Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дискусия на тема: "Инструменти, т.нар. "Гедоре" - качества и цени"

Мите,ползвани са 10 пъти преко сили и то грамотно.Прибират се на сухо и т.н. Просто се разпадна...Ум не ми го побира.А какво мислиш за тези?
    http://www.ebay.co.uk/itm/Beta-C903A...item2a18b7582b
    Последно редактирано от Peppy; 18-03-12, 22:16. Причина: enough

Коментар

Ако е истинска Бета си струва отвсякъде. Много читави са им нещата. Едни от най-качествените отверки с които съм работил са техни.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

И аз имам няколко ключета и две отвертки от доста години на Бета и не са мръднали.Мисля да пробвам този комплект.

Коментар

Хм..и аз с моите от Майстор няма проблем,и всички съм ги напъвал.Това от ebay с доставката колко ще стане?Нямат ли представителство тук?Аз съм решил на есен да се обзаведа с едно цолово Stanley-да имам!Имат една черна олекотена серия-отдавна съм и хвърлил око!
          TLC 120 Prado
          Yamaha Wolverine 450 4x4 SE

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
            ...Това от ebay с доставката колко ще стане?Нямат ли представителство тук?...
            Пуснах запитване за доставката.Като ми отговорят ще пиша тук.В БГ този комплект е 560+ лева.То и в ибей по принцип не са евтини,но тези са на промоция някаква...А на "Стенли" имам доста неща като отвертки,макетни ножове,рулетки...и съм доволен.
            Последно редактирано от goshko-loshko; 08-03-12, 23:31.

Коментар

Аз ползвам Форса и за сега нямам проблеми с него като не го жаля изобщо. Даже камъните ги ползвам и на гайковерта. Последно го видях на цена 160-170лв. някаде там.

Коментар

A те това ми се подмотва от бая години в гаража, познато ли му е на некой какво е като марка и дали въобще е стока?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0697.jpg
Прегледи:1
Размер:102.2 КБ
ID:5354965
                Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Това си е за краен случай. Точно този модел камъни нараняват стандартните глави на болтовете и гайките.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Това си е за краен случай. Точно този модел камъни нараняват стандартните глави на болтовете и гайките.
                    Споко ползва си се наистина само в краен случай когато главите на болтовете или гайките отдавна са видели зор и са само за развиване, камъните си ги набивам с чука, комплекта отдавна е прежален, друг ми беше въпроса.
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Само да вметна, здравината е само едно от качествата на хубавия инстромент. Сравнете една част от стар Усаг със същата част на Рико и ще разберете какво имам предвид. Няма значение какво ще сравнявате. Ключ или вложка. Свърши ми камъка на шмиргела до поправям недоделки.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от jouzzin Преглед на мнение
                        Нямат ли представителство тук?
                        Имат. Но както вече писах в една тема тук - представителството им изглежда се свежда само до това да натоварят цената хубавко и като дойде ред до уважаване на гаранции - ядец.

На тема качество на инструмент .... май истината е в произход Щати и Япония. Лично мнение.
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                          Пуснах запитване за доставката.Като ми отговорят ще пиша тук.В БГ този комплект е 560+ лева.То и в ибей по принцип не са евтини,но тези са на промоция някаква...А на "Стенли" имам доста неща като отвертки,макетни ножове,рулетки...и съм доволен.
                          Този комплект също се предлагаше и от официалния представител на Beta и цената по спомен беше около 180лв. Аз не бих си го купил това е някаква хоби серия,истинската Beta изглежда по друг начин.В България има електронен магазин, от който си поръчвам и всичко е истинско.Достатъчно е да напишете
                          в google :"инструменти Бета" и ще ви излезе.
                          Последно редактирано от Stefan Dimov; 12-03-12, 09:37.

Коментар

Мисля, че от инструментите с народни цени, тези на Force най си струват парите. Въртял съм ги на гайковерт, тресчотките съм ги напъвал с 1 метър тръба и държат. Дори и битовете не се кривят току-така. Ако се ползват в домашни условия, може да изкарат много години.
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Спрямо дугите (Top master,Badget,Fairline,Rico,"Force") със сигурност са по добри нищо че го мислят за хоби, просто е произведен някъде където има евтина работна ръка иначе на външен вид и на пипане разликата е голяма Говоря за Beta 903A
                              А иначе преди 4 години ми се наложи да режа удължения на 1/4 и 1/2 по три броя от марките (Proxxon,Toptul,Topmaster i Force).Мога да ти кажа че Proxxon шлаифа си ги режеше като масло,Toptul имаха по голяма повърхностна закалка иначе вътре са меки, за мое голямо учудване Force се оказаха най-жилави ????
                              Усещаше се че стоманата някак си е доста по твърда а и самите те бяха по тежки за другите няма смисъл да говоря (но за тяхната цена това качество)

Коментар

Много яка тема в един филм Клинт Истууд беше казал ,че инструмент се купува и събира цял живот аз лично инструмента го деля на любителски и професионален ако ще го ползваш веднъж на седмица TONA, FORCE ,RICO, BETA, KING TONY стават но за постоянен напън от сутрин до вечер говорим вече за индустриален инструмент като SNAP ON, MAC TOOLS, MILWAUKEE TOOLS от щатите а от европа BRITOOL, KENNEDY ,SENATOR аз лично имам KENNEDY и съм решил само индустриален инструмент да си купувам.Много камъни и ключове са ми били крадени досега обаче видя ли kennedy в някоя работилница наоколо знам ,че е моят щото даже не са ги чували наоколо където работя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X