам, но ще трябва да ги видя и пипна поне, да поснимам навън с тях, няма как да стане...
        Все пак, нека да си има малък зуум и цената също не е за пренебрегване...
        Още един път Благодаря!
        С удоволствие, всичко което може да те отлепи от интернетските класации считам за положен обществено полезен труд

Апропо като огледаш горните - в м43 системата често има зверски намаления, но за там трябва да прегледаш старите ми м43 описания които да ме утрепеш не мога да намеря. Тоест ме мързи. Там също има компактни обективи при нужда.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Здравейте.
          Имам нужда да си сменя фотоапарата.Като фотограф съм пълен лаик,но обичам да имам спомени.
          Спрях се на два фотоапарата и ще съм Ви благодарен ако ми помогнете с избора.
          Първият,който като че ли повече ми допада е Canon Powershot SX270HS.
          Другият е Nikon CoolPix 9500.
          Благодаря предварително.

Коментар

Голям зор с това търсене намира се само Panasonic Lumix G5 + обектив 14-42мм за около 700лв няма ли по евтинко 600лв по добре ми звучи, но за тези пари пък се намира пак втора ръка има и NIKON D5100, 8GB памет,с обектив AF-S Nikkor 18-55 DX3.5-5.6G за 630лв незнам само дали ми се носи раница с буркани, изпада и нещо което много ме блазни Sony Nex-5n има още 8 месеца гаранцияна по-малко от 3000 кадъра със светкавица, 2 обектива 18-55мм и 16мм, 16GB class 10 карта, захранване, кутия, калъф и кабели. Много ме двоуми тази оферта 680лв дайте съвет
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Раницата с бурканите важи и при некса.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

В момента в Щатите вървят доста солидни новогодишни намаления, за 500$ взимаш олимпус E-PL с два китови обектива.

http://www.bhphotovideo.com/c/search...op+Nav-Search=

Доставката до България ще ти я направят за 90$, и отделно ще си платиш там каквото се плаща по вноса. Ти си знаеш дали те урежда.

Това разбира се няма значение, предвид че некс-а който си намерил ми звучи като бая далавера. Аз бих го взел.
                Обективите няма толкова да ти пълнят раницата колкото хубавите ще са на едни неземни пари. Но за некса има една трилогия от Сигма, 19, 30 и 60мм, които са читави (60 милиметровия е направо перла). Те периодически се намират тънко.

Коментар

За съжаление некса го изпуснах , но намерих Панасоник G5 на цената която ме устройва остава да се разберем със собственика кога да се видим
                  Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Вече горд собственик на чисто нов Lumix G5 много благодаря на всички за помоща и най вече на Goblin и на Damon, а ето я и самата играчка

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36772365_2_800x600.jpg
Прегледи:1
Размер:100.6 КБ
ID:5547248

Коментар

Честито и чакаме първите снимки!
                      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Въпрос? Апарата нямаше карта памети купих една и веднага я сложих 16g клас 10

Име:1875426.jpg
Размер:242.1 КБ
ID:5547297

, но апарата ми изписва това съобщение this card was formatted by an external device and is not suitable for recording
                        какво да правя?

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                        Честито и чакаме първите снимки!
                        ето 2 бр

Име:Picture 043.jpg
Размер:146.5 КБ
ID:5547295

Име:Picture 040.jpg
Размер:155.0 КБ
ID:5547296
                        Последно редактирано от drago varvar; 22-12-13, 19:03.

Коментар

Форматирай я в апарата.

Коментар

да направих го, сори че питам тъпотии ама ми е нов и му се шашкам още и до сега не ми се е налагало да го правя, мерси goblin отново

Коментар

Драго, добре дошъл в увеличаващата м43 група.
                              LZ2NKM

Коментар

Здравейте! Дилемата е голяма , ако вие трябваше да избирате ,кой от двата щяхте да си купите ? Fujifilm е с по хубави параметри , но Nicon е по хубава марка . Не ми е задължително да има ръчни настройки.
                                http://snapsort.com/compare/Fujifilm...n-Coolpix-L820
                                Последно редактирано от damon; 01-01-14, 22:51.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X