Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Електроди
Свий
X
-
От: Електроди
Аз пък почти всеки ден минавам през магазина им !Има сапани и много други ,просто работя там с тях !Ама това е друга реклама !Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Ами за голямо съжаление не си въобразяваш. Има разлика. Електрода си покрива нормите и изискванията на стандарта, но...... хората си бяха свикнали с нашенското!Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнениеAз ли си въобразявам или българския Норд(белия пакет) работи по-добре от вносния (жълтия пакет)?
Коментар
-
Лошото този път че май ЕСАБ ги барнаха, и дано и те не изсъхнат.Първоначално публикуван от gogo77 Преглед на мнениеБарнат ли нещо ЕСАБ, то изсъхва......Прецакаха ни завода в Ихтиман и заминаха да оправят сега и румънците.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Коментар
-
И на мене ми се стори че има нещо ама понеже рядко заварявам РЕДЗ и мислех че си въобразявам .Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеАми за голямо съжаление не си въобразяваш. Има разлика. Електрода си покрива нормите и изискванията на стандарта, но...... хората си бяха свикнали с нашенското!Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Доскоро ЕСАБ бяха собственост на ирландска инвестиционна групировка. Инвеститорите закъсаха с друг много голям проект, кризата допълнително удари бранша и сега нещата преминаха в ръцете на американските другари. Американците направиха чистка и затвориха поне 6 завода по света. Преместиха ихтиманския завод в Русия, някъде в най-големия град в Сибир.Първоначално публикуван от joe007 Преглед на мнениеЛошото този път че май ЕСАБ ги барнаха, и дано и те не изсъхнат.
Коментар
-
Именно!Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеДоскоро ЕСАБ бяха собственост на ирландска инвестиционна групировка. Инвеститорите закъсаха с друг много голям проект, кризата допълнително удари бранша и сега нещата преминаха в ръцете на американските другари. Американците направиха чистка и затвориха поне 6 завода по света. Преместиха ихтиманския завод в Русия, някъде в най-големия град в Сибир.
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Носеше се слух, че КЕМПИ ще ги покровителстват (или купят), но знам ли. Лично аз ЕСАБ никога не съм ги смятал за фактор в тая ниша. Да се конкурираш с големите като вадиш модел след модел на по-ниска цена и по-ниско качество им изигра лоша шега. Вадят на всеки прототип в гилдията свое подобие и бързат да излезнат на пазара. То добре ама почнаха да издишат в технологиите и качеството. Едит инженер работещ в експериментален институт ми каза, че ЕСАБ имат най-слабата база из между "големите" и технологично не се развиват, разчитайки само на пазара. Така станали зависими от парите и са си ограничили сами пазара. Тук не става въпрос за магазини или износ на някой и друг ТИР с апарати за някъде си. Все пак все още предлагат старата си технология според техните си електроди и телове, но вече далеч от големите концерни и потребители на такава техника и технология. С две думи вече не кусат с голямата лъжица
. Тая лъжица скоро ще я вземе една руско-германска марка и то напълно заслужено.
Коментар
-
Има ли голяма разлика м/у метала на базичен и рутилов електрод,или магията е в шлаката(както предполагам)???
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Какво се случва при заваряване с влажен базичен електрод?В каква степен намалява качеството на шева,при еднакви останали фактори-заварчик,положение,заваряван материал и т.н. ?"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
СтоЕнчA
Коментар
-
Тяна и аз се питах това вчера, докато заварявах първото тяло на плуга с базични ,което има слабо място и заводската заварка която очевадно е с телоподаващо се сцепи.Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнениеИма ли голяма разлика м/у метала на базичен и рутилов електрод,или магията е в шлаката(както предполагам)???
Коментар
-
Има разлика и в самия материала на електрода. Рутиловите са доста меки с ниско съдържание на въглерод. Подходящи за заваряване на ниско въглеродни стомани. Базичните са със по-твърд материал, така наричаните стоманени електроди (аз не съм виждал чисто желязо, даскала казваше че чистото желязо ако го има ще е по-скъпо и от злато) с малко повече съдържание на въглерод. Подходящ е за заваряване на средно въглеродни стомани.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар