Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
    Живея в България, Колега.
    Не ми е удобно да занимавам някой да ми го препраща.
    Това е последна възможност.
    .
    Въобще не е проблем. Просто се регистрираш в Амазон, правиш си поръчката (те ще ти начислят транспорт и мита, като е възможно митата да ти ги върнат след това). Плаща се с кредитната карта и даже може да си следиш къде е поръчката. Аз лично два пъти поръчвам през последаните 4 месеца. Всичко си идва на адреса ми в София. НО! Това важи само ако продавач е самията Амазон.

Ако не е (както е в случая), даваш адреса на една небезизвестна фирма във Великобритания и тя ти ги доставя у вас. Мисля че взимат 2 паунда на кг за доставката.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
      ..... даваш адреса на една небезизвестна фирма във Великобритания и тя ти ги доставя у вас. Мисля че взимат 2 паунда на кг за доставката.
      Дай крайна цена за 3 бр и PayPal. Плащам за 5 мин. Не съм се занимавал с подобни гимнастики. Ако си го правил и не е ангажиращо, поръчвай. Ще си ги взема от теб.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

http://www.beta-tools.bg/article.php?id=860%2FC27

това е в БГ .,ако ти върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Не съм се занимавал с подобни гимнастики.
          Ти си знаеш, просто се опитах да ти помогна. Аз не съм търговец и го правя сам когато на мен ми е нужно. Успех с покупката.
          Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
            ... Аз не съм търговец и го правя сам когато на мен ми е нужно. ....
            Нямах предвид да правиш търговия а услуга. Дай поне името на тая фирма в УК.

Първоначално публикуван от Stefan Dimov Преглед на мнение
            http://www.beta-tools.bg/article.php?id=860%2FC27

това е в БГ .,ако ти върши работа.
            Не е налично.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Гъбко
              http://www. gabco. org/index.php
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Гъбко
                http://www. gabco. org/index.php
                Само да спомена че Speedy/DPD имат услуга за взимане от адрес в целия ЕС, дето за до 30 кила е 70-80 кинта общо. От един момент нагоре става по-евтино от гъбите.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ето два варианта:
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0745.jpg
Прегледи:1
Размер:200.6 КБ
ID:5445482Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0742.jpg
Размер:84.3 КБ
ID:5445479Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0743.jpg
Размер:38.7 КБ
ID:5445480Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0744.jpg
Размер:75.2 КБ
ID:5445481

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0749.jpg
Размер:253.1 КБ
ID:5445477Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0748.jpg
Размер:64.0 КБ
ID:5445485Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0746.jpg
Размер:75.2 КБ
ID:5445483Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0747.jpg
Размер:68.7 КБ
ID:5445484
                  Прикачени файлове
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Експерта е 68 лв, втория е 45 лв.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ваче немаш експерти. Сори.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Аз пък, съм работил само с GEDORE и за други, не мога да дам мнение. У дома имам малкото комплектче, което е на 1/2. Представлява ето това - http://shop.mobile.bg:7880/img/p/109-948-thickbox.jpg. Не е лошо, ползвам го за домашна работа - основно по моторите и колите ми да ремонтирам разни неща. Доволен съм. На работа имам служебно от по - голямото, което е на 3/4 http://shop.mobile.bg:7880/img/p/108-299-thickbox.jpg - ето точно такова. Работя като механик в ММИ. Там пък хем служебно, хем държавно... няма такива издевателства над инструмента просто... да не ви разправям, че ще паднете, и няма чупене! Мислех да си взимам такова за дома, но цената от около 600лв ме отказа и се спрях на варианта на 1/2. Също имаме и едно табло с лули и тръби за тях, пак на Гедоре и те са служебни. Но за домашно мисля са неудачни, тръбите са дълги рамена, а размерите на лулите са от 24 до 115, а цаната на всичкото беше над 1000 лева... Та така, доволен съм от марката.
                        Ако е машина, нека бъде немска!
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

От много време си търся звездогаечни ключове и вчера най после,ми изпаднаха едни на далавера Wurth,но за съжаление са от 6 до 22мм.Трябва да до купувам тези по-големите,ако някой знае повече за марката да каже мнение.Все още не съм ги тествал,сега ще им кача и снимки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_2308.jpg
Размер:156.4 КБ
ID:5446242Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100_2310.jpg
Размер:144.9 КБ
ID:5446243

Коментар

Белият котарак определено е много добър, за ключовете - да се надяваме.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Работя основно с Топмастър, много съм доволен, нямам счупен бит или тресчотка. Ползвам и Юниър, 10 пъти по-скъпи, в качеството не виждам разлика, изпитвал съм ги повече от години. Единствения недостатък на евтините марки е, че нямат цолови размери.
                              If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

И аз се надявам да са добри,един познат работи само с инструмент на вюрт и много ми ги хвали единствен бил недостатъка ,че са скъпи инструменти и заради неговия съвет ги взех.А мнението му е изпитано защото има морга и знаете там че се разглобява постоянно,но аз ще пожертвам една бройка и ще сравня с такъв на тона.Сега въпрос до колегата maystor по-горе предложи два комплекта тона и топтул,кой от двата е по-добър аз също ще си търся нещо подобно след време?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X