От: Как се нарязват резби на струг
Разбирам те и не те обвинявам в нищо.Естетствено ,че здравето е най-важно.Надявам се баща ти да се оправи! На струговете и машините майната им.Както събрах за този ще събера и за друг или за ремонта му.Най-важното е да сме живи и здрави ! Не те обвинявам в нищо а и нямам такова право.Успех с лечението !
Разбирам те и не те обвинявам в нищо.Естетствено ,че здравето е най-важно.Надявам се баща ти да се оправи! На струговете и машините майната им.Както събрах за този ще събера и за друг или за ремонта му.Най-важното е да сме живи и здрави ! Не те обвинявам в нищо а и нямам такова право.Успех с лечението !
Ще го свържа правилно вече в моя гараж.Но точно това исках да чуя от вас.Надявам след правилното свързване всичко да си дойде на мястото (врътките на Нотрътновата кутия и самохода).Посоката на резбите ги барникаха нещо майсторите,но не знам какво се получи в крайна сметка.А капака не може да се отвори поради разположението на струга.Опира в стената.Притваря се около 10см,но не съм гледал вътре а и не знам какво се гледа.Като го пусна в действие ще ви направя клип да видите какво се случва вътре.Не знам как ще ви се отблагодарявам !
Коментар